WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Adenomul este o tumoare benigna a unei glande.

Prostata este o glanda din sistemul reproducător masculin care produce majoritatea lichidului din care este alcătuită sperma. Glanda, de mărimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a bărbatului si înconjoară partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica. Funcţionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule

Adenomul de prostata este o tumoare benigna, omogena, încapsulată, a glandei denumita prostate şi mai este cunoscut şi sub denumirea de hiperplazie benignă a prostatei.

Adenomul de prostată înseamnă o creştere în volum, umflare, uniformă a prostatei, aceasta păstrându-şi elasticitatea iniţială.

Adenomul de prostata apare la bărbaţii de peste 60 de ani în proporţie de peste 50 %,

Cauzele apariţiei adenomului de prostată nu sunt bine cunoscute.

Apariţia adenomului de prostată are loc în cazul unei funcţii testiculare normale.

Bărbaţii castraţi înainte de pubertate sau cei cu absenţă congenitală a unei enzime implicate în metabolismul testosteronului (o populaţie din insulele Caraibe), nu vor avea adenom de prostată.

Cele mai recente teorii spun că principala cauză este scăderea, de la o anumită vârstă, a secreţiei de testosteron. În locul lui organismul produce un hormon înrudit numit dihidtrotestosteron,acesta din urmă stimulând creşterea în volum a prostatei.

Simptomele adenomului de prostată sunt obstructive sau iritative.

Simptome obstructive ( umflarea prostatei determină blocarea scurgerii normale a urinei) : început dificil al urinarii, jet slab sau intermitent, urinare incompletă, retenţia de urină, etc.

Simptome iritative: urinari frecvente atât în timpul nopţii, mai ales la început, cât şi în timpul zilei, senzaţia frecventă de urinare, imperiozitate micţională cu pierdere involuntara de urina, urina urât mirositoare cu germeni şi leucocite, usturime jenă la urinat.

Adenomul de prostată poate genera complicaţii precum retenţia acută completă de urină, litiaza vezicală, infecţia urinară, formarea pietrelor sau a diverticulilor la vezica urinara, iar în cazurile extreme se poate ajunge la insuficienţa renală.

În tratamentul adenomului de prostată putem folosi produse naturiste de la Calivita, ţinând cont si de simptomele predominante şi de stadiul acestuia. Astfel vom folosi produsele cu zinc precum Chelated Zinc sau MegaZinc, în cazurile incipiente, ProStatePower, Vital Man, şi ParaProtex.

Vă prezentăm tratamentul pentru adenomul de prostata indicat de Dna dr. Georgeta Doina Păun, medic specialist atestat IMUNE pentru biorezonanţă, specialist în tratamente naturiste:

1. ProState Power 1-0-1, după masă, opreşte hiperplazia (creşterea benignă) prostatei şi ajută la menţinerea funcţiilor sexuale şi urinare. Se efectuează tratamentul timp de trei luni-pauză 6 luni- si apoi reluat.

2. ParaProtex 1-0-1, înainte de masă cu ½ oră timp de 3 luni continuu. Protejează tractul urinar împotriva infecţiilor bacteriene care pot apărea ca urmare a eliminării incomplete a urinei din vezica urinară.

3. Vital Man 1-0-1, după masă, timp de 3 luni continuu. Reduce tensiunea psihică, ameliorează starea generală prin îmbunătăţirea funcţiilor hormonale şi sexuale.

4. Protect 4 Life 2-1-0, asigura circulaţia a penisului şi astfel împiedică instalarea impotenţei.

5. Ceai de ghimpe 2 căni pe zi, neîndulcit, cu înghiţituri mici, timp de 3 luni fără întrerupere.

6. Bioharmonex - dispozitivul energetic de uz personal - pe programele: imunitate, relaxare, detoxifiere şi urinar, timp de 3 luni continuu. Se pot folosi şi alte programe în funcţie de alte disfuncţii asociate, dar obligatoriu trebuie folosit programul pentru aparatul urinar.

Pentru informaţii suplimentare CONTACTATI-NE iar echipa noastră de medici specialişti vă va da indicaţiile necesare alegerii corecte a produselor naturiste pe care să le folosiţi.Produse naturiste recomandate la Adenom de prostata:


"Adenom", "de", "prostata" nu a fost găsit printre înregistrări!