zegetina.ro vă recomandă produsul C Plus - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

C Plus - Produs naturist Calivita (Vitamina C cu complex de bioflavonoide)

Tip
Supliment alimentar vitaminic
Gramaj
100 tablete = 65 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

37,95 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Vitamina C este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, astfel ca noi să putem corecta deficitul acestora si să asigurăm organismului tot ce are nevoie să functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Vitamina C Plus, cu puternic efect antioxidant.
Preparatele moderne de Vitamina C contin si bioflavonoide, denumite uneori si vitamina P desi nu sunt vitamine propriu-zise, deoarece ele favorizează absotia vitaminei C.
C Plus este un produs pe bază de vitamina C, care asigură protectia zilnică împotriva radicalilor liberi si contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C si bioflavonoidele care se îmbină sinergic în compozitia sa, fortifică structura internă a capilarelor si stimulează circulatia sangvină, ajută la mentinerea sănătătii pielii, gingiiilor, oaselor, si cartilajelor.

Se recomandă:
Persoanelor care doresc să-si fortifice sistemul imunitar, vitamina C fiind implicată în producerea leucocitelor, celulelor T si macrofage.
Fumătorilor activi sau pasivi.
Locuitorii oraselor cu aer poluat.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

La fel ca majoritatea vitaminelor, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, caldură şi vapori de apă, condiţii de care trebuie ţinut seama la depozitarea acesteia.
Necesarul de vitamina C creste în stările febrile, al consumului de steroizi, analgezice, aspirina sau cantităţi exagerate de alcool, precum şi la femeile care utilizează anticonceptionale
Din 1928 până în 1933, echipa de cercetători maghiară compusă din Joseph L. Svirbely şi Albert Szent-Györgyi şi, independent, americanul Charles Glen King, au izolat pentru prima dată vitamina C şi au arătat că este acid ascorbic.
Un alt laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling a considerat că vitamina C se poate administra profilactic şi terapeutic în numeroase boli, de la banalul guturai până la cancer, datorită proprietăților sale antioxidante.

Majoritatea speciilor de animale şi plante îşi sintetizează singure vitamina C, prin urmare, nu este o vitamină pentru ele. Sinteza vitaminei C este obţinută printr-o secvenţă de paşi, bazaţi pe enzime, care convertesc glucoza în acid ascorbic. Acest lucru are loc fie în rinichi, la reptile şi pasări, sau în ficat, la mamifere şi păsări ciripitoare (Passeriformes). Ultima enzimă din proces, l-gulonolactonă oxidază, nu poate fi fabricată de organismele umane deoarece gena care aparţine enzimei nu funcţionează.

Mutaţiile nu sunt însă letale, deoarce acidul ascorbic se regăseşte din abundenţă în sursele alimentare. Vitamina C se găseşte atât în zarzavaturi,(tomate, cartofi, broccoli, varză de Bruxelles, conopidă, spanac), cât şi în citrice, (lămâie verde, lămâie, portocală, grepfrut), dar şi alte fructe, papaya,, coacăze, căpşuni, pepene galben şi kiwi, sursa naturală principală constituind-o însă măceşele în care se găseşte împreuna cu aşa numitele flavonoide care sporesc efectele acidului ascorbic.

Absortia vitaminei C este favorizată de administrarea concomitentă a bioflavonoidelor, denumite uneori şi vitamina P, însă nu sunt vitamine propriu-zise, sursele naturale importante de bioflavonoide fiind : citricele, ardeiul şi coacazele negre, dar ele se găsesc în cantităţi mai mici şi în caise, cireşe, struguri, prune şi măceşe.

Deşi mâncăm alimente care conţin vitamina C, datorita modului neecologic în care sunt obţinute, acestea nu ne ajută suficient pentru completarea necesarului zilnic, de aceea este nevoie de folosirea suplimentelor alimentare obţinute din surse naturale ecologice aşa cum este produsul firmei CaliVita® International, Vitamina C Plus, în special în terapii naturiste unde trebuie sa folosim doar produse naturiste de calitate.

Reîntoarce-te la Natură !

Vitamina C (acidul ascorbic) are un rol foarte important în respiraţia celulară şi oferă protecţie împotriva stresului, participă la activarea multor sisteme enzimatice, ajută la absorţia fierului iar împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează producţia de globule roşii.

Vitamina C oferă protectie sistemului cardiovascular, prin actiunea sa antioxidativă împiedicând formarea ateroamelor, redă elesticitatea vaselor sangvine, reducând riscul anevrismelor si infarctelor.

Deşi organismul uman nu este capabil să sintetizeze bioflavonoidele acestea sunt furnizate organismului prin aport alimentar.

Bioflavonoidele sunt frecvent utilizate în accidentele sportive, deoarece reduc durerea, atenuează efectele loviturilor, au efect hemostatic, şi ameliorează simtomatologia hipocalcemiei. Împreună cu vitamina C protejază structura internă a capilarelor şi astfel optimizeaza sanatatea aparatului cardiovascular, au actiune antibacteriana, participa la sinteza acizilor biliari, scad colesterolemia, si prin efectul reducator (antioxidant) previn formarea cataractei, si sunt des utilizate in tratamentul herpesului, iar Quercitina, un bioflavonoid extras din algele verzi-albastrui in tratamantul astmului si alergiei.

Firma CaliVita® International vă propune preparatul său Vitamina C-Plus obţinut din extracte naturale, în care acidul ascorbic se găseşte sub formă de poliascorbat, care are un efect prelungit faţă de cel al acidului ascorbic simplu obtinut pe cale sintetică, în combinaţie cu bioflavonoide, care asigură o absorţie optimă.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conține:


Vitamina C, 75 mg.
Măcese măcinate, 100 mg.
Bioflavonoide, 100 mg.

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Vitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului C Plus - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.