WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Aritmiile cardiace sunt dereglări ale ritmului normal al inimii, fie sub raportul frecvenţei, fie sub cel al regularităţii frecvenţei cardiace, fie sub ambele. Ele cuprind orice anomalie sau perturbaţie în succesiunea normală de activare a miocardului. Constă în apariţia unor bătăi neregulate în zona inimii.

Vă prezentăm tratamentul cu produse naturiste CaliVita® International, în cazul anemiei, indicat de Dna dr. Georgeta Doina Păun, medic specialist atestat IMUNE pentru biorezonanţă, specialist în tratamente şi terapii naturiste:

Co Q10 1 – 1 – 1, după masă, în prima lună, apoi 1-0-1 următoarele 2 luni, este hrana cea de toate zilele a miocardului, sau

Super Co Q10 1 – 1 – 0, sau

Co Q10 Sublingual 0 – 1 – 0, cu efect rapid, deoarece este evitată bariera gastro-intestinală, concentraţia per tabletă este de 30 mg. Se ţine sub limbă până se dizolvă total.

Rhodiolin 1 – 1 – 1, îndepărtează şi ţine sub control momentele de stres care produc diferitele tipuri de aritmie ce pot apărea atât la oamenii aparent sănătoşi cât şi la pacienţii cardiaci

Vital O/A/B/AB 1 – 1 – 1, combate aritmia cardiacă prin reglarea nivelului de minerale şi vitamine din organism

Acest program se ia de bolnavii cardiaci în paralel cu medicaţia prescrisă de medicul medicul cardiolog.

Inima trebuie să pompeze sângele în tot organismul prin sistemul vascular printr-o acţiune simultană a miliarde de celulele din camerele superioare şi din ventricole. Coordonarea sa este declanşată de un impuls electric din nodul sinusal, situat în atriu drept care ajunge la nodul atrio-ventricular, la joncţiunea dintre atrii şi ventricule şi de aici printr-o reţea numită His-Purkinije ajunge către toate celulele ventriculelor.

Inima este o pompă care asigură circulaţia sângelui în organism şi este alcătuită din patru cavităţi, două superioare (atrii) şi două inferioare (ventricule) care comunică intre ele, fiecare atriu comunică cu ventriculul de pe partea sa dar nu şi între ele, atriu şi ventriculul drept duc sângele sărac în oxigen către plămâni pentru a se oxigena iar apoi atriu şi ventriculul stâng asigură circulaţia sângelui oxigenat înspre organism.

Ritmul cardiac este dat de nodul sinusal care are şi proprietatea de a adapta acest ritm cu nevoile organismului prin stimularea sistemului nervos şi prin stimularea hormonilor (de exemplu adrenalina)

Aritmia cardiacă apare atunci când excitaţia electrică se produce în alte locuri decât cele normale (nodul sinusal, nodul atrio-ventricular sau ventricule), sau atunci când unda electrică nu urmează traseul normal de propagare.

Aritmiile pot fi clasificate în mai multe feluri.

Extrasistole, care pot apărea la orice persoană sănătoasă, dar atunci când se manifestă în mod frecvent poate fi numită aritmie.

Putem clasifica aritmiile în funcţie de locul de formare şi în funcţie de efectele produse asupra ritmului cardiac.

În funcţie de ritmul cardiac deosebim tahicardia când ritmul este accelerat sau bradicardie când ritmul este încetinit

În funcţie de zona în care apare pot fi

Aritmii sinusale în care avem :

tahicardia sinusală(frecvenţa 90-120/min.)

bradicardia sinusală (frecvenţa sub 60/ min.)

Aritmii atriale care au originea la nivelul atriilor:

extrasistole atriale, provocate de cele mai multe ori de hipertensiunea arterială, prin destinderea atriilor şi contracţia lor prematură.

tahicardia paroxistică atrială (frecvenţa 140-220/min regulată), care poate dura de la câteva secunde până la câteva ore, după care se opreşte brusc, aşa cum a şi apărut. Poate apărea chiar la persoane tinere, şi poate dura toată viaţa, de obicei acest tip de aritmie nu este periculoasă.

fibrilaţia atrială şi flutterul atrial (tulburări de ritm neregulate) sunt probleme care necesită consult de specialitate şi tratament. În acest caz o „furtună electrică” la nivelul atriilor determină o contracţie necoordonată a atriilor cu o scădere de 20%din capacitate, iar ventriculul preia temporar pierderea de capacitate, însă pe termen lung aceasta duce la insuficienţă cardiacă. Pulsul poate fi mare, 140 de bătăi pe minut sau foarte mic, 50 de bătăi pe minut pentru că ventriculele nu mai sunt antrenate de cătrenodul sinusal. O complicaţie a fibrilaţiei atriale este dilataţia atriiilor, sângele stagnează şi se poate coagula, riscând să producă embolie sau accident vascular cerebral.

Apare în urma unei stări de febră, ca o consecinţă a unei boli de inimă, boli de tiroidă, sau în urma consumului exagerat de alcool.

Ca şi în cazul atriilor, pot apare aritmii ventriculare asemănătoare

extrasistolă ventriculară, datorată unei zone iritative din ventricul care nu se mai sincronizează cu ansamblul cardiac. Este dată de emoţie, un dezechilibru în reţinerea sărurilor minerale, febră, infectii.

tahicardia paroxistică ventriculară, dată de o disfuncţie majoră a muşchiului cardiac, ce poate apărea la orice vârstă dar în general în urma unui infarct miocardic.

fibrilaţia şi flutterul ventricular.

Cauzele apariţiei aritmiilor cardiace sunt complexe, cardiopatie ischemică, leziuni valvulare, hipertiroidie, insuficienţa respiratorie, dezechilibre hidroelectrolitice, consum exagerat de alcool şi tutun.

Ca în toate cazurile de disfuncţii ale organismului CaliVita® International vine în ajutorul nostru cu produsele sale de o calitate deosebită, realizate din materii prime naturale, din zone ecologice, care ne aduce ajutorul naturii în lupta cu aceste disfuncţii. În acest caz folosim preparatele care conţin Coenzima Q10, Co Q10, Super CoQ10, Co Q10 Sublingual, Rhodiolin, Vital O/A/B/AB, Zenthonic, Stress Management B-Complex, Power Mins.

Pentru informatii suplimentare CONTACTATI-NE iar echipa noastră de medici specialişti vă va da indicaţiile competente necesare alegerii corecte a produselor naturiste pe care să le folosiţi.Produse naturiste recomandate la Aritmie cardiaca:


"Aritmie", "cardiaca" nu a fost găsit printre înregistrări!