PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001


Produse naturiste sau medicamente de sinteză?


Aceste două categorii nu ar trebui privite ca şi concurente. Fiecare are rolul ei.

Medicina alopată, (medicamente de sinteza) are o forma de acţionare mai rapidă, cu acţiune punctuală, dar şi mai brutală pentru organism. E de preferat să fie folosită doar în cazuri de urgenţă. Din păcate, medicina alopată ignoră capacitatea corpului de a se autovindeca. Serviciul medical a devenit impersonal. Numărul zilnic al cumpărătorilor la o farmacie e de 500 — 900 de oameni (58 % femei, 42 % barbati). Oamenii nu au nevoie de atâtea medicamente. De multe ori acestea sunt administrate pentru a calma simptomele, ci nu pentru a trata cauza bolii. Aportul sporit de medicamente nu duce la sănătate. Din contră, efectele secundare negative ale tabletelor chimice se cumulează si duc la alte afecţiuni.

Soluţia ideală este prevenirea îmbolnăvirii. Menţinerea sănătăţii prin cosumul de produse 100% naturale.

Conţinutul de vitamine, minerale şi oligoelemente din cereale, fructe şi legume a scăzut cu până 1a 80% la unele dintre ele în ultimii 50 de ani. În absenţa acestora încep să apară diverse afecţiuni. Mai mult decât atât alimentaţia comercializată în magazine e în general invadată de E-uri cancerigene. Se spune că suntem ceea ce mâncăm. Ceea ce mâncăm ne influenţează până și starea psihică. 70% din afecţiunile românilor se datorează alimentaţiei.
Pe lângă o alimentaţie bazată mai mult pe „hrana vie" este necesar un aport zilnic de suplimente nutritive care să ne ajute să facem faţă provocărilor zilnice, care ne pun în pericol echilibrul, sănătatea şi viaţa (stresul, medicamentele, alcoolul, cafeaua, poluarea, substanţele toxice din alimente etc.)
Produsele naturiste administrate ca tratament sprijină capacitatea de vindecare naturală a pacientului. Principiile active naturale amplifică şi ştimulează mecanismul natural de eliminare a bolii.

Medicamentele chimice de sinteză sunt substanţe care nu există în natură, cu efecte imprevizibile în cadrul unui sistem viu. Acestea constrâng corpul să se supună unor reacţii chimice în lanţ care nu au nimic în comun cu mecanismele proprii de reglare ale organismului.
Fiecare pacient trebuie tratat ca individ cu particularităţi unice. Trebuie descoperită cauza problemelor sale de sănătate. La o stare bună de sănătate contribuie în mare parte şi echilibrul interior al fiecăruia.

Nu s-a inventat încă o pastilă minune care să rezolve toate problemele de sănătate. Nu trebuie exagerat rolul suplimentelor nutritive, însă de cele mai multe ori ele ajută. Există cazuri care nu răspund la tratamentul alopat, însă care dau rezultate bune la tratamente naturiste.

Avantajele produselor naturiste sunt : au puritate suta la suta, obtinute din legume, plante, peste, alge marine, cultivate in zone nepoluate cu agricultura biologica; nu au efecte secundare si nu au contraindicatii; au efect multidistributiv, adica il iei pentru o anumita afectiune si el regleaza si alte disfunctii ; nu ceeaza dependenta.
Deosebit de important este ca produsele naturiste sunt adjuvante exceptionale alaturi de tratamentul alopat deoarece intaresc actiunea medicamentelor si in acelasi timp le reduce din efectele secundare ale medicamentelor

Oferta de produse naturiste apărută pe piață în ultimul timp e foarte mare. Dacă doriți să fiți siguri că alegeți produse de calitate cu eficiență maximă pentru afecțiunile dumneavoastră nu ezitați să ne contactați pentru o consiliere gratuită.

Dr. Doina Păun
Consultant biorezonanță și tratamente naturiste

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
Dr. Doina Păun
0751 253 001 /
Consultatie online


769 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite