PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001


Procesele biochimice din organism au nevoie de anumite cantități bine determinate de vitamine si minerale, care nu întotdeauna pot fi asigurate doar prin alimentatie, chiar dacă aceasta este una corectă. Legumele, fructele, cerealele, folosite în alimentatie sunt obtinute pe soluri poluate , sub influenta factorilor externi din atmosferă, nu mai au aceleași cantități de vitamine si minerale ca în urmă cu câțiva ani astfel că este din ce in ce mai necesar sa folosim produse care sa suplinească aceste deficite de vitamine și minerale. Desigur că acestea trebuie sa fie obținute din surse naturale, și sa aibă o compoziție echilibrată, in concordanță cu necesarul zilnic de vitamine și minerale, adaptat daca este posibil fiecarei grupe de sange asa cum sunt produsele din gama Vital ale firmei Calivita.
Multivitaminele sunt recomandate tuturor categoriilor, copii, adulți, bătâni, celor cu activitate fizică și intelectuală intensa, celor cu o alimentație dezechilibrată sau restrictivă, dar și celor cu alimentație bine alcatuită, dar care vor avea carențe de vitamine și minerale datorită calității necorespunzătoare a alimentelor.

Asigurarea necesarului zilnic de vitamine si minerale esentiale pentru mentinerea sănătății optime a organismului, trebuie sa fie dezideratul omului modern, conștient ca de acest lucru depinde in mare măsură, calitatea vieții lui pe toate planurile: fizic, psihic, social, conform dictonului ”Mens sana in corpore sana”.
Regimurile alimentare dezechilibrate, dar și cele in care nu sunt folosite alimente ecologice duc la carențe de vitamine și minerale, astfel ca suntem obligati sa folosim suplimentele nutritive,naturale
Alte situații care necesita folosirea acestor multivitamine și minerale : oboseală, epuizare fizica sau nervoasa, stres, convalescență, in caz de boală.

Un studiu interesant ne arată de ce consumul de multivitamine ne ajută sa rămânem tineri mai mult timp.
Cercetătorii de la National Institute of Environmental Health au descoperit ca un consum regulat de multivitamine poate ajuta corpul sa se pastreze tanar mai mult timp.
Acest lucru se datorează influențării telomerilor, portiuni situate la extremitatea cromozomilor leucocitari, care au rol in mecanismul de înmulțire al celulelor. Aceștia se scurtează tot mai mult odată cu inaintarea in varsta, rezultatul fiind aparitia unor celule tot mai "batrane".
S-a demonstrat ca cei care obisnuiesc sa consume zilnic multivitamine au telomerii cu 5.1% mai lungi decat persoanele care consuma sporadic multivitamine.
Si cum obiceiurile bune nu vin singure, s-a constatat ca persoanele care consuma regulat multivitamine au tendinta de a duce o viata mult mai sanatoasa - fac mai mult sport si au o dieta mult mai echilibrata.
Studiul a fost efectuat pe un lot de femei cu varste cuprinse intre 35 si 74 de ani.
Suplimentele nutritive ale firmei CaliVita se adresează tuturor persoanelor, de la nou nascuți prin produsul Infant Formula, la cei mai în vârstă prin Senior Formula, femeilor care
se pregătesc sa nască și apoi dupa naștere : New life multivitamin, femeilor ajunse la menopauză : Menopausal Formula, copiilor și adulților Lion Kids și Full Spectrum, precum și tuturor celorlalți prin produsele Vital O, Vital A, Vital B, Vital AB.

Trebuie să remarcăm produsele Vital care sunt specifice fiecărei grupe de sânge, unice pe piața suplimentelor alimentare , deoarece nu toate grupele de sânge au nevoie zilnic de aceleași cantități de vitamine și minerale.
Aportul de vitamine și minerale, prin consumul zilnic, atunci cand este cazul, ne ajută la prevenirea apariției unor boli, (cum ar fi scorbutul care apare ca urmare a deficientei de vitamina C) , dar și la păstrarea sau refacerea unei bune stări de sănătate.


770 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite