PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001


Stresul - boala secolului


Viaţa modernă implică automat şi stresul. Pentru unii a devenit un mod de viaţă.
Prea grăbiţi să facem faţă problemelor, uităm să ne oprim şi să ne controlăm stresul. Poate nu ne dăm seama de pericolele pe care le implică. El nu poate fi evitat, dar poate fi controlat.
Stresul este ansamblul reacţiilor fiziologice prin care organismul răspunde unui agent stresant, încercând să se apere si să-şi menţină echilibrul de bază. Sub stres se măreste ritmul cardiac, ritmul respiraţiei, creste tensiunea arterială si se accelerează metabolimul. Muşchii sunt încordaţi. Pupilele se dilate. Apare transpiraţia pentru a micşora temperatura corpului.
În doze mici stresul poate fi chiar benefic, ne motivează sa ne atingem scopurile.
De exemplu, într-o competiţje ne stimulează, ne ajută să stăm alerţj. Ne poate salva viaţa (mărindu-ne viteza de reacţie în caz de accident).
Pe termen lung însă, stresul este că o otravă administrată lent. Duce la epuizare psihică si fizică, la scăderea imunităţii şi implicit la apariţia bolilor: diabet, hipertensiune arterială, ulcer gastric sau duodenal, tumori maligne, predispoziţie crescută spre bolile infecţioase, obezitate, reacţii alergice: astm, eczeme s.a.m.d. Apar probleme psihice: nelinişte, o stare permanentă de tensiune şi nervozitate, insomnii, depresie. Apar dependenţele de alcool, ţigări sau chiar droguri.
Stresul cauzează circa 80% din bolile care afectează organismul.
Cred că sunt suficiente motive pentru a vă opri puţin şi a încerca sa faceţi fată stresului.
Învăţaţi să răspundeţi stresului prin relaxare.
Planificaţi-vă ziua realist!
Concentraţi-vă numai asupra unei sarcini.
Uitaţi că sunteţi indispensabil. Totul poate funcţiona şi fără dvs.
Nu vă consumaţi energia încercănd să mulţumiţi pe toată lumea. Este imposibil.
Cereţi ajutor când aveţi nevoie.
Găsiţi-vă timp şi plăcere în a mânca, a dormi, a vă plimba.
Ce cred alţii despre dumneavostră nu este problema dvs.
Unica persoană care va fi cu dvs toată viaţa sunteţi chiar dvs.
Nu vă comparaţi cu nimeni.
Înconjuraţi-vă de lucruri care vă fac plăcere.
Zâmbiţi cât mai des, şi la lucrurile plăcute, şi la cele neplăcute. Este o terapie gratuită.
Bucuraţi-vă de viaţă în fiecare minut al zilei pentru că ziva de ieri a trecut şi cea de mâine sigur va veni chiar dacă vreţi sau nu vreţi dvs.
Aveţi mare grijă de sănătatea dvs. Dacă este bună păstraţi-o aşa, dacă nu este faceţi tot ce este posibil şi menţineţi-vă sănătatea, pentru că este bunul cel mai de preţ pe care îl aveţi.
Dacă sunteţi sănătoşi puteţi să faceţi faţă oricăror situaţii. Dacă nu mai stă în puterea dumneavoastră să controlaţi stresul, căutaţi ajutor.
Într-o forrnă mai avansată de afectare datorată stresului, bineînţeles că organismul dvs. are nevoie de ajutor. Apelaţi la suplimente alimentare, 100% naturale, care vin în ajutor organismului indiferent de faza în care se află: de alarmă, de adaptare sau de epuizare.
Ceea ce este foarte important este că, spre deosebire de medicamente, produsele naturiste nu au reacţii adverse, au efect multidistributiv şi nu creează dependenţă.
Dacă deja aţi fost de o bucată bună de vreme supus stresului ar fi bine să vă faceţi o evaluare a stării dumneavoastră printr-o consultaţie prin biorezonanţă.
Aflaţi factorii de risc la care este predispus organismul dumneavoastră şi preveniţi boala. Este mult mai uşor să previi îmbolnăvirea, decât să tratezi boala!


Dr. DOINA PĂUN
Specialist biorezonanţă şi tratamente naturiste


463 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite