zegetina.ro vă recomandă produsul Mega B Complex - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Mega B Complex - Produs naturist Calivita (Megadoză de vitamina B)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine
Gramaj
100 tablete = 230 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

152,90 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Treceţi printr-o perioadă de stres prelungit sau de efort fizic şi mental ridicat ?
Tabletele cu absorţie prelungită ce conţin vitaminele B în cantităţi ridicate vă ajută să menţineţi funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos, totodată ele ajută la menţinerea structurii şi funcţiei normale a pielii şi a membranelor mucoase.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestora si sa asiguram organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Mega B - Complex.
Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Complexul vitaminic B este esenţial pentru cresterea şi dezvoltarea organismului dar şi pentru o varietate de funcţii metabolice. Aceste vitamine joacă un rol important în activitatea unor enzime ce controlează reacţiile chimice din organism. Astfel de enzime sunt implicate în transformarea hranei în energie sau în alte substanţe utile organismului.

Vitaminele B sunt găsite într-o varietate de plante şi de alimente de origine animală.
Prin modul de preparare şi prin constituenţii folosiţi tabletele firmei CaliVita care conţin complexul vitaminic B asigură o absorţie intestinală lentă (retard), asigurând o concentraţie sanguină constantă pentru un timp mai îndelungat.

Asigurarea unui aport suficient de vitamine B poate ameliora unele simptome cum ar fi căderea şi încărunţirea prematură a părului, mătreaţa, deshidratarea pielii, friabilitatea unghiilor.

Vitamina B1 (tiamina), cunoscută ca şi ”vitamina performanţei intelectuale” sau ”vitamina bunei dispoziţii” are un rol important în metabolismul glucidelor şi este absolut necesară pentru funcţionarea normală a musculaturii şi a sistemului nervos, asigurând cresterea randamentului intelectual.
In mod natural se gaseste in cereale si drojdie,iar carenta duce la aparitia bolii beri-beri, în portocale, plămâni şi ficat de vită, cartof, mazăre, făina de secară.

Vitamina B2 (riboflavina) are rol determinant în procesul de fixare a fierului în hemoglobină, în sinteza proteinelor, precum şi în catabolismul lipidelor şi al glucidelor, îmbunătăţeşte vederea (creste sensibilitatea retinei), şi contribuie la dezvoltarea fizică.
In mod natural se gaseste impreuna cu cu vitamina B1, iar carenta vitaminei B2 produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza aparitia unor boli dermatologice.
Se găseşte în : pâinea vitaminizată, lapte si produse lactate, hrişcă şi ovăz, ficat de vită, carne de porc, ouă.

Vitamina B3 (niacinamida, amida acidului nicotinic, factor PP) esenţială pentru respiraţia tisulară, are un rol deosebit de important în procesele de oxido-reducere şi în metabolismul lipidelor şi glucidelor şi proteinelor. Este indispensabilă funcţionării normale a aparatului digestiv, a sistemului nervos, menţinerii integrităţii tegumentelor şi mucoaselor, precum şi sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulină). Are efect de calmare a durerilor migrenoase, îmbunătăţeşte circulatia sanguină, scade tensiunea arterială precum şi concentraţia colesterolului şi a trigliceridelor. Ameliorează durerile ulceroase şi combate halena (mirosul neplacut al gurii).

Vitamina B4 (acidul folic) favorizează absorţia fierului, participă la metabolismul unor aminoacizi, la biosinteza acizilor nucleici, împreună cu alte vitamine are rol în biosinteza hemoglobinei şi a globulelor roşii şi de aceea este indicată în tratamentul unor anemii. Lipsa acidului folic este un factor de risc pentru unele malformaţii congenitale (spina bifida – coloana vertebrală deschisă la exterior).

Vitamina B5 (acid pantotenic, pantotanat de calciu) are rol în catabolismul glucidelor şi allipidelor iar prin aceasta la generarea energiei necesare preoceselor fiziologice. Are un rol important în desfăşurarea multor reacţii enzimatice. Favorizează menţinerea structurii şi funcţiei normale a pielii şi stimulează pozitiv cresterea şi pigmentarea părului. Este indispensabilă funcţionării normale a glandelor suprarenale.

Vitamina B6 (piridoxina), prin faptul ca acvtivează unele enzime, are multiple roluri. Participă la metabolismul aminoacizilor, al acizilor graşi esenţiali şi al fierului. Este absolut indispensabilă formării anticorpilor şi a hematiilor (globulelor roşii). Deoarece are un rol important în metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizării este în raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine şi un efort fizic sustinut şi intens măreşte considerabil necesarul de vitamina B6 în organism. Lipsa acestei vitamine afectează structura şi functionarea normală a ţesutului muscular. Observaţiile clinice au dovedit că un aport substantial de vitamina B6 contribuie, în mare masură la atenuarea tensiunii nervoase, a durerii asociate ciclului menstrual şi la ameliorarea situatiei de greaţă. Este necesară pentru fixarea vitaminei B12, asimilarea magneziului. Acţionează ca un slab diuretic natural.

Vitamina B6 poate fi gasită în următoarele surse naturale: drojdie, ficat şi carne, peste, galbenus de ou, alune nesarate, banane, avocado, cereale, legume si fructe proaspete si uscate - spanac, varza, mere, struguri.

Vitamina B7 (biotina,vitamina H) este componenta unor enzime care contribuie la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor. Arneliorează durerile musculare consecutive oboselii şi contribuie la menţinerea integrităţii pielii. Impiedică încărunţirea şi căderea părului, fiind utilizată cu rezultate bune şi în prevenirea alopeciei (chelirii). Sportivii necesită cantităţi mai mari din această vitamină. Avidina din oul crud intârzie absorţia acestei vitamine.

Vitamina B8 (colina) este sintetizată şi în organism, dar în cantităţi insuficiente. Împreună cu inozitolul (ambele substanţe sunt componente ala lecitinei) favorizează legarea acizilor graşi liberi, prevenind steatoza hepatică (încarcarea ficatului cu grăsimi). Împiedică de asemenea depunerea colesterolului pe pereţii arteriali. Contribuie la eliminarea substantelor toxice şi a metaboliţilor inutili acumulaţi în organism. Are funcţia de coenzimă în reacţiile de carboxilare şi transcarboxilare. Lipsa colinei duce la perturbarea activităţii cerebrale şi la scăderea capacităţii de memorare.

Vitamina B9 (inozitolul) favorizează creşterea părului şi previne ateroscleroza. Împreună cu colina participă la biosinteza fosfolipidelor - componente esenţiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii influxului nervos si deci activitatii cerebrale. Are si un efect calmant pronuntat.

Vitamina B10 (acidul para-amino-benzoic sau PABA) contribuie la metabolismul fierului si la formarea hematiilor (globulelor rosii). Favorizeaza sinteza acidului folic si absortia acidului pantotenic. Lipsa PABA duce la incaruntire si aparitia eczemelor.

Vitamina B12 (ciancoblamina) are un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul glucidelor si acizilor grasi, precum si in formarea globulelor rosii. Contribuie la dezvoltarea fizica, la cresterea poftei de mancare si a greutatii corporale. Din acest motiv este utila in profilaxia si tratamentul anemiei. Se gaseste in ficat si in preparatele de ficat. Vitamina B12 isi aduce aportul si la mentinerea functionalitatii normale a sistemului nervos, amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea si contribuie la îmbunatatirea capaciratii de concentrare, de memorare si de pastrare a echilibrului psihic.

Vitamina B15 (pangamat de calciu) are rolul de activare a proceselor metabolice oxidative la nivel celular, de refacere a respiraţiei celulare, are efect detoxifiant.
Pentru rezultate mai bune se recomandă asocierea cu vitaminele A şi E.
Deşi mâncăm alimente care conţin Vitaminele B, datorită modului neecologic în care sunt obţinute nu ne ajută suficient, de aceea este nevoie de folosirea suplimentelor alimentare obţinute din surse naturale ecologice, aşa cum este produsul firmei CaliVita® International, Mega B - Complex, în special în terapii naturiste unde trebuie să folosim doar produse naturiste de calitate.

Reîntoarce-te la Natură !

Vitamina B1 se utilizează în caz de oboseală, pierderea apetitului şi a greutăţii corporale, polinevrită, boli cardiace şi digestive, dar şi în cazul unor activităţi precum sportul sau cele care determină un stres puternic.

Vitamina B2 se utilizează pentru o dezvoltare normală a organismului, în caz de oboseală, în cazul unor activităţi precum sportul sau cele care determină un stres puternic,.

Vitamina B3 se utilizează în cazul dermatozelor, colesterolului şi trigliceridelor cu valori peste normal, pentru calmarea migrenelor, durerilor ulceroase, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, scăderea tensiunii arteriale, combaterea halenei (mirosul neplăcut al gurii).

Vitamina B4 se utilizează în cazul anemiilor şi pentru profilaxia cancerului de col uterin

Vitamina B5 se utilizează în parestezii ale extremităţilor, mialgii, cefalee, oboseală, tulburari de somn, tulburări digestive

Vitamina B6 se utilizează în cazul unor activităţi precum sportul sau cele care determină un stres puternic, dureri musculare.

Vitamina B7 se utilizează în febră musculară, alopecie, disfuncţii la nivelul pielii.

Vitamina B8 se utilizează în caz de steatoză hepatică, colesterol mărit, activitate intelectuală intensă, detoxifiere.

Vitamina B9 este folosită pentru încetinirea aterosclerozei, în activităţi intelectuale intense, anemii, tulburări nervoase, iritabilitate, scăderea memoriei.

Vitamina B10 este folosită în tratarea eczemelor.

Vitamina B12 este folosită în profilaxia şi tratamentul anemiei, irascibilitate.

Vitamina B15 este folosită în afecţiunile cardiovasculare, dermatologice, hematologice, alcoholism, medicina sportivă,combaterea elitismului, narcomanilor (morfină, opiu, haşiş)

Deoarece complexul vitaminic B conţine toate aceste vitamine este folosit în toate afecţiunile în care ar fi necesară una dintre vitamine, prezenţa celorlalte potenţând acţiunea acesteia, fiind de foarte mare ajutor în special în cazul unui stres intens şi pentru creşterea randamentului intelectual.

Firma CaliVita® International vă propune produsul său Mega B-Complex, obţinut din extracte naturale din zone și prin metode ecologice.

Lasă Natura să te ajute !

O tableta conţine:


Tiamina, 100 mg
Riboflavina, 100 mg
Niacinamida, 100 mg
Acid pantotenic, 100 mg
Piridoxina, 100 mg
Colina, 100 mg
Inzitol, 100 mg
PABA, 100 mg
Acd folic, 100 mg
Ciancobalamina, 100 mg
Biotina, 100 mg

Ca supliment alimentar, 1 tabletă zilnic sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Vitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Mega B Complex - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.