PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

CaliVita® International oferă oricărei persoane oportunităţi nelimitate. Succesul depinde de energia şi timpul investit de către Membri, precum şi de mărimea şi capacitatea de funcţionare a Reţelei care rezultă de aici.
CaliVita® International le oferă Membrilor săi sprijin total în construirea afacerii Succesul depinde însă în totalitate de efortul şi ambiţia fiecărui Membru în parte.
Sistemul de marketing promovat de către CaliVita® International pentru distribuirea produselor sale, Shared Marketing este o etapă nouă,superioară a sistemului MLM sau Network Marketing prin care Compania împărtăşeşte valorile, know-how-ul, convingerile, precum şi informaţiile acumulate cu Membrii săi. Strategia de afaceri CaliVita® International se bazează pe interese şi scopuri comune elaborate împreună cu membrii săi.Sistemul oferă posibilitatea obţinerii unui venit imediat prin vânzarea produselor achiziţionate, cu un adaos de 30 % şi a unui venit permanent obţinut în urma creării unei reţele de consumatori şi distribuitori.
Trebuie menţionat că venitul imediat este limitat în timp datorită numărului restrâns de cunoştinţe pe care le avem fiecare dintre noi, în timp ce venitul obţinut în urma creării unei reţele este practic permanent deoarece reţeaua funcţionând în sistem M.L.M are o dezvoltare permanentă, iar venitul are o evoluţie crescătoare. Începuturile sistemului MLM sau Network Marketing se situează înainte de cel de al doilea război mondial dar adevărata dezvoltare şi afirmare a acestui mod de a ajunge la consumator a avut loc începând cu anii 1980.

Vă întrebaţi cum funcţionează acest sistem? Nimic mai simplu:
Când un Membru include o persoană în reţeaua sa, Membrul devine sponsorul persoanei respective.
Fiecărui produs îi corespunde un anumit număr de Puncte Bonus (PB) şi de Puncte Comerciale (PC).
Când un Membru achiziţionează un produs, acesta va primi, de asemenea, Punctele Bonus şi Punctele Comerciale corespunzătoare, care sunt totalizate de Companie în fiecare lună. Cumpărând un produs, Membrul primeşte Puncte Bonus Personale (PBP).
Dacă Membrul respectiv oferă această oportunitate de afaceri şi cunoştinţelor sale, acesta va deveni sponsorul lor, caz în care Compania va calcula Punctele Bonus de Grup (PBG) pentru Membrul respectiv, pe baza achiziţionării de produse de către persoanele sponsorizate de acesta.
Sistemul MLM vă ajută să faceţi o afacere în care nu trebuie să vindeţi produse precum vânzătorii ambulanţi de pe vremuri. Dumneavoastră "vindeţi" o afacere.

Veniturile mari provin din reţea. De aceea este important să vă măriţi cât mai mult reţeaua de consumatori şi distribuitori.
Noi dorim să vă ajutăm să vă dezvoltaţi afacerea în mod profesionist, printr-o instruire corespunzătoare, oferindu-vă experienţa şi cunoştinţele noastre în acest domeniu precum şi să vă arătăm calea pe care trebuie să o urmaţi pentru a avea succes
În paginile dedicate sistemului MLM sau Network Marketing veţi găsi baza teoretică de care aveţi nevoie să învăţaţi să faceţi o afacere MLM de succes.
Produsele CaliVita promovate de noi sunt de o calitate ridicată, astfel că este foarte uşor să avem succes, oamenii căpătând deplină încredere în noi.