WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Sigur că cea mai bună alimentaţie pentru noul născut este hrănirea la sân, pentru că aceasta este modul natural de hrănire al copilului.

Laptele matern conţine toţi nutrienţii de care are nevoie copilul, îl poate digera uşor, evitând astfel problemele digestive, conţine anticorpi importanţi, care îl protejază  pe copil împotriva oricarei infecţii în primele sale luni de viaţă.

Laptele matern este, în majoritatea cazurilor antialergen,creând astfel o protecţie care îl ajută pe copil sa evite mai târziu o alergie.

Alăptarea la sân are foarte multe avantaje, deoarece laptele matern este alimentul ideal având elementele nutritive cantitativ şi calitativ perfect optmizate capacitatii de digestie a nou-nascutului, este steril, oferă protecţie antiinfecţioasă şi antialergică, prin alaptatul la san se creeaza o legatură spiritual-afectiva între mamă şi copil care va dura tot restul vieţii.
Alaptarea la sân are şi un efect economic, laptele de mamă, fiind mult mai ieftin decat orice formulă, cantitatea de lapte matern şi compoziţia acestuia variază faţă de momentul naşterii, în cursul aceleiaşi zile şi în cursul aceluiaşi supt, acesta reprezentand o adaptare la nevoile sugarului.

Pentru copil alăptarea la sân are şi alte avantaje : se evită apariţia mai târziu a obezităţii şi a cariilor dentare, a diabetului zaharat de tip I, pentru ca laptele matern nu are nevoie de adăugarea de indulcitori şi aromatizatori precum cel artificial, copii au o dezvoltare normală a sistemului nervos, un IQ, mai ridicat, o capacitate mai mare de învăţare şi memorare, o inteligenţă mai mare, vor face faţă mai bine stresului.

Dacă astăzi datorită alimentaţiei dezechilibrate, din motive subiective, dar şi obiective, dar şi altor condiţii şi stilului nostru de viaţă, avem nevoie de un aport suplimentar de vitamine, minerale, oligoelemente, atunci şi mamele care alăptează vor fi în această situaţie. În acest caz CaliVita ne pune la dispoziţie produsul New Life Multivitamin, care se recomandă a fi consumat şi în perioada premergatoare naşterii.

În cazul unei alăptări deficitare, dar nu numai, pentru dezvoltarea corespunzatoare a sugarului  CaliVita a venit în ajutorul mamelor cu un produs foarte bun şi anume Infant Formula necesar din primele luni de viaţă ale copilului pâna la 2 ani, produs care conţine un complex de multiminerale necesare copilului.  

Pentru mame se mai recomandă folosirea produsului Evening Primrose Oil în vederea funcţionării optime a întregului lanţ endocrin.

Pentru informatii suplimentare  CONTACTATI-NE iar echipa noastra de medici specialisti va va da indicatiile necesare alegerii corecte a produselor natusiste pe care sa le folositi.Produse naturiste recomandate la Alaptare deficitara:


"Alaptare", "deficitara" nu a fost găsit printre înregistrări!