WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Mens sana in corpore Sano un celebru dicton latin, derivat din Satira X a poetului roman Decimus Iunius Iuvenalis cunoscut în limba engleză ca Juvenal, ne spune că nu putem să avem o minte sănătoasă, ageră, limpede decât într-un corp sănătos. Pentru a ne menţine un trup sănătos trebuie să avem o alimentaţie corectă, echilibrată, care să asigure aportul tuturor principiilor nutritive, vitamine, minerale, oligoelemente, etc. şi să avem o activitate fizică normală şi în concordanţă cu cerinţele organismului pentru a menţine echilibrul energetic al organismului, fara sa apelam la slabire.

Asigurarea tuturor principiilor nutritive se face atât prin aportul din alimentaţie cât şi prin consumul de produse naturiste de calitate. In acelaşi timp însă trebuie să avem o activitate fizică, un stil de viaţă sănătos şi echilibrat astfel încât arderile din organism şi metabolismul acestuia să ne asigure un corp frumos şi sănătos, fară să fim nevoiți să apelăm la programe de slabire.

Se spune că „genele încarcă arma, iar stilul de viaţă apasă pe trăgaci”. Totuşi de cele mai multe ori nu suntem atenţi şi nu suntem responsabili cu noi înşine şi fără să ne dăm seama ajungem să constatăm că avem câteva kilograme în plus, de care trebuie sa scăpăm prin slabire.

Uneori aceste kilograme în plus duc şi la boli uneori grave, dar şi la un corp care este departe de a fi frumos şi sănătos. Şi atunci începe lupta cu kilogramele pentru a le da jos, pentru slabire, luptă care este grea şi nu totdeauna dusă corect.

Pe lângă o dietă adecvată şi exerciţiile fizice, pe care le-am neglijat atâta vreme, necesare pentru slăbire, mai trebuie şi produse naturiste de calitate, precum cele de la Calivita International, care să ajute organismul nostru să îşi regăsească metabolismul normal, firesc care printr-o slabire sănătoasă să ne asigure acel corp frumos şi sănătos.

Aceste produse naturiste de calitate aşa cum sunt cele ale firmei Calivita International se bazează pe ajutorul pe care Natura il oferă cu generozitate atunci când organismul nostru are nevoie de slabire, să elimine disfuncţiile apărute şi să îşi recapete structura, tonusul şi frumuseţea.

Trebuie sa vedem în procesul de slabire o etapă de refacere a metabolismului şi a tuturor mecanismelor fiziologice normale ale organismului şi nu slabire de dragul slabirii indiferent de consecinte şi de creare a unor noi disfuncții în organism printr-o slabire nesănătoasă.

Produsele naturiste ale firmei Calivita International se bazează pe plante, fructe, minerale şi oligoelemente obţinute din zone ecologice, prin metode naturale care păstrează principiile nutritive originale pentru un efect maxim, pentru un efect de slabire garantat.

Împreună cu un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, aceste produse naturiste ne ajută la o slabire sănătoasă, într-o dieta de slabire de calitate.

Pentru a avea succes în această luptă cu kilogramele în plus, pentru slabire, trebuie să fiţi îndrumaţi de persoane competente, specialişti care să vă ofere un program personalizat bazat pe cauzele concrete care v-au facut să vă îngrăşaţi, pe rolul şi influenţa fiecărui factor, pe modul cum pot fi reglate disfuncţiile cu produsele naturiste ale firmei Calivita International.

Slăbeşte sănătos !

Reîntoarce-te la Natură! Lasă Natura să te ajute!Chromium Max 500

Chromium Max 500

Produs cu crom
100 capsule

54,78 Lei

Citrimax And Chromium

Citrimax And Chromium

Produs cu citrimax și crom
90 tablete

64,57 Lei

Nopalin - Produs naturist Calivita

Nopalin - Produs naturist Calivita

Cactusul Nopal un ajutor al aparatului digestiv și diabet
200 tablete

87,45 Lei

Slim Formula

Slim Formula

complex de extracte din plante pentru slăbit
90 tablete

106,15 Lei

* Preţurile includ TVA.