WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Abcesul este o colecţie purulentă, bine delimitată de ţesuturile din jurul său ( puroiul este constituit din distrugeri tisulare, germeni şi leucocite aflate în diferite stadii de degradare ).

 

În tratamentul abceselor vă recomandăm următoarele produse:

 

Nr. crtProdusMod de administrareCompoziție 
 1.

Liquid Chlorophyll

aplicaţii locale şi intern o lingură intr-un pahar de 250 ml cu apă de două ori pe zi, dimineaţa şi seara 473 mlDetalii Produs
 2.OxyMaxaplicaţii locale şi intern 20 picături într-un pahar cu apă, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.60 mlDetalii Produs
 3.ParaProtex

1 - 0 - 1

o tabletă de trei ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara.

100 tableteDetalii Produs
 4.Garlic Caps

1 - 0 - 1

90 tableteDetalii Produs

 Legenda (la mod de administrare):

 1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

 

 Descriere tratament naturist

 

Abcesul poate fi : superficial (extern) accesibil vederii şi palpării, cu localizare tegumentară, sau profund care poate fi localizat la nivelul ficatului, rinichiului, creierului, plămânului.

Pentru tratarea abceselor se intervine în funcţie de localizare şi gravitate, cu atât mai rapid cu cât sunt la nivelul unor organe cheie – la nivelul creierului, un abces se comportă ca şi o tumoră, putând provoca hipertensiune intracraniană, deci este o urgenţă medicală.

 

Abcesul tegumentar are doua faze : prima în care se localizează, cu înroşirea pielii în acea zonă şi o temperatura mai mare, iar a doua faza este cea de formare propriu-zisa în care durerea este mai mare, pulsatilă, puroiul se colectează.

În prima fază putem folosi produse naturiste pentru igienizarea locului respectiv prin tamponarea cu Liquid Chlorophyll sau OxiMax, sau cu apă acidă de la Aquarion si comprese reci cu gheata, iar intern pentru detoxifierea organismului se va folosi Liquid Chlorophyll. Daca nu am reusit sa stopam evolutia abcesului, atunci in faza a doua vom aplica comprese calde pe locul respectiv pentru grabirea colectarii puroiului si formarea mai rapida a abcesului.

O forma des întalnită a abcesului este cel dentar.

 

Abcesul dentar reprezinta formarea unei pungi de puroi in interiorul dintelui sau a gingiei, cauzata de o infectie bacteriana. Bacteriile dintr-o carie se pot raspandi la gingii, obraji, gat si limba, formand un abces. Pe masura ce puroiul se acumuleaza, apare durerea, iar abcesul erupe si se dreneaza singur sau este drenat printr-o interventie chirurgicala. In conditiile unei bune igiene orale, aparitia unui abces este putin probabila.

Abcesul poate fi periapical – localizat in pulpa dentara, prezent mai alesla copii, sau periodontal- initiat in structura osoasa de sprijin a dintelui, intalnit mai ales la adulti. In functie de viteza cu care se dezvolta, un abces poate fi acut, cu durere, umflare si febra, sau cronic, fara durere si fara ca pacientul sa-si dea seama de prezenta acestuia.

Produsele naturiste folosite in acest caz sunt cele care asigura o buna igiena orală respectiv Liquid Chlorophyll, Oxi Max, sau clatirea gurii cu apa acida de la Aquarion, sau produse care actioneaza impotriva bacteriilor generatoare a abcesului dentar, ParaProtex, Garlic, dar trebuie neaparat sa va prezentati la medicul stomatolog pentru rezolvarea cauzelor care au dus la aparitia abcesului dentar, respectiv cariile netratate.

 

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina


Dr. Doina Păun


0751 253 001 / Consultatie onlineProduse naturiste recomandate la Abces:


Total produse: 4
Ordonează după:

* Preţurile includ TVA.