PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Suntem o echipa a carei activitate este pusa in slujba oamenilor si pentru oameni atunci cand au mai mare nevoie de ajutor, sfaturi, atunci cand sanatatea lor este in pericol de a se deteriora sau chiar s-a deteriorat. Un membru calivita cu o experienta de peste 10 ani in promovarea competenta a produselor Calivita si un medic dedicat produselor Calivita si diagnosticarilor disfunctiilor de sanatate cu ajutorul aparatelor aferente medicinei energetice, cu experienta de peste 10 ani, cu competenta garantata de cursurile absolvite in tara si strainatate.
 Pentru ca ne dorim sa ajutam oamenii sa previna boala sau sa o depaseasca  ne-am perfectionat mereu si am invatat din aceasta experienta de peste 10 ani din miile de cazuri rezolvate iar cea mai mare bucurie a noastra este atunci cand suna telefonul si primim multumiri pentru ajutorul acordat, uneori cu foarte mult timp in urma.
 Nu exista bucurie mai mare decat sa constati ca sfaturile tale au ajutat un om sa previna boala sau sa isi recapete sanatatea, pentru ca sanatatea este bunul cel mai de pret al omului.
 Pagina noastra se doreste a fi un ghid util pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre un produs Calivita International, prezentand atat compozitia acestora cat si detalii despre constituenti, despre plantele din care se extrag acestia. Veti gasi indicatii privind modul de utilizare, indicatii terapeutice, modul de administrare.