PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Compania
"Viață de calitate"

Sănătatea este una dintre cele mai importante valori pentru om. Cu toate acestea, în zilele noastre, fără stabilitate financiară menținerea sănătății este aproape imposibilă; este nevoie de o bază materială corespunzătoare pentru a duce o viață de calitate, plină de realizări, conform așteptărilor noastre.

Mottoul companiei noastre sintetizează clar filozofia CaliVita® International: protejarea sănătății noastre, a familiei și a prietenilor noștrii, consumul suplimentelor alimentare comercializate ajutându-ne să ne menținem sănătatea și să luptăm împotriva efectelor nocive de mediu.
Companie internationala de marketing în rețea, care în momentul de față este prezentă în 37 de țări, CaliVita® International, cu cele peste 100 de produse, este unul din liderii în domeniul produselor inovatoare pentru sănătate, suplimentelor alimentare, de peste 20 de ani.
CaliVita® International este o companie multinatională, în dezvoltare dinamică CaliVita® International joacă un rol foarte important în popularizarea noului stil de viata de calitate în lume, atât în ceea ce privește sănătatea cât și stabilitatea financiară.
Acest stil de viata include o alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate și utilizarea suplimentelor alimentare, pentru asigurarea unei nutriții adecvate, o viață activă cu o activitate de network marketing.
Totodata CaliVita® International vă oferă o oportunitate unica de afaceri: sistemul de network marketing a fost dezvoltat și a trecut la nivelul următor, de Share Marketing, astfel că puteti transforma acest nou stil de viață sănătos într-o viață mai bogată pentru dumneavoastră. La baza conceptului de Share Marketing stă împărtășirea experiențelor, cunoștințelor dobândite și a veniturilor cu ceilalți, astfel încât să fim mai mulți, să avem un succes mai mare și să ne bucurăm de bunăstarea financiară.
Lucrând în sistem Shared Marketing cu un program de marketing avantajos compania ofera oricarui om posibilitatea de a-si suplimenta veniturile si a contribui astfel la îmbunatatirea calitatii vietii lui si a familiei sale.
Gama CaliVita cuprinde peste o sută de produse, concepute cu ajutorul celor mai recente descoperiri stiințifice, care îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate. Procesul de producție, conform cu practicile utilizate în industria farmaceutică, îmbină ultimele inovații în domeniul dieteticii, cu metodele terapeutice și medicale tradiționale ale civilizațiilor antice, folosite cu succes cu sute sau chiar mii de ani în urmă.
Combinarea eficientă a științei cu tradițiia conferă cu adevărat unicitate produselor CaliVita Printre substanțele active prezente în produse, obținute din materii prime organice, găsim vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanți, aminoacizi, și extracte din plante, care sunt combinate într-un asemenea mod încât sa exercite un efect sinergic și să îmbunătățească rezistența organismului, menținând starea de sănătate.
Eficiența și absorția pot fi intensificate cu ajutorul dispozitivului BioHarmonex, produs de Calivita Electronics.
Biorezonanța reprezintă o adevarată rază de speranță pentru viitorul medicinei, deoarece stimulează autoregenerarea, influențând procesele fundamentale din organism.
Prin inducerea unui câmp electromagnetic, specific, cu parametrii determinați prin studii stiințifice, aparatul BioHarmonex ajuta la funcționarea optimă a organismului, la reglarea și amplificarea proceselor specifice funcționale ale acestuia.
Toate produsele CaliVita® International sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, din ingrediente complet naturale, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, sub strictul control al FDA (Food and Drug Administration ) iar în Romania au avizul Ministerului Sănătății.
Aceste avize certifică garanția de 100 % oferită de CaliVita® International pentru calitatea produselor sale.

Ce ofera CaliVita® International Membrilor?

1. Independenta. Membrii pot decide singuri când si cu cine sa lucreze.
2. Securitate financiara. CaliVita® International asigura oricarui Membru posibilitatea de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit si de a-si crea securitate financiara. Realizarile deosebite vor fi recompensate de Companie cu un venit suplimentar deosebit.
3. Succes. CaliVita® International asigura, de asemenea, celor mai de succes Membri ai sai, recunoastere morala si financiara. Sansa obtinerii succesului este oferita tuturor Membrilor. De ei depinde daca vor exploata sau nu aceasta oportunitate.
4. Munca în echipă. Membrii Retelei fac parte din Echipa CaliVita, unde îsi pot face noi cunostinte si prieteni. Pe lânga acestea, ei au sansa de a-si petrece timpul într-un mod placut si interesant.
5. Sanatate. Aceia care îmbratiseaza si urmeaza filozofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita® International constituie o parte foarte importanta a unui stil de viata sanatos.