zegetina.ro vă recomandă produsul Beta-Caroten - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Beta-Caroten - Produs naturist Calivita (Produs cu Beta Caroten precursor al Vitamiei A)

Tip
Supliment alimentar vitaminic
Gramaj
100 tablete = 23 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

63,80 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Vreti să vă păstraţi tinereţea ? Încetinirea proceselor de îmbătrânire este favorizată de acţiunea antioxidantilor puternici care participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi. Unii din antioxidanţii puternici cu acţiune sinergică în organism sunt vitamina A şi beta-carotenul.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestora si sa asiguram organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Beta Carotene.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Produsul naturist Beta Caroten al firmei CaliVita® International este utilizat in diferite afectiuni și în terapii naturiste conform schemelor urmatoare :
    Acnee, afectiuni oftalmologice, Alergi, 1-0-0
    Antioxidant Aparat respirator (afectiuni pulmonare), 1-0-0
    Ariboflavinoze (leziuni mucoasa), 1-0-0
    Arsuri ale pielii in general si soare,
    Ateroscleroza maculara (la ochi), 1-0-0
    Bronsita, 1-0-0
    Calculi renali, 1-0-0
    Cancer (de col uterin, piele,vezica,plamani, prostata), 1-0-0
    Candidoza, Cataracta, Cistita, Colecistita, 1-0-0
    Dermatite si dermatoze, Eczeme, Emfizem pulmonar, 1-0-0

Vitamina A, compus solubil în grăsimi, a fost semnalată pentru prima dată în 1914 de către McCollum şi Davis. În timp cercetarile au dovedit ca ea reprezintă un antioxidant de o reală valoare pentru întărirea sănătaţii.
Vitamina A se găseşte în natură sub două forme: vitamina A ca atare numită şi retinol (prezentă în alimentele de origine animală) şi provitamina A cunoscută sub denumirea de caroten (care se gaseste atat în produsele animale cât şi în cele vegetale).

În alimente au fost identificate cel putin zece varietăţi de provitamine (caroteni) dar cel mai reprezentativ este BETA-CAROTENUL care ajunge în organism prin aport alimentar (sau ca supliment alimentar) şi este transformat de organism în vitamina A în funcţie de necesitati.

Studiile clinice au arătat că printr-un consum echilibrat de alimente bogate în beta-caroten, organismul poate beneficia de protecție împotriva radicalilor liberi. Aceasta protecție are un nivel mai ridicat atunci când în organism alături de beta-caroten mai există și vitaminele C și E.

Vitamina A este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi şi are un rol major în păstrarea şi refacerea stării de sănătate a organismului.

Beta Carotenul este transformat în vitamina A, prin absorție în principal din intestinul subţire cu ajutorul unei enzime, beta-carotene15,15 monooxygenase, şi depozitat în ficat sub formă de retinol, de unde este eliberat atunci când organismul are nevoie, mecanism care este facilitat de prezența zincului, sau în rinichi, plămâni, ochi, şi ţesutul adipos.

Dacă vitamina A luată în cantitate mare poate fi toxică, o cantitate mai mare de beta-caroten nu este toxică, surplusul de beta-caroten care nu este transformat în vitamina A este depozitat în piele, conferindu-i acesteia o tentă bronzantă caracteristică, ce seamănă cu bronzul natural.

Beta-carotenul şi vitamina A protejează mucoasa nazală, bucal, faringiană, laringiană, traheală şi pulmonară, fiind un adjuvant eficient în tratamentul infecţiilor respiratorii, emfizemului pulmonar şi hipertiroidismului ; accelerează dezvoltarea fizică şi creşte rezistenta sistemului osos, are un rol esenţial în menţinerea vederii la întuneric, contribuie la profilaxia şi ameliorarea tulburărilor de vedere, creşte rezisţenta organismului faţă de infecţiile căilor respiratorii şi este un factor important în menţinerea sănătaţii pielii, parului, danturii si gingiilor, participă la biosinteza imunoglobulinelor (anticorpii), stimulează activitatea sistemului imunitar, previne şi ameliorează depigmentările cauzate de bolile ficatului sau de bătrâneţe.

Beta carotenul se găseşte în toate plantele verzi, dar sursele cele mai valoroase sunt: morcovii, spanacul şi varza creată, dintre zarzavaturi şi pepenii galbeni şi caisele, dintre fructe, iar vitamina A în unt, lactate, galbenuşul de ou, ficat şi ulei de peste.

Alimentele pe care le consumam, fructele si zarzavaturile, conţin şi substrante poluante, de exemplu în morcovi se găsesc adesea cantităti mari de cadmiu şi nitraţi.

Daca beta-carotenul obţinut pe cale sintetică este alcătuit doar dintr-o moleculă trans beta-caroten, cel natural, găsit în sursele naturale este realizat din molecule trans beta-caroten şi 9-cis beta-caroten, ceea ce îi dovedeşte superioritatea.

Deşi mâncăm alimente care conţin vitamina A sau Beta-Caroten, acestea datorită modului neecologic în care sunt obţinute nu ne ajută suficient, de aceea este nevoie de folosirea suplimentelor alimentare obţinute din surse naturale, asa cum este produsul firmei CaliVita® International, Beta-Caroten, în special în terapii naturiste unde trebuie sa folosim doar produse naturiste de calitate.

Reîntoarce-te la Natură !

Beta-Carotenul şi vitamina A sunt folosite în cazul tulburărilor de vedere, dificultatea de acomodare la întuneric, acnee, arsuri şi plăgi cutanate, ulcere cronice ale gambei, uscăciune a pielii, friabilitatea excesivă a părului şi unghiilor, boli pulmonare, prevenirea infecţiilor respiratorii, ca antioxidanți.
Cercetările recente arată că vitamina A şi Beta-carotenul sunt utile in prevenirea şi în tratarea tumorilor, datorita caracteristicile antioxidante.
Vitamina A împiedică legarea de materialul ereditar existent în celulă a acelor substanţe chimice care ar declanşa diviziune celulară necontrolată iar beta-carotenul este o substanţă naturală capabilă să reducă riscul apariţiei cancerului sau să împiedice dezvoltarea tumorilor deja existente, poate chiar să le resoarbă.
Funcţia protectoare a beta carotenului acţionează pe trei căi : este antioxidant, creşte capacitatea proprie de apărare a organismului, prin stimularea fagocitelor care anihilează celulele canceroase, are rol în legarea aşa numitului „oxigen singlet” care se formează sub acţiunea razelor ultraviolete ale luminii solare şi care este considerat o substanţă chimică „liberă”, având capacitatea de a genera cancer.
Se foloseşte ca protecţie împotriva radicalilor liberi rezultaţi în urma expunerii la soare.
Firma CaliVita® International vă propune un supliment alimentar cu beta-caroten obţinut doar din plante  cultivate după metode ecologice. Se recomanda administrarea beta-carotenului in timpul mesei pentru ca atat absortia cat si transformarea acestuia in vitamina A este favorizata in mare masura de acizii grasi nesaturati.  
Lasă Natura să te ajute !

O capsulă conţine:


Beta-caroten ...............................5,5 mg.
care furnizează provitamina A, 9000 UI

1-3 capsule pe zi sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.
Se recomandă ca după fiecare 5 zile de consum să se facă 2 zile pauză pentru a evita colorarea, inofensivă, pielii palmelor şi a tălpilor într-o nuanţă gălbuie.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Vitamine Calivita
Recomandăm şi

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Beta-Caroten - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.