zegetina.ro vă recomandă produsul C300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

C300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids - Produs naturist Calivita (Vitamina C cu complex de bioflavonoide)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine şi extracte de plante
Gramaj
120 tablete = 111,26
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

67,10 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Vitamina C 300 Plus (100 capsule)


Cu macese si bioflavonoide


 

 

Pret + TVA = 67,10 lei

 

Vitamina C, numita si acidul ascorbic este una din cele mai valoroase substante pentru sanatatea corpului umna deoarece nu exista nici un proces in organism, nici o afectiune sau sindrom care sa nu fie influentat de vitamina C.


Vitamina C este un nutrient esential pentru viata care nu este sintetizat de organismul uman si deci trebuie luata din surse externe (alimentatie sau suplimente nutritive).


Vitamina C 300 Plus, un nou membru al gamei de produse CaliVita cu Vitamina C este un supliment natural care pe langa vitamina C de cea mai buna calitate, extrasa din fructe, contine si macese provenite din culturi organice si bioflavonoide din citrice care sporesc si mai mult efectul vitaminei C.
Datorita ingredientelor sale naturale active si a tehnologiei speciale utilizate, substantele active sunt eliberate din tableta in continuu, prin urmare sunt disponibile si pot fi folosite de organism o perioada indelungata de timp. Acesta tehnologie ajuta la o utilizare mai buna a ingredientelor active si asigura cantitatea necesara de vitamina C pentru implinirea tuturor functiilor organelor si sistemelor din corpul uman.
Datorita efectului de eliberare prelungita in organism, Vitamina C 300 Plus exceleaza printre celelalte produse CaliVita cu vitamina C.

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST VITAMINA C 300 PLUS – CALIVITA

 

 • Are rol important in sprijinirea sanatatii sistemului imunitar.
 • Are efect puternic antioxidant.
 • Ajuta organismul sa se protejeze impotriva bacteriilor si virusilor.
 • Contribuie la sanatatea gingiilor, pielii, oaselor si cartilajelor.
 • Mentine functionarea normala a inimii si a sistemului circulator.
 • Deosebit de eficient in afectiunile aparatului respirator, mai ales in astmul bronsic.
 • Garanteaza functionarea sistemului nervos.
 • Benefic mai ales in anotimpurile reci.
 • Faciliteaza absorbtia fierului din alimente.
 • Este de mare ajutor in anemii, mai ales in anemia feripriva.
 • Imbunatateste randamentul fizic al persoanelor care efectueaza munci fizice grele.
 • Mentine nivelul normal de zahar in sange.
 • Reduce colesterolul rau (LDL).
 • Deosebit de eficient in hemoragiile gingivale.
 • Deosebit de util pentru femeile care utilizeaza anticonceptionale, analgezice sau aspirina.

 

 

PENTRU CINE RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST VITAMINA C 300 PLUS DE LA CALIVITA

 

 • Tuturor persoanelor care doresc sa-si suplimenteze aportul de vitamina C dintr-o sursa naturala 100%.
 • Celor care au un necesar ridicat ede vitamina C.
 • Persoanelor care presteaza munci fizice grele si pierd vitamina C mai ales prin transpiratie.
 • Persoanelor care traiesc intr-un mediu poluat.
 • Persoanelor care locuiesc in zonele urbane afectate de smog, fiindca participa la mentinerea protectiei antioxidante naturale.
 • Poate fi de un real ajutor fumatorilor activi si pasivi.
 • Ajuta persoanele care consuma alcool in mod excesiv.
 • Persoanelor care depun un efort psihic sustinut, pentru a sprijini functionarea normala a sistemului nervos.
 • Femeilor aflate in perioada fertila.
 • Persoanelor diagnosticate cu anemie, mai ales o anemie feripriva deoarece intensifica absorbtia fierului.
 • Tuturor persoanelor care doresc sa-si mentina sanatatea vaselor de sange, a oaselor, cartilajelor, dintilor, gingiilor si pielii.
 • Celor care doresc o protectie sigura si eficienta impotriva radicalilor liberi.
 • Persoanelor varstnice si convalescentilor pentru o sanatate mai buna.

 

Deficientele de Vitamina C se manifesta in organism prin: slabirea sistemului imunitar, susceptibilitate la infectii, vindecarea intarziata a ranilor, hemoragii gingivale, dureri musculare, convalescenta prelungita.
Stiati ca  Albert Szent-Gyorgyi, cercetatorul maghiar care a primit premiul Nobel pentru descoperirea vitamine C din ardei a consuma 1000 mg de Vitamina C zilnic pana la sfarsitul vietii, la varsta de 93 de ani, si ori de cate ori nu se simtea bine creste doza zilnica de 4-5 ori.


 

  --  Vitamina C este sensibilă la caldură și lumina; țineti cont de acest lucru cand o depozitați.
  --  Nu depasiți doza zilnica recomandată.
  --  În starile febrile creste necesarul de vitamina C al organismului.
  --  A nu se lasa la îndemana copiilor.

 

 

PROSPECTUL PRODUSULUI C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids

 

 

 Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Nevoia de a include plante proaspete sau carne crudă în alimentație pentru a preveni bolile a fost cunoscută încă din antichitate. Infuzia de ace de molid era utilizată în zonele temperate, sau de frunze ale copacilor rezistenți la secetă în zonele deșertice. În 1536, exploratorul francez Jacques Cartier, studiind fluviul Sf. Laurențiu, a folosit cunoștințele localnicilor pentru a salva viețile echipajului său, care murea de scorbut. A fiert ace de tuia pentru a face ceai, care, s-a dovedit mai târziu, conținea 50 mg de vitamina C la 100 grame.

 

În expediția din 1497 condusă de Vasco de Gama, efectele curative ale citricelor erau deja cunoscute.
Fructele citrice au fost una dintre primele surse de vitamina C disponibile pentru chirurgii navelor maritime.

Prima încercare de a crea o bază științifică pentru cauza scorbutului a fost făcută de un chirurg al unei nave a Marinei Regale Britanice, James Lind. În timp ce se afla pe mare în mai 1747, Lind a aprovizionat câțiva membri ai echipajului cu două portocale și o lămâie pe zi, în adiție față de rația zilnică, în timp ce ceilalți au continuat cu cidru, oțet sau apă de mare, pe lângă rațiile lor normale. În istoria științei, acesta este considerat a fi primul experiment controlat, când s-au comparat rezultatele a două populații cu un factor aplicat doar uneia, restul fiind identici. Rezultatele arătau fără îndoială că fructele citrice preveneau boala. Lind și-a transcris munca sa în cuvinte, iar în 1753, a publicat-o în Tratat asupra Scorbutului.
 

La fel ca majoritatea vitaminelor, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, caldură şi vapori de apă, condiţii de care trebuie ţinut seama la depozitarea acesteia.
Necesarul de vitamina C creste în stările febrile, al consumului de steroizi, analgezice, aspirina sau cantităţi exagerate de alcool, precum şi la femeile care utilizează anticonceptionale
Din 1928 până în 1933, echipa de cercetători maghiară compusă din Joseph L. Svirbely şi Albert Szent-Györgyi şi, independent, americanul Charles Glen King, au izolat pentru prima dată vitamina C şi au arătat că este acid ascorbic.

 

La începutul secolului XX, omul de știință polonezo-american Casimir Funk a condus cercetările în ceea ce privește bolile de deficiență, iar în 1912 Funk a dezvoltat conceptul de vitamine, ca elemente componente ale hranei esențiale sănătății.
Un alt laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling a considerat că vitamina C se poate administra profilactic şi terapeutic în numeroase boli, de la banalul guturai până la cancer.

 

Majoritatea speciilor de animale şi plante îşi sintetizează singure vitamina C, prin urmare, nu este o vitamină pentru ele. Sinteza vitaminei C este obţinută printr-o secvenţă de paşi, bazaţi pe enzime, care convertesc glucoza în acid ascorbic. Acest lucru are loc fie în rinichi, la reptile şi pasări, sau în ficat, la mamifere şi păsări ciripitoare (Passeriformes). Ultima enzimă din proces, l-gulonolactonă oxidază, nu poate fi fabricată de organismele umane deoarece gena care aparţine enzimei nu funcţionează.
Mutaţiile nu sunt însă letale, deoarce acidul ascorbic se regăseşte din abundenţă în sursele alimentare.

 

Vitamina C se găseşte atât în zarzavaturi,(tomate, cartofi, broccoli, varză de Bruxelles, conopidă, spanac), cât şi în citrice,( lămâie verde, lămâie, portocală, grepfrut), dar şi alte fructe, papaya,, coacăze, căpşuni, pepene galben şi kiwi, sursa naturală principală constituind-o însă măceşele în care se găseşte împreuna cu aşa numitele flavonoide care sporesc efectele acidului ascorbic.

 

 

 

Măceșul (Rosa canina) este o specie de plantă nativă în Europa, nord-vestul Africii și în vestul Asiei.
Este un arbust cu frunze căzătoare, înrudit cu trandafirul, cu o înălțime care variază între 1 și 5 metri. Tulpina este acoperită de țepi mici, ascuțiți, sub formă de cârlig. Frunzele cresc in manunchi de cate cu 5-7 frunzulite.
Florile sunt frumoase si parfumate, de culoare roz sau alb, cu 5 petale si un diametru de 4-6 cm.
Fructul, numit măceașă, are o formă elipsoidă și este roșu sau portocaliu închis.
Macesele sunt de fapt, fructe false, adevaratele fructe fiind cele din interior, achenele, carora li se spune impropriu “seminte”. Macesele sunt la inceput verzi, apoi, în faza de pârgă, culoarea devine portocalie, iar la maturitate deplină sunt roșii.
Recoltarea maceselor se face de la sfarsitul lunii august, pana în octombrie, înainte de caderea brumei, deoarece în aceasta perioada au cel mai mare continut de vitamina C.
Dupa recoltare, fructele se usuca, pe cale naturala, intr-un loc ferit de umezeala, umbrit, bine aerisit, timp de 1-3 saptamani.
In lunile mai-iunie, se pot recolta florile de maces, care se usuca, la fel ca si fructele.

Măceșul (Rosa canina) este foarte apreciat în medicina naturistă, în special datorită complexului de vitamine pe care îl conține: vitamina A, B1, B2, C, K, P, E

Fructele contin: vitamina C (acid ascorbic si acid dehidroascorbic, avand un continut de 50 de ori mai bogat decat lămaile) acidul malic si acidul citric care contribuie la stabilizarea vitaminei C.; continutul de protovitamina A vitaminele B1, B2, B3, B5, K, P, PP, alfa si beta tocoferol (vitamina E), acid nicotinic (vitamina antipelagroasa).
Macesele reprezinta si un puternic mineralizant, prin continutul de magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, sulf si zinc; contine tanini care ii confera utilitate in afectiunile sistemului digestiv.
Semintele contin vitamina F si cantitati mari de tocoferol (vitamian E), acizi grasi esentiali-acid linolic, acid linoleic si acid arahidonic.
Nu trebuie să uitam însă că măcesele reprezintă o sursa importantă de antioxidanti.

Maceșul are numeroase actiuni terapeutice tonic- vitaminizant, scade permeabilitatea și fragilitatea vaselor capilare, normalizează circulatia periferică, hepatoprotector, diuretic, vermifug, Crește imunitatea prin acțiunea de potențare antivirală a interferonului, antiinflamator, regenerant, cicatrizant,
Accelerează producerea de globule roșii, combate astenia, reglează metabolismul calciului și stimulează fixarea lui în oase.
Are efect hipoglicemiant, de stabilizare a glicemiei, stimulează biosinteza colagenului, a hormonilor steroizi, reglează nivelul de catecholamina, reduce edemele și datorita capacitatii sale de a stimula eliminarea acidului uric este indicat în tratarea gutei și a reumatismului.

 

 

 

MOD DE ADMINISTRARE


Ca supliment alimentar, o tableta pe zi, dupa masa, sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra.
In starile febrile se pot administra 2-3 tablete pe zi
.

 

 

Vitamina C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids.


Supliment alimentar cu vitamine și extracte de plante
Flacon cu 120 de tablete=128,40g

 

Ingrediente active per tableta:
Vitamina C .............................................. 300 mg
Macese ................................................... 100 mg
Complex de bioflavonoide din citrice ......... 30 mg


Acest produs nu poate inlocui o alimentatie echilibrata si variata, un stil sanatos de viata sau tratamentul medicamentos prescris de medic.

 

CE FAC PRODUSELE CALIVITA SA FIE UNICE IN RAPORT CU CELELALTE PRODUSE DE PE PIATA?
1.     Profilul componentelor este important și, prin urmare, eficacitatea produsului poate varia foarte mult în funcție de originea geografică și forma de cultivare a plantelor și de conținutul extracției, deci este important să se asigure calitatea materei prime, lucru pirmordial pentru compania farmaceutica Calivita.
2.     Ingrediente sunt  naturale, din fructe proaspete si legume, ierburi și condimente, și chiar unele tipuri de origine animala(de ex. Omega-3 ) si pot imbunatati  sanatatea, forta, rezistenta, imunitatea și tinerețea.
3.     Produsele utilizeaza o formula cu absorbţie lenta (straturi asezate sfera in sfera), pentru a face ca  substantele componente sa fie active pentru mai mult timp, satisfacand necesarul organismului in continuu.
4.     Toate ingredientele sunt de soi organic cultivate/ crescute pe un teren nepoluat,
5.     Sunt  neprelucrate, nerafinate, lipsite de substanțe chimice, orice fel de amelioratori, pesticide, hormoni.
6.     Nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici,
7.     Nu creeaza dependenta
8.     Nu au efecte secundare. In caz ca se depaseste doza, efectele secundare sunt minime, cum ar fi balonare, diaree, etc.
9.     Actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).
10.     Sunt supuse controlului de cel mai exigent forum din lume: FDA ( Food and Drug Administration) care reglementează produsele naturale, de la alimente la suplimente alimentare la cosmetice, în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorilor. Pentru suplimentele alimentare, FDA în mod specific verifică  structura / functia  unui produs.

 

Notificare MSP / CRSPT / Seria AB / nr. 0687 / 26.09.2012

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Vitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului C300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.