WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952


Viata moderna si stresul

Viaţa modernă implică automat şi stresul. Pentru unii a devenit un mod de viaţă.
Prea grăbiţi să facem faţă problemelor, uităm să ne oprim şi să ne controlăm stresul.
Poate nu ne dăm seama de pericolele pe care le implică. El nu poate fi evitat, dar poate fi controlat.

Stresul este ansamblul reacţiilor fiziologice prin care organismul răspunde unui agent stresant (unei situaţii suprasolicitante), încercând să se apere şi să-şi menţină echilibrul de baza.
Sub stres se măreşte ritmul cardiac, ritmul respiraţiei, creşte tensiunea arterială şi metabolsimul se accelerează. Muşchii sunt încordaţi. Pupilele se dilată. Ficatul eliberează mai multă glucoză pentru a mări energia corpului. Apare transpiraţia pentru a micşora temperatura corpului.

Pe termen scurt aceste simptome pot fi benefice, stimulante. De exemplu ne motivează, ne energizează într-o competiţie. Ne pot salva viaţa (mărindu-ne viteza de reacţie în caz de accident).
Pe termen lung însă stresul este ca o otravă administrată lent. Duce la epuizare psihică şi fizică, la scăderea imunităţii şi implicit la apariţia bolilor.
Apar probleme psihice: alături de panică, nelinişte, o stare permanentă de tensiune şi nervozitate, insomnii şi chiar depresie.

Apar dependenţele de alcool, ţigări şi chiar droguri.
La nivel fizic toate organele sunt afectate. Pot apărea: afecţiuni cardiace, insuficienţă respiratorie, ulcer, diabet, astm, eczeme, obezitate, s.a.m.d.
Stresul cauzează circa 80% din afecţiunile care afectează organismul.
Cred că sunt suficiente motive pentru a vă opri puţin şi a încerca să faceţi faţă stresului.

Învăţaţi să răspundeţi stresului prin relaxare.
Planificaţi-vă ziua realist!
Concentraţi-vă numai asupra unei sarcini.
Uitaţi că sunteţi indinspensabil. Totul poate funcţiona şi fără dumneavoastră.
Nu vă consumaţi energia încercând să mulţumiţi pe toată lumea. E imposibil.
Cereţi ajutor când aveţi nevoie.
Găsiţi-vă timp şi plăcere în a mânca, a dormi, a va plimba.
Ce cred alţii despre dumneavoastră nu e problema dvs.
Unica persoană care va fi cu dumneavoastră toată viaţa sunteţi chiar dumneavoastră.
Înconjuraţi-vă de lucruri care vă fac plăcere. Zâmbeşte des. E o terpaie gratuită.
Bucuraţi-vă de sănătate. Dacă e bună păstraţi-o aşa. Dacă nu e stabilă ameleoraţi-o. Dacă nu stă în puterea dumneavoastră căutaţi ajutor.
Într-o formă mai avansată de afectare datorată stresului, bineinteles că organismul dvs. are nevoie de ajutor.
Apelaţi la suplimente alimentare. Există nişte produse 100% naturale care vin în ajutorul unui corp epuizat. Măresc imunitatea, vă ajută să faceţi faţă stresului. Ce e foarte important e ca, spre
deosebire de cele chimice, ele nu dau reacţii adverse şi nu dau dependenţă.
Dacă deja aţi fost de o bucată bună de vreme supus stresului ar fi bine să vă faceţi şi o evaluare a stării dumneavoastră de sănătate, printr-o consultaţie prin biorezonanţă, cu aparatele perfomante SCIO şi INTROSPECT, consultaţie neinvazivă şi nedureroasă. Aflaţi astfel factorii de risc la care e predispus organismul dumneavoastră şi preveniţi boala, disfuncţiile prezente în organism în acel moment şi care pot fi corectate de cele mai multe ori cu produse naturiste.
E mult mai uşor să previi decât să tratezi!

Firma Calivita International ne ajută ca întotdeauna cu produsele sale de o calitate deosebită din care nu puteau să lipsească cele care ne ajută să facem faţă stresului. Produsul Rhodiolin, cu extractul sau de Rhodiola Rosea, o plantă care creşte la înălţimi de peste 3000 metri, în Tibet în zone ecologice, ajută organismul nostru să înlăture efectele nocive ale stresului.

Rhodiolinul echilibrează funcţiile psihice, îmbunătăţeşte sau restabileşte capacitatea de apărare a organismului, asigură echilibrul între sistemul imunitar şi cel hormonal, creşte potenţa sexuală şi ajută la eliminarea disfuncţiilor sexuale atât la femei cât şi la bărbaţi, îmbunătăţeşte starea generală, asigură prospeţimea psihică.

Dacă stresul a cauzat o carenţă de vitamine vom folosi Stress Management B-Complex, care este un complex de vitamine B, obtinut din ingrediente naturale din zone ecologice, care vor reface nivelul normal de vitamine şi implicit vor duce la reglarea funcţiilor în care sunt folosite aceste vitamine.

Prin acţiunea sinergică a produselor naturiste acestea vor contribui atât la reglarea disfuncţiei pentru care le folosim cât şi la eliminarea altor efecte nocive asupra organismului printre acestea şi cele legate de stres.

Va mai recomandăm Noni Liquid, un sirop obţinut dintr-un fruct exotic Noni (Morinda Citrifolia), cu efecte benefice în îmbunătăţirea stării generale de sănătate, îmbunătăţirea sistemului imunitar.
Întreaga gama de produse ale firmei Calivita International sunt destinate păstrării şi restabilirii stării de sănătate, astfel încât să ne bucurăm de viaţă împreună cu toţi cei dragi.

Reîntoarce-te la Natură ! Lasă Natura să te ajute !


1787 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite