WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952


Conferinta regionala Calivita International Craiova 29.05.2010

Asa cum ne-a obişnuit deja Calivita International vine în întâmpinarea dorinţei membrilor săi de a se instrui şi a-şi instrui reteaua proprie pentru rezultate cât mai bune în activitatea de network marketing, shared marketing, cotinuînd seria de conferinte regionale, de data aceasta la Craiova.

Intitulată "Sănătos la trup, minte şi la buzunar", conferinta a prezentat la un înalt nivel teme medicale, de tehnica network marketing şi de motivaţie atât de necesare în activitatea fiecărui membru CaliVita.

La conferinţă au prezentat teme medicale privind utilizarea produselor CaliVita, medici cu experienţă în utilizarea acestora, astfel încât de cunoştinţele şi experienţa lor să beneficieze toţi membrii CaliVita pentru ca de succesul tuturor în corectarea disfuncţiilor şi pentru un nou stil de viaţă sănătos depinde prestigiul firmei CaliVita International.

Să le mulţumim dr. Rodica Ilie, dr.Alina Lungu, dr. Valentina Gruia, dr. Etelka Anebtawi, dr. Tudora Mitoiu, As. Med. Petrica Pistol.

Cunoştinţele medicale privind utilizarea produselor în tratarea disfunţiilor şi a bolilor trebuie utilizate pentru a obţine sau întări încrederea prietenilor, rudelor şi cunoştinţelor noastre în folosirea acestor produse CaliVita, dar pentru minte si buzunar sănătos avem nevoie şi de instruire în tehnica network marketing şi de optimism şi încredere în activitatea pe care o desfăşurăm.

Aşadar trebuie să le mulţumim dnei Daniela Gafrencu, director de vânzări şi marketing, dl. Ing. Aurel Moroşanu, dna Victoria Opriţoiu, ing. Florian Frunză, ing. Măriuca Moroşanu, dna Mariana Dinu pentru prezentarile tehnice, dnei Voicu Victoria şi dnei dr. Georgeta Doina Paun pentru prezentarile motivaţionale care ne dau încredere că activitatea în CaliVita International ne aduce multe momente de satisfacţie.

Merită mulţumiri dna ing. Nicoleta Frunză pentru că a fost o gazdă deosebită, care a pus în valoare fiecare vorbitor, a ştiut să creeze o atmosferă placută, un cadru organizatoric proprice unei întâlniri care va ramâne în mintea fiecărui participant, de la care am plecat mai bogaţi în cunoştinţe, plini de energie şi cu o mare dorinţă de a împărtăşi tuturor această experienţă deosebită.


2223 vizualizări.
Dă mai departe
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite