PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Diagnosticări şi tratamente

Energia proprie corpului uman a fost denumită diferit în tradiţia popoarelor sau în religii (prana, chi, charkas, aura). Aceste energii pot fi vizualizate apelând la diverse tehnologii. Nu existenţa acestor energii constituie obiectul prezentării de faţă, ci posibilitatea de a fi identificate, individualizate şi vehiculate în beneficiul pacientului.
Această energie subtilă ce înconjoară corpul uman (biocâmpul, etericul) conţine informaţii despre statusul nostru fizic, emoţional şi psihic. Energia emanată de fiecare persoană în parte este unică.
QXCI /SCIO este conceput să detecteze şi să interpreteze informaţiile conţinute în acest biocâmp. Gândurile şi emoţiile sunt energie; în funcţie de originea şi ţinta acestei energii, acestea au abilitatea de a produce sănătate sau boală. Este stiut că resentimentele, ura, furia, amărăciunea, dezamăgirea, sunt emoţii distructive (care mai devreme sau mai târziu vor somatiza, adică se vor transforma în afecţiuni fizice) iar bucuria, împlinirea, calmul, exuberanţa sunt apelativele unei stări de sănătate fizică, emotională şi psihică. Disproporţionalităţile din acest biocâmp, pot constitui un semnal de alarmă pentru disfunctionalităţile ulterioare. Dacă acestea se menţin, poate aparea riscul de a se instala starea de boală.
Concluzia este că tratând aceste "incongruenţe" încă din stadiul de "preboală" eliminăm afecţiunea înainte ca aceasta să fi apărut (ca terapii similare menţionăm acupunctura, homeopatia, bioenergoterapia, reflexoterapia).

Acelasi principiu foloseşte şi QXCI./SCIO
Aparatul stabileste un transfer de informaţii cu organismul iar din toate informaţiile primite decelează pe cele anormale sau mai bine zis înregistrează dezechilibrele energetice ale organismului şi identifică riscul de boală corespunzator dezechilibrului înregistrat
Biorezonanţa magnetică este una dintre cele mai mari promisiuni pentru viitor ale stiinţei medicale, deoarece prin influenţa pe care o exercită asupra proceselor fundamentale ale organismului, declanşează şi stimulează autogenerarea acestora. Marele său avantaj este că, prin modul de actiune, domeniul său de utilizare este multilateral, fără a avea efecte secundare.
Aceasta doar învaţă organismul (de fapt, doar îi reaminteşte) ceea ce – în perioada sănătăţii sale – el stia deja.
Toate fiinţele generează (emit) un câmp de energie electromagnetică, cunoscut şi sub numele de "transmisie de semnale biofizice" influenţează în mod direct procesele metabolice la nivelul ţesuturilor şi celulelor. Odată ce eficacitatea transmisiei a fost dovedită, a luat naştere o noua metodă de vindecare. Milioane de pacienţi din întreaga lume beneficiază acum de terapia prin biorezonanţă
Interacţiunile prin rezonanţă sunt stabilite mecanic (acustic) cât si electromagnetic, ambele tipuri de intertacţiuni fiind utilizate în electroterapie, magnetoterapie (utilizarea undelor sau campurilor magnetice), sau ambele combinate

Ce testează şi ce tratează QXCI/SCIO ?
Lipsa semnelor si a simptomelor, nu denotă o sănătate perfectă. Când boala începe să se declanşeze într-un organism, ea evoluează treptat, la început fără să fie vreun semn care să atragă atenţia pacientului. Aparatul QXCI, prin diagnosticul său deosebit de complex, şi de atent, detectează semnele de boală încă din stadiile incipiente, înainte ca însuşi pacientul să îşi dea seama că ceva este în neregulă cu el. De aceea este atât de apreciat la nivel mondial. Orice boală începe datorită unui anumit fel de stres care acţionează asupra corpului uman. Ea ajută la înlăturarea acestui stres, şi opreşte boala să apară! QXCI stimulează organismul şi îl readuce la echilibrul propriu, îl ajută să se autovindece.
Aparatul este folosit şi se bucură de succes peste tot în lume, în toate domeniile medicinii.
Este utilizat pe plan international de medici de medicină generală, oncologisti, naturopaţi, homeopaţi, dentişti, chiropracticieni, acupuncturişti şi consultanţi în domeniul nutriţional.
Ştiinţa de ultimă generaţie vine în sprijinul sănătăţii noastre, cu acest dispozitiv care poate diagnostica peste 100 de boli printr-o metodă neinvazivă, fără ace şi fără radiaţii. Cei care au probleme de sănătate şi vor să-şi controleze starea de sănătate într-un mediu şi în mod plăcut, fără ace şi fără radiaţii, pot apela la serviciile noastre.
O simplă testare ne poate da rezultatul mai multor investigaţii complicate şi costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie să facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boală, ce plantă, remediu sau medicament sunt cele mai potrivite pentru fiecare.
Astfel, pacientul poate cunoaşte starea de sănătate în mod complet, iar medicul poate fi mai eficient în diagnosticare.

Medicina viitorului cu aplicare astazi!
Dispozitivul este folosit şi pentru echilibrarea energetică a organismului şi terapie adjuvantă în cele mai variate afecţiuni :
- dezechilibre endocrine
- afecţiuni neurologice
- tulburări psihoemoţionale
- alergii
- boli metabolice(diabet zaharat,dislipidemii,obezitate)
- reumatisme inflamatorii şi degenerative
- afectiuni cardiovasculare
- boli hematologice
- boli oncologice
- afecţiuni dermatologice

TOATE ANALIZELE IN TIMP FOARTE SCURT!
Există mai multe dispozitive care au la baza aceleaşi principii de biorezonanţă, cel mai complet dintre toate fiind QXCI./SCIO Aceste dispozitive masoară parametrii electrici standard ai organismului, iar softul acestuia permite să evalueze, în timp foarte scurt
- nivelul vitaminelor
- nivelul mineralelor
- nivelul hormonilor
- nivelul enzimelor
- prezenţa alergiilor şi identificarea tipului de alergie
- prezenţa viruşilor (HIV, hepatitei B, hepatitei C), fungilor (Candida, Aspergillus, Criptococcus)
- prezenta paraziţilor (giardia, ascarizi, oxiuri)
- starea funcţională a principalelor organe
- riscurile de boală
Atât de putin timp pentru atât de multe informaţii!
Pacientul este mulţumit, deoarece cunoaşte starea de sănătate în mod complet, iar medicul este mai eficient în diagnosticare, deoarece ştie clar ce investigaţii suplimentare are de făcut, şi în tratament deoarece ţine cont de toate modificările din organism.

Ce poate indentifica QXCI în organismul nostru?
Nivelul:
* mineralelor din sânge
* aminoacizilor
* lipidelor
* vitaminelor
* hormonilor
Prezenţa virusurilor (hepatitei B, hepatitei C, hepatitei D sau imunodeficienţei umane SIDA);
Prezenţa:
* fungilor (candida)
* paraziţilor (giardia, limbrici oxiuri, toxoplasma);
Alergiile;
Toxinele;
Modificarile ECG, EEG, EMG;
Modificarile psiho-emotionale;
Riscurile de a face anumite boli.

PROGRAME ŞI TERAPIE

Reacţia exactă a pacienţilor la diferite substanţe poate fi măsurată: la viruşi, paraziţi, bacterii, substanţe homeopatice, alergizanţi, combinaţii ale acestora, şi la multe altele. Nu ştim medicamentul exact pe care să îl prescriem pacientului? Nu e nici o problemă ! Testul individual arată substanţa şi potenţialul optim.
Dorim să prescriem pacientului medicamentele proprii,homeopatice,sau produse naturiste?Nici o problemă! Sistemele QXCI sau SCIO decid ce are nevoie pacientul, deoarece fiecare are propriile lui necesităţi.

PROGRAMUL PRINCIPAL este caracterizat de :

- PROGRAMUL ELECTRO-ACUPUNCTURĂ-MERIDIAN : este un sistem foarte bine cunoscut care armonizează punctele şi meridianele de acupunctură prin tehnica frecvenţei.
- TEHNICA RIFE, SAU SISTEMUL AUTOFRECVENŢEI : este un sistem care stimulează şi armonizează în mod automat polaritatea pacienţilor (organele şi sistemele acestora).
- TRIVECTOR : această metodă excepţională filtrează frecvenţele proprii ale corpului şi în acest mod fixează câmpul trivectorial exact pentru cea mai bună păstrare a sănătăţii sau a însănătoşirii rapide
- CROMOTERAPIA ŞI MELOTERAPIA : pacienţii sunt expuşi culorilor şi muzicii optime în cursul terapiei prin frecvenţe
- TERAPIA SCALARĂ : acest program lucrează cu sistemul endocrin şi sistemul chakra
- ACTIVARE HOMEOPATICA Sunt disponibile peste 3000 de substante homeopatice şi energii cristaline care pot fi administrate individual pacienţilor
- ANALIZA ENERGETICĂ A OASELOR : Tulburările energetice ale unui singur os sau părti ale sistemului osos sunt examinate pe baze organice ca şi pe baze psihosomatice.
- ALTE PROGRAME : Tot felul de aplicatii NLP,tratamente ale durerii, analize ale dinţilor şi maxilarelor, sisteme de curenţi encefalici,analize de bioritm şi miasme, tratemente de dezintoxicare,analize organice, analize ale starii de sănătate, diagrame nutriţionale şi multe altele.

ALTE PROGRAME care ne dau şi ele informaţii importante :

- MEDICUL VIRTUAL: Acest program da posibilitatea terapeutului de a elabora o analiza precisă a pericolelor posibile Este stabilită conexiunea între factorii de risc şi profilul nutriţional, analiza energetică Dunkelfeld a sângelui, analiza oaselor, tratamentul specific de derivaţie, ca şi tratamentul factorilor de stres pshologic
- TESTAREA ALERGICĂ: Acest program testează reacţia pacientului la aproape 300 de alergeni diferiţi din mediul înconjurător şi din produsele alimentare Testarea se face individual şi pe grupe de alergeni.
- ANALIZA NUTRIŢIONALĂ: Acest program ne indică nivelul vitaminelor, mineralelor şi a aminoacizilor prezenţi în organismul pacientului, pentru a putea restebili echilibrul şi nivelul normal al acestora în organism,eventuala carenţă necorectată la timp poate duce la boală
- TRATAMENTUL MAXILARELOR ŞI AL DINTŢILOR: Testul maxilarelor indică orice dereglare a elementelor şi meridianelor conectete dinţilor şi alveolelor dentare şi ne ajută în descoperirea releţiei între dinţi, meridianele conectate, organe şi alte structuri ale corpului.Acest program evidenţiază disfuncţionalităţile în fluxul energetic al meridianelor.