WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Aerofagia este un act reflex caracterizat prin înghițirea, odată cu saliva sau cu alimente ingerate, a unei cantități mari de aer. Acest lucru se datorează ingerarii prea rapide a alimentelor, bauturilor carbogazoase, unor stari de anxietate, mestecatul gumei, fumatul sau vorbirea esofagiană, etc.

Aerul ingerat se acumulează in partea inferioară a esofagului şi superioară a stomacului. Aerofagia este dezagreabilă pentru organism pentru că apare disconfortul abdominal, dă senzaţia de balonare şi abdomen umflat, şi jenantă în societate.

Aerofagia poate fi evitată prin mâncatul şi mestecatul încet, evitarea băuturilor carbogazoase, a gumei de mestecat, reducând alcoolul, ţigarile, şi cafeaua.

Fiecare masa ar trebui să dureze aprozimativ 30 de minute, timp în care să nu citim, să nu privim la televizor, să nu mancăm în timp ce suntem la calculator pentru că în acest caz nu vom mai fi atenti la mancare şi nu vom mai  mesteca suficient, ingerând mai mult aer, ceea ce va duce şi la probleme de digestie.

Este recomandat să bem apă plată  sau sucuri naturale, nu înainte sau în timpul meselor, de preferat între mese.

Totuşi dacă a apărut aerofagia, atunci putem folosi produse naturiste de la Calivita din categotia celor pentru digestie uşoară, Digeative Enzime, Digest Ease, Meal Time, Green Care, Oregano Oil, Nopalin.
Pentru informatii suplimentare  CONTACTATI-NE iar echipa noastra de medici specialisti va va da indicatiile necesare alegerii corecte a produselor natusiste pe care sa le folositi.Produse naturiste recomandate la Aerofagii:


"Aerofagii" nu a fost găsit printre înregistrări!