WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952


Aparatura energetica, o metoda moderna, neinvaziva, de determinare si corectare a disfunctiilor

Aparatura energetică, o cale modernă şi neinvazivă de determinare şi corectare a disfuncţiilor din organism.

Tratamente naturiste personalizate un mod natural şi eficient de corectare a disfuncţiilor
În concepţia medicinei extrem-orientale, omul este o entitate energetică situată între cer şi pământ, străbătut de energii care vin din cer spre pământ şi din pământ spre cer.

Aceste energii circulă permanent prin intermediul aşa numitelor "meridiane energetice“din care pleacă o vastă reţea de alte canale energetice către fiecare organ : plămân,inimă, rinichi,pancreas, splină, ficat, către fiecare viscer–intestin subţire,intestin gros, stomac,vezicula biliară, vezica urinară, asigurând pe lângă buna funcţionare a lor şi altele, precum activitatea psihică, termoreglare, etc.

În momentul în care se produce o perturbare a fluxului de energie în aceste meridiane din cauză externă sau internă a organismului apare boala.
Aşadar boala, în concepţia medicinei energetice orientale, este un dezechilibru energetic situat intr-o anumita arie.
Prin evoluţia ştiinţifică şi tehnică , omul este acum în stare să modifice şi să aducă la parametrii normali ,cu ajutorul aparatelor, meridianele energetice .
Astfel avem la îndemână aparate de diagnosticare şi tratament energetic pe care să le folosim cu încredere SCIO, Introspect, (Oberon) sau BioHarmonex.

SCIO
Este un dispozitiv energetic complex care prin măsurarea şi analizarea parametrilor energetici ai organismului determină disfuncţiile şi apoi poate corecta aceşti parametrii energetici prin programele speciale de tratament energetic care folosesc biofeedback-ul
În timpul testării energetice a stării de sănătate el face o corecţie a deviaţiilor minore ale parametrilor energetici, deviaţiile majore vor fi corectate ulterior prin tratamente energetice şi dacă lipsa de materie generată de boală este majoră si prin suplimente naturale
Aparatul prin cei patru senzori, curele, care se ataşează le mâini şi la picioare, precum şi prin cei opt senzori plasaţi pe banda care se aplică pe frunte, trimite şi primeşte nişte microimpulsuri care determină, pe baza răspunsului organismului disfuncţiile câmpului energetic al organismului.
Prin metoda numită biofeedback, trimiterea şi primirea răspunsului organismului, analizarea parametrilor energetici şi retrimiterea unor stimuli, microimpulsuri, aparatul corectează meridianele energetice şi astfel se obţine o curgere corectă a energiei prin organism, acesta eliminând astfel boala

INTROSPECT (OBERON)
Aparatul Introspect (Oberon) este un aparat de diagnostic şi tratament care se bazează pe culegerea informaţiilor despre câmpul energetic al organismului şi corectarea acestora cu ajutorul undelor de la nivel cerebral.
Dispozitivul funcţionează în acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, în urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrală.
In termeni fizici metatron este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.

Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, isi modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare.
Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei.
Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate.

Bio Harmonex
Este un dispozitiv de biostimulare energo-informatională a organismului, pentru redobândirea sănătăţii şi refacerea armoniei fizice si psihice.
Cu ajutorul unei mici baterii interne, aparatul emite un câmp electromagnetic de frecvenţă scăzută (1 Hz-200KHz).
Caracteristicile câmpurilor electromagnetice emise sunt astfel alese pentru fiecare din cele 20 de programe încât să sprijine şi să mărească activitatea electromagnetică celulară legată de o anumit funcţie a organismului sau a unei părţi a acestuia.
Semnalele emise de BioHarmonex sunt de o intensitate foarte scăzută, astfel încât poate fi utilizat fără probleme de toate grupele de vârstă, indiferent de starea de sănătate, dar dacă aveţi implantat un pacemaker sau alte dispozitive electronice trebuie să consultaţi medicul înainte de utilizare. Semnalele nu pot fi simţite, dar stimulează eficient rezonanţa la nivel celular în raza de acţiune a aparatului 1,5 metri
Este un aparat portabil conceput pentru a putea fi folosit foarte uşor de către oricine, pentru el şi întreaga sa familie
Aparatele folosite în medicina energetică permit să se reechilibreze energetic organismul pentru a-l pune într-un echilibru cu natura, cerul si pământul. Acest lucru este posibil cu condiţia ca perturbările energetice umane să nu depăşească stadiul funcţional.
Dacă aceste perturbări ajung intr-un stadiu structural - anatomic, terapia prin biorezonanţă şi biofeedback nu mai pot modifica noua structura a organismului şi nu îl mai pot aduce la stadiul iniţial.
În acest caz este necesară o terapie cu produse naturiste în paralel cu folosirea terapiei cu aceste aparate energetice .

Trebuie menţionat că toate aceste aparate acţionează asupra organismului uman la nivel energetic pentru analizarea biocâmpului uman şi corectarea sau stimularea diferitelor procese fiziologice pe baza schimburilor energetice SCIO pe baza schimbului de informaţii energetice şi a biofeedback-ului reglează curgerea energiei dea lungul meridianelor energetice ajutând la eliminarea bolii, INTROSPECTUL (OBERONUL) prin schimbul de informaţii energetice la nivel cerebral interactionează cu subconstientul nostru şi astfel avem informaţii despre modul de funcţionare al organismului, iar BioHarmonex-ul prin câmpul electromagnetic generat in 20 de modele, programe, stimulează prin biorezonanţă funcţiile fiziologice ale organismului.
În urma determinării disfuncţiilor din organism putem să stabilim un tratament naturist personalizat care să ne ajute ca într-un timp relativ scurt să refacem echilibrul energetic al organismului. Pentru aceasta trebuie sa apelăm la sfatul specialistului astfel încât să obţinem rezultate maxime, cu minimum de efort, timp şi bani.

Detreminarea compatibilității produselor nutritive cu disfuncțiile organismului este esenţială pentru succesul terapiei cu produse naturiste

Fiecare proces biochimic din organism este însoțit de o activitate electromagnetică specifică a celulelor. Acest “taifas intracelular” electromagnetic, uşurat de faptul că organismul uman este compus din 70 % apă, este necesar pentru ca celulele să-şi poată coordona activitatea şi astfel vastul conglomerat de 75 de trilioane de celule care formează organismul uman să funcţioneze ca o unitate de sine stătătoare.

Întregul sistem devine mai sensibil şi reacţionează la anumite semnale relativ slabe, indiferent dacă acestea îşi au originea în interiorul sau în exteriorul organismului.
Semnalele se propagă în sistem şi sunt amplificate de energia stocată în celule, ceea ce are ca efect o actiune macroscopică coordonată a celulelor .

Studiile stiinţifice au arătat că celulele sănătoase care sunt parte a acestui sistem pot fi influenţate doar de vibraţiile de o anumită frecvenţă, intensitate, amplitudine şi puls.
Terapia prin biorezonanţă poate fi acum posibilă datorită determinării caracteristicilor şi parametrilor activităţilor electromagnetice care însoțesc anumite acţiuni fiziologice ale ţesuturilor şi organelor.
Biorezonanţa utilizează propriu sistem al organismului de control al biocomunicării pentru a-i spori capacitatea de menţinere a sănătăţii.
Fiecare celulă vie din organismul uman generează un câmp electromagnetic, acesta reprezentând una din modalităţile în care celulele comunică între ele pentru a iniţia şi regla diferite procese fiziologice.
Produsele naturiste prezintă caracteristici energetice proprii pe care aparatele de biorezonanță le analizează și le compară cu nevoile organismului în corectarea disfuncțiilor și ne dau gradul de adaptare al acestora la organism.
Produsel naturiste au un efect sinergic corectând mai multe disfuncții , dar ele trebuie alese cu grijă si competență pentru a avea rezultate maxime

Colectivul nostru de medici specializaţi în diagnosticarea cu ajutorul aparatelor SCIO şi INTROSPECT (OBERON) a disfuncţiilor organismului dumneavoastră, vă va da sfaturile necesare la timp şi cu maximă eficienţă, iar experienţa dobândită după ani de folosire şi în urma numeroaselor tratamente cu produse naturiste de o calitate deosebită, le permite medicilor şi specialiştilor nostri să va dea cele mai competente sfaturi pentru îmbunătăţirea sau menţinerea stării dumneavoastră de sănătate, astfel încât să vă bucuraţi din nou de o viaţă de calitate alături de familie şi prieteni.
Pentru consultaţii cu aparatele de biorezonanţă, dar şi pentru informaţii referitoare la produsele naturiste folosite vizitaţi pagina noastră de internet www.zegetina.ro sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0751 253 001 şi 0766 799 952.


1981 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite