PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Aparatura energetica

În concepţia medicinei extrem-orientale, omul este o entitate energetică situată între cer şi pământ, străbătut de energii care vin din cer spre pământ şi din pământ spre cer. Aceste energii circulă permanent prin intermediul aşa numitelor "meridiane energetice“din care pleacă o vastă reţea de alte canale energetice către fiecare organ : plămân,inimă, rinichi, pancreas, splină, ficat, către fiecare viscer–intestin subţire,intestin gros, stomac, vezicula biliară, vezica urinară, asigurând pe lângă buna funcţionare a lor şi altele, precum activitatea psihică, termoreglare, etc.
În momentul în care se produce o perturbare a fluxului de energie în aceste meridiane din cauză externă sau internă a organismului apare boala.
Aşadar boala, în concepţia medicinei energetice orientale, este un dezechilibru energetic situat intr-o anumita arie.

Prin evoluţia ştiinţifică şi tehnică, omul este acum în stare să modifice şi să aducă la parametrii normali,cu ajutorul aparatelor, meridianele energetice.
Astfel avem la îndemână aparate de diagnosticare şi tratament energetic pe care să le folosim cu încredere SCIO, Introspect (Oberon), BioHarmonex.

SCIO
Este un dispozitiv energetic complex care prin măsurarea şi analizarea parametrilor energetici ai organismului
determină disfuncţiile şi apoi poate corecta aceşti parametrii energetici prin programele speciale de tratament energetic care folosesc biofeedback-ul
În timpul testării energetice a stării de sănătate el face o corecţie a deviaţiilor minore ale parametrilor energetici, deviaţiile majore vor fi corectate ulterior prin tratamente energetice şi dacă lipsa de materie generată de boală este majoră si prin suplimente naturale
Aparatul prin cei patru senzori, curele, care se ataşează le mâini şi la picioare, precum şi prin cei opt senzori plasaţi pe banda care se aplică pe frunte, trimite şi primeşte nişte microimpulsuri care determină, pe baza răspunsului organismului disfuncţiile câmpului energetic al organismului.
Prin metoda numită biofeedback, trimiterea şi primirea răspunsului organismului, analizarea parametrilor energetici şi retrimiterea unor stimuli, microimpulsuri, aparatul corectează meridianele energetice şi astfel se obţine o curgere corectă a energiei prin organism, acesta eliminând astfel boala


INTROSPECT (OBERON)
Aparatul Introspect (Oberon) este un aparat de diagnostic şi tratament care se bazează pe culegerea informaţiilor despre câmpul energetic al organismului şi corectarea acestora cu ajutorul undelor de la nivel cerebral. Dispozitivul funcţionează în acord cu principiul
amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, în urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici metatron este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.
Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, isi modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate.
Introspect-NLS (Oberon-Metatron) este un dispozitiv modern de diagnostic si tratament dezvoltat pe baza rezultatelor cercetarilor efectuate de Institutul de Psihofizica Practica din Rusia ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori in zona

medicinii cuantice si a radionicii. Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate.

Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si un generator laser. Mecanismul de citire a informatiei de la dispozitivul INTROSPECT (OBERON) trece prin doua canale:
Castile cu trigerul scanner,si scannerul in infrarosu. General vorbind dispozitivul trimite un anumit impuls in organism care iese apoi dupa ce a strabatut organismul si este trimis computerului care cu ajutorul programului de diagnostic proceseaza informatia si afiseaza rezultatul. Semnalul care patrunde in organism va contine la iesire informatii complete privind toate procesele din organism.
1.Castile. Acestea contin un inductor magnetic, care actioneaza la nivel cerebral prin elementul din dreapta. Casca din stanga care contine senzorul triger receptioneaza smnalele primite. Informatia culeasa este directionata catre calculator care o analizeaza.
2. Scanerul in infrarosu, emite prin intermediul diodei laser un spectru in infrarosu care ajuta la fixarea si transmiterea informatiei.
Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.
Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului. Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie.
In anii 1980 a fost fundamentata teoria entropiei cuantice logice (Theodore Van Hoven, laureat al premiului Nobel si S.P.Nesterov) care sta la baza acestor metode moderne de diagnostic non-linear folosite si de Introspect.
Inventatorul metodei de diagnostic non-linear NLS (Metatron) este Prof. Sviatoslav Pavlovich Nesterov (decedat in 1998). Acesta a propus (1988) folosirea unui sensor trigger punand astfel bazele Sistemului de Analiza Non-lineara Metaron ce a stat la baza construirii primelor aparate tip Oberon. Prof. Y.S.But si Prof.V.I.Nesterov (Institutul de Psihofizica Practica ) au dezvoltat metoda prin cercetarile de biolocatie (radiestezie) pe animale si oameni.

S-a trecut apoi la dezvoltarea si perfectionarea diagnosticului non-linear NLS. Anii 1990-1995 au insemnat ani de testare clinica pentru primele aparate. La sfarsitul anilor 90 a inceput sa se dezvolte fabricarea comerciala, luand fiinta diferite firme cu rezultate diferite privind precizia diagnosticului in functie de caracteristicile hardware si precizia in executie. Institutul de Psihofizica Practica inregistreaza softul Metapatia in 16.02.2001 Nr.2001610175 (autori V.I.Nesterov, Kotelenko Denis Valerevich,Petrov Oleg Ivanovich.

Metoda de diagnostic non-linear se afla inca in stadiu de dezvoltare rapida astfel incat metodologia de diagnostic se schimba, noi versiuni hardware trebuind implementate.
Datorita introducerii de noi aparate cu senzor trigger NLS si cresterea frecventei in Gigahertzi precum si a numarului de procesoare, diagnosticul NLS devine nu numai mai rapid, dar creste si calitativ. Evident ca si metodele de examinare dinamica ca cea a vizualizarii tridimensionale vor fi introduse cat mai curand in practica. Metoda de testare vegetativa tip VEGA, poate fi citata ca un exemplu de reactie rapida la noile cerinte.
Prof.Y.S.But a creat recent un dispozitiv NLS, Aur-Um care imbina metoda NLS cu diagnosticul prin bioconductibilitate, crescand astfel foarte mult precizia diagnosticului.

Introspect (Oberon)
Este un dispozitiv certificat in Uniunea Europeana care corespunde tuturor normelor privind dispozitivele de radiofrecventa, electromagnetice si de electrosecuritate. Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB-2 sau Bluetooth. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 6-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 12-17%. Precizia de diagnostic este de 85-90% conform datelor furnizate de producator, cu evidetierea modelelor virtuale ale organelor.
Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului.
Prin intermediul scanerului laser se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.
Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul INTROSPECT-11 (Oberon ) furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului.
Dispozitivul INTROSPECT-11( OBERON ) functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici METATRON este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.
Sistemul Introspect-11 este capabil:
- sa recunoasca dezechilibre energetice la nivel de organ, celula, componente celulare pana la cromozomi si mitocondrii. Programul software ofera o completa verificare a starii energetice la diferite nivele.
Introspect-11 recunoaste dezechilibre in:
* sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc)
* sistemul limfatic, noduli limfatici individuali;
* sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare);
* sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza);
* sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc)
* sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc);
* sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc)
* sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc).
Introspect-11 recunoaste si determina calitativ:
* bacterii, fungi, virusuri si paraziti;
* componente sange, hormoni si enzime;
* analiza biochimica a sangelui;
* incompatibilitati alimente.
http://www.xede.fr/web/en/introspectmeasures.html
Introspect asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin:
* recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat;
* determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta;
* listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice;
* posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare;
* posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date.

BioHarmonex este un dispozitiv de biostimulare energo-informatională a organismului, pentru redobândirea sănătăţii şi refacerea armoniei fizice si psihice. Cu ajutorul unei mici baterii interne, aparatul emite un câmp electromagnetic de frecvenţă scăzută (1 Hz-200KHz). Caracteristicile câmpurilor electromagnetice emise sunt astfel alese pentru fiecare din cele 20 de programe încât să sprijine şi să mărească activitatea electromagnetică celulară legată de o anumită funcţie a organismului sau a unei părţi a acestuia. Semnalele emise de BioHarmonex sunt de o intensitate foarte scăzută, astfel încât poate fi utilizat fără probleme de toate grupele de vârstă, indiferent de starea de sănătate, dar dacă aveţi implantat un pacemaker sau alte dispozitive electronice trebuie să consultaţi medicul înainte de utilizare. Semnalele nu pot fi simţite, dar stimulează eficient rezonanţa la nivel celular în raza de acţiune a aparatului 1,5 metri Este un aparat portabil conceput pentru a putea fi folosit foarte uşor de către oricine, pentru el şi întreaga sa familie

Aparatele folosite în medicina energetică permit să se reechilibreze energetic organismul pentru a-l pune într-un echilibru cu natura, cerul si pământul. Acest lucru este posibil cu condiţia ca perturbările energetice umane să nu depăşească stadiul funcţional. Dacă aceste perturbări ajung intr-un stadiu structural - anatomic, terapia prin biorezonanţă şi biofeedback nu mai pot modifica noua structura a organismului şi nu îl mai pot aduce la stadiul iniţial.

În acest caz este necesară o terapie cu produse naturiste în paralel cu folosirea terapiei cu aceste aparate energetice.
Trebuie menţionat că toate aceste aparate acţionează asupra organismului uman la nivel energetic pentru analizarea biocâmpului uman şi corectarea sau stimularea diferitelor procese fiziologice pe baza schimburilor energetice SCIO pe baza schimbului de informaţii energetice şi a biofeedback-ului reglează curgerea energiei dea lungul meridianelor energetice ajutând la eliminarea bolii, INTROSPECTUL (OBERON) prin schimbul de informaţii energetice la nivel cerebral interactionează cu subconstientul nostru şi astfel avem informaţii despre modul de funcţionare al organismului, iar BioHarmonex-ul prin câmpul electromagnetic generat in 20 de modele, programe, stimulează prin biorezonanţă funcţiile fiziologice ale organismului.