WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952


Sărbătoarea Anuală Calivita 2010

Sărbătoarea Anuală Calivita Bucureşti 06.11.2010

"Mănânc şi plang, mănânc"

Sărbatoarea anuală Calivita este un prilej de bucurie şi un moment solemn în care cei mai activi membri sunt sărbătoriţi şi sunt pentru scurt timp vedetele acestei mari familii, Calivita, care au momentul lor de răsfăţ. Munca unui an întreg este încununată de această festivitate care are loc în diferite locaţii deosebite, precum Sala Palatului, Ateneul Român, Sala de concerte Mihail Jora a Societăţi Române de Radiodifuziune, cu mândrie păşind pe scena acestora. Este un prilej important de întâlnire cu preşedintele şi fondatorul Calivita International, domnul Gerry G. Hargitai, de la care aflăm ultimele noutăţi cu privire la strategia de dezvoltare a firmei, noile produse care vor fi lansate pe piaţă. În fiecare an managerii de succes Calivita urcă pe scenă şi îşi împărtăşesc micile secrete, ale activităţii şi succesului lor, cu ceilalţi membrii Calivita, pentru ca doar împreună vom reuşii în marea familie Calivita.

Momentele în care au urcat pe scena Sălii de concerte Mihail Jora a Societăţi Române de Radiodifuziune managerii cu poveştile de succes, cu sfaturile şi experienţa lor în promovarea afacerii Calivita, cu mândria de a aduce sănătate şi bunăstare oamenilor, au alternat cu momentele artistice ale trupei de dans "Pas în doi", şi de recitalul lui Ioan Gyuri Pascu.

O zi în care am simţit că eforturile noastre dintr-un an întreg merita depuse fie şi doar pentru o astfel de manifestare a bucuriei, de a fi împreună cu preşedintele companiei, cu ceilalţi membrii Calivita.
Această zi ne-a adus prin toate aceste manifestări şi o mică alinare în sufletele noastre cernite odată cu dispariţia dintre noi a probabil celui mai mare poet contemporan, Adrian Păunescu, om de cultură, de educare a maselor în spiritul frumosului, esteticului, corectitudinii, în toate domeniile şi în spiritul apartenenţei la acest pământ românesc, la valorile şi tradiţiei poporului român.


1808 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite