WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Afecţiunile inimii sunt strâns legate de cele vasculare, astfel că putem vorbi de boli cardiovasculare.

Inima este o pompă puternică, musculară, de mărimea unui pumn, care pompează sângele prin sistemul circulator. In fiecare zi, inima bate (se dilată şi se contractă) de aproximativ 100 000 ori si pompează 7200 litri de sânge. Intr-o viaţă de 70 ani, inima bate de peste 2,5 miliarde ori.

Sistemul circulator este o reţea de tuburi elastice prin care circulă sângele, transportând oxigenul şi substanţele nutritive la toate celulele corpului. Este alcătuit din inimă, plămâni, artere, arteriole (artere mici), capilare (cele mai mici vase sanguine), venule (vene mici) şi vene, prin care sângele se întoarce la inima. Dacă toate vasele de sânge ar fi puse cap la cap, ar avea 100.000 km - suficient pentru a înconjura Pământul de două ori.
Sângele distribuie oxigen şi substanţe hrănitoare la toate organele şi ţesuturile corpului, inclusiv la inimă. El se încarcă şi cu produsele reziduale din celule, care vor fi eliminate prin rinichi, ficat şi plămâni.

Bolile inimii pot fi cauzate de o circulaţie deficitară a sângelui şi în consecinţă o proastă oxigenare a ţesuturilor, inclusiv cele ale inimii.

Vă prezentăm tratamentul cu produse naturiste CaliVita® International, în cazul anemiei, indicat de Dna dr. Georgeta Doina Păun, medic specialist atestat IMUNE pentru biorezonanţă, specialist în tratamente şi terapii naturiste:
Omega 3 Natural Fish Oil 1 – 1 – 0, după masă, timp de 3 luni continuu. Este un acid gras nesaturat obţinut din peşte marin. Reduce vâscozitatea sângelui îmbunătăţind astfel circulaţia sanguină la nivel cerebral, dar şi periferic, reduce nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, creşte aportul de oxigen al ţesuturilor.
Coenzime Q10 1 – 1 – 0, timp de 3 luni continuu, este considerată „hrana” de bază pentru muşchiul inimii.
Garlic Caps 1 – 1 – 1, cu un pahar mare de apă
Protect 4 Life 1 – 1 – 0, după masă, timp de 3 luni continuu. Puternic antioxidant cu extract din frunze de ginkgo biloba, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.
Senior Formula 1 – 1 – 0, după masă, 2 luni continuu, pentru echilibrarea necesarului de vitamine şi minerale ale organismului, echilibru deteriorat prin slaba oxigenare a ţesuturilor, pentru creşterea imunităţii.

Ateroscleroza, care se caracterizează prin prezenţa de depozite de grăsime pe peretele arterelor (placi de aterom) jenează circulaţia sângelui, astfel că poate afecta arterele inimii (coronarele), care in acest caz sunt incapabile să-i furnizeze acesteia sângele oxigenat de care are nevoie, dar poate provoca şi hipertensiune.
Ateroscleroza poate afecta şi alte artere, în special pe cele ale creierului, în acest caz existând un risc de accident vascular cerebral şi pe cele ale membrelor inferioare, ce presupune un risc de reducere sau oprire a circulaţiei arteriale la acest nivel (ischemie).

Hipertensiunea arterială sau presiunea arterială se exprimă (măsoară) în milimetrii coloană de mercur. Valoarea maximă a tensiunii arteriale (sau tensiunea sistolică) se înregistrează când inima se contractă şi trimite sângele în artere. Valoarea minimă a tensiunii arteriale (sau tensiunea diastolică) se măsoară după ejecţia sângelui in timpul fazei de repaus a inimii. O creştere anormală a tensiunii arteriale peste valoarea de 14/90 mmHg măsurată în repaus, în poziţie culcat şi la mai multe determinări, corespunde hipertensiunii arteriale.
Hipertensiunea e foarte frecventă, ea afectează între 5-15 % din populaţie.
Aceasta boală favorizează o creştere a volumului (hipertrofie) ventriculului stâng şi poate determina complicaţii grave la nivelul creierului (accident vascular cerebral), al rinichilor (insuficienţa renală cronică) şi al ochilor (retinopatie).

Celelalte boli (cardiopatii si miocardite) sunt foarte diverse. Ele sunt însoţite în general de o dilataţie şi/sau de o mărire a volumului ventriculului stâng, însoţite de o deficienţă în funcţionarea pompei cardiace. Formarea unui cheag de sânge în sistemul venos, cel mai frecvent la nivelul gambelor, determină apariţia unei tromboflebite al cărei risc principal constă în emigrarea unei părţi din cheag spre inimă şi spre plămâni (embolie pulmonară). Această complicaţie se produce în cazul tromboflebitei profunde, neglijate sau diagnosticate cu întârziere.

Embolia pulmonară poate avea două consecinţe: o insuficienţă respiratorie acută şi o insuficienţă a sistemului circulator (hipotensiune arterială şi şoc cardiogen).

Bolile care au cauze infecţioase sau inflamatorii pot afecta pericardul,foiţele care înconjoară inima, şi o pot comprima, jenând astfel funcţionarea sa în condiţii bune, sau ca şi bolile cu cauză degenerativă pot împiedică funcţionarea normală a valvelor cardiace. De asemenea, se poate constata un defect de închidere (insuficienta valvulara) sau o obstrucţie la nivelul valvelor (stenoza valvulară). Câteodată, gravitatea tulburării impune înlocuirea chirurgicală a valvei afectate printr-o valvă artificială.

Unele boli genetice sau degenerative pot determina o ruptură a aortei.
Unele boli cardiovasculare, cum este hipertensiunea arterială, se pot dezvolta insidios şi pot rămâne timp îndelungat fără simptome, sau dimpotrivă, în cazul infarctului miocardic, se pot manifesta într-un mod dramatic printr-un stop cardiorespirator (moarte subită) sau printr-o insuficienţă cardiacă.

Dar o boală cardiacă este caracterizată şi poate fi depistată datorită unor simptome specifice, precum o respiraţie dificilă, anormală, în timpul eforturilor fizice, de palpitaţii (impresie anormală de a-ţi simţi bătăile propriului cord), de sincope (pierderi scurte ale cunoştinţei), deseori datorate unei încetiniri excesive a bătăilor inimii sau a scăderii drastice a debitului cardiac), de scăderea tensiunii arteriale (hipotensiune arterială) sau de angina de piept.

În prevenirea, dar şi în tratarea bolilor cardiovasculare pot fi folosite cu succes produse naturiste CaliVita® International, Coenzyme Q10, Super Coenzime Q10, Omega 3 Natural Fish Oil, Garlic Caps, Mega Protect 4 Life, Protect 4 Life, Ginkgo XC, Cholestone, Power Mins, Senior Formula, Zenthonic, Power Mins.

Pentru informaţii suplimentare CONTACTATI-NE iar echipa noastră de medici specialişti vă va da indicaţiile necesare alegerii corecte a produselor naturiste pe care să le folosiţi.Produse naturiste recomandate la Afectiuni cardiace:


"Afectiuni", "cardiace" nu a fost găsit printre înregistrări!