zegetina.ro vă recomandă produsul XShape.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

XShape (Complex natural pentru slăbit)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine, minerale si aminoacizi pentru slabire
Gramaj
90 capsule = 85,46
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

112,75 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

XShape - un excelent ajutor pentru slabire.

Pentru cei mai mulți aspectul fizic este esențial, astfel ca atunci când avem câteva kilograme în plus apelăm la cure de slabire. Pentru o slabire sănătoasă este esențial să reușim să reglăm ”arderile” grăsimilor din organism prin reglarea proceselor metabolice care duc la slabire si prin exerciții fizice adecvate care ajută la slabire.
CaliVita® International vine în ajutorul nostru cu produse pentru slabire de o foarte bună calitate și cu eficiență dovedită.

Obezitatea a devenit în zilele noastre o boală extreme de răspândită. Efectele negative ale obezităţii nu sunt doar de ordin estetic ci sunt legate şi de starea de sănătate pentru ca obezitatea stă la baza multor afecţiuni precum hipertensiunea, ateroscleroza, în general bolile aparatului cardiovascular, diabetul, artrita, şi mareşte riscul apariţiei cancerului uterin, pulmonar, renal, de colon şi de stomac.
Obezitatea este o stare patologică, din grupul bolilor de nutriţie, sau fiziologică cu potenţial patologic, care se referă la persoanele supraponderale (greutatea corporală raportată la înălţime) şi este definită ca o creştere a greutăţii corporale cu peste 20% faţă de greutatea ideală.

Deşi cauzele obezităţii sunt diverse şi includ tulburări de nutriţie, disfuncţii hormonale, tulburări metabolice, totuşi de cele mai multe ori este vorba de o dietă neechilibrată asociată cu lipsa efortului fizic.

Criteriile de apreciere a obezităţii sunt diferite: indexul Broca, indexul Corp-Greutate (indexul BMI), raportul talie/şold (WHR), perimetrul abdominal.
Cuvântul obezitate derivă din latină, unde „obesus” înseamnă gras, vorace, corpolent. Obezitate descrie o stare de creştere anormală de grăsime la nivelul ţesuturilor adipoase (în latină panniculus adiposus/fascia superficialis, etc.)

Obezitatea poate fi: simplă, morbidă sau hipotalamică. Dar indiferent de modul de clasificare, apreciere un lucru rămâne constant: efectele negative ale obezităţii asupra imaginii noastre şi asupra stării de sănătate.
Revenirea la o greutate normală, prin slabire, nu este deloc uşoară, dietele rapide nu sunt sănătoase, având de cele mai multe ori după o primă fază un efect contrar. Aşa cum creşterea în greutate nu s-a făcut brusc, la fel şi procesul de slabire, scăderea în greutate trebuie să se facă treptat.

CaliVita® International vine în ajutorul celor care vor să revină la o greutate normală, printr-o slabire sănătoasă, cu un produs XShape, care conţine un complex de aminoacizi care au efect favorabil în slabire atât prin pierderea apei din organism cât şi legăturii care există între unii aminoacizi şi pierderea greutăţii, slabire.

Aminoacizii sunt compuşi cu funcţiune mixtă (au grupe funcţionale diferite în molecula lor, conţin grupările –NH2 şi -COOH) joacă un rol esenţial în organismul uman, fiind componentele principale ale proteinelor, dar sunt necesari şi pentru sinteza altor substanţe din organism precum hormonii.

În componenţa proteinelor intră 20 de aminoacizi, dintre care 9 sunt esenţiali, adică nu pot fi produşi de organismul uman şi trebuie aduşi din exterior prin alimentaţie.

Arginina este unul din cei 20 de aminoacizi din componenţa proteinelor şi deşi este un aminoacid neesenţial, de cele mai multe ori trebuie suplimentat prin aport alimentar pentru ca după vârsta de 30 de ani glanda pituitară îşi reduce semnificativ producţia acestui aminoacid. Arginina a fost descoperită în proteine în 1895. Este un aminoacid necesar pentru buna funcţionare a glandei hipofize, pentru sinteza hormonului de creştere al acestei glande împreună cu fenilalanina şi ornitina, pentru calitatea lichidului seminal, deficitul de arginină poate duce la sterilitate.

L-arginina menţine echilibrul azotului în muşchi, neutralizează amoniacul, prin intermediul ureei, ajutând la detoxifierea ficatului, împreună cu L-ornitina ajută la slabire, la scăderea în greutate. L-arginina contribuie la mărirea imunităţii, metabolizarea grăsimilor din organism, la slabire şi tonifierea muşchilor, asigură vioiciune fizică şi mentală şi ajută în vindecarea rănilor. Poate fi convertit de către organism în glucoză şi glicogen dacă este necesar. Prin producerea de oxid nitric contribuie la relaxarea vaselor de sânge, creşte fluxul sanguin, îmbunătăţind astfel funcţia vaselor de sânge.

L-lizina este un aminoacid esenţial, fiind aşadar necesar aportul său din alimentaţie sau din suplimentele alimentare. Este foarte importantă asigurarea cantităţii necesare de lizină pentru o creştere, dezvoltare corespunzătoare a organismului, pentru producerea carnitinei care asigură convertirea acizilor graşi în energie, cu efect în slabire, şi ajută la scăderea colesterolului. Lizina este necesară mai ales pentru absorţia adecvată a calciului şi o bună dezvoltare a oaselor, în cazul copiilor, şi are un rol important în formarea de colagen pentru dezvoltarea ţesutului conjunctiv, inclusiv piele, tendon şi cartilaje. Stimulează producerea de anticorpi hormoni şi enzime.

Glutamina este aminoacidul prezent în cea mai mare cantitate în organismul uman, în special în muşchi, dar se găseşte şi în creier, plămâni, sânge şi ficat. Este un aminoacid neesenţial, pentru că poate fi produs în organism dintr-un alt aminoacid, acidul glutamic, dar poate fi considerat acid condiţional esenţial deoarece în perioadele de stres fizic şi psihic intens organismul nu poate face faţă numai prin sinteză proprie.

Cele mai mari consumatoare de glutamină sunt celulele intestinului subţire, celulele renale şi cele ale sistemului imunitar care o folosesc ca substrat energetic. Este foarte importantă în perioadele de stres, boală, intervenţii chirurgicale, sistemul nervos utilizează peste o treime din rezervele musculare de glutamină, cauzând o pierdere de masă musculară în favoarea sistemului nervos. Importanţa glutaminei este dată de multiplele funcţii pe care aceasta le are în organism, fiind implicată în reglarea sintezei proteinelor, a cantităţii de amoniac, şi a catabolismului, este folosită de organism ca precursor al acizilor nucleici, necesari în diviziunea celulelor, de ajutor în lupta cu infecţiile, ca substrat energetic în special de către celulele sistemului imunitar, inclusiv celulele T şi macrofage, măreşte nivelul hormonului de creştere. Este benefică în tratamentul artritei, boli autoimune, fibroza, tulburări intestinale, leziuni, în slabire.

Ornitina este un aminoacid cu rol important în ciclul ureei, care ajută la eliminarea excesului de azot. L-ornitina este produsă de acţiunea enzimei arginază asupra L-argininei. Ornitina nu participă la sinteza proteinelor, nefiind un aminoacid codificat de ADN. Ornitina stimulează secreţia hormonului de creştere, întăreşte sistemul imunitar, accelerează vindecarea, mobilizează grăsimile din corp, crescând arderea lor, ajută insulina în rolul său anabolizant.

L-ornitina este benefică pentru persoanele cu hipertensiune, deoarece participă la biosinteza de oxid nitric care contribuie la relaxarea vaselor de sânge, creşte fluxul sanguin, îmbunătăţind astfel funcţia vaselor de sânge.
Fenilalanina este un aminoacid esenţial, codificat de ADN, astfel că participă la formarea proteinelor, L-fenilalanina, un aminoacid neutru electric, este un precursor pentru tirozină, monoaminooxidază, care ulterior este convertit în dopamină, norepinefrina (noradrenalina) şi epinefrina (adrenalina). Fenilalanina traversează bariera hemato-encefalicăca şi triptofanul, şi în cantităţi mari interferează cu producţia de serotonină. fenilalanina prin producţia de dopamină şi norepinefrină au efect de buna dispoziţie, efect analgezic şi antidepresiv, ajută memoria şi reduce senzaţia de foame şi pofta de mâncare, ajutând la slabire.

L-carnitina are rol antioxidant, este folosită ca adjuvant în tratamentul bolilor de inimă, renale, diabet zaharat, contribuie la metabolismul energetic şi îmbunătăţeşte funcţia neurotransmiţătorilor la pacienţii vârstnici., contribuie la reducerea grăsimii şi creşterea masei musculare, reduce oboseala.

L-carnitina are efecte benefice în metabolismul acizilor graşi, având un rol esenţial în producerea de energie, în slabire. Toate ţesuturile, cu excepţia creierului utilizează acizi graşi cu lanţ lung pentru producerea de energie, în muşchii striaţi şi în muşchiul cardiac o contribuţie majoră o are beta-oxidarea acestor acizi graşi. L-carnitina facilitează transportul acizilor graşi prin membrane, ajungând în celulă, în interiorul mitocondriilor (fabricile de energie ale celulelor). De asemenea L-carnitina elimină din mitocondrii acizii graşi cu lanţ scurt şi mediu ceea ce implică o mai bună funcţionare a mecanismelor energetice, ajutând astfel și la slabire.

L-carnitina se găseşte în carnea roşie, produsele lactate, peşte, păsări de curte, grâu, sparanghel, avocado şi unt de arahide.

Tirozina este unul din cei 20 de aminoacizi care sunt utilizaţi de către celule pentru sinteza proteinelor, un aminoacid neesenţial. Denumirea de tirozină provine din grecescul „tyri” adică brânză, deoarece a fost descoperită în 1846 de chimistul german Justus von Liebig în proteina cazeină din brânză. Tirozina susţine funcţionarea sănătoasă a tiroidei şi a glandelor adrenale şi pituitare. Suprimă pofta de mâncare şi ajută la slabire, la reducerea grăsimii corporale.

Vitamina C este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.
Necesarul de vitamina C creste în stările febrile, al consumului de steroizi, analgezice, aspirina sau cantităţi exagerate de alcool, precum şi la femeile care utilizează anticonceptionale

Din 1928 până în 1933, echipa de cercetători maghiară compusă din Joseph L. Svirbely şi Albert Szent-Györgyi şi, independent, americanul Charles Glen King, au izolat pentru prima dată vitamina C şi au arătat că este acid ascorbic.
Un alt laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling a considerat că vitamina C se poate administra profilactic şi terapeutic în numeroase boli, de la banalul guturai până la cancer.

Majoritatea speciilor de animale şi plante îşi sintetizează singure vitamina C, prin urmare, nu este o vitamină pentru ele. Sinteza vitaminei C este obţinută printr-o secvenţă de paşi, bazaţi pe enzime, care convertesc glucoza în acid ascorbic. Acest lucru are loc fie în rinichi, la reptile şi pasări, sau în ficat, la mamifere şi păsări ciripitoare (Passeriformes). Ultima enzimă din proces, l-gulonolactonă oxidază, nu poate fi fabricată de organismele umane deoarece gena care aparţine enzimei nu funcţionează.

Mutaţiile nu sunt însă letale, deoarce acidul ascorbic se regăseşte din abundenţă în sursele alimentare, sau produse naturiste.
Vitamina B3 ( niacina sau acid nicotinic, niacinamida sau amida acidului nicotinic, factor PP) esenţială pentru respiraţia tisulară, are un rol deosebit de important în procesele de oxido-reducere şi în metabolismul lipidelor şi glucidelor şi proteinelor. Este indispensabilă funcţionării normale a aparatului digestiv, fiind astfel benefică pentru slabire, a sistemului nervos, menţinerii integrităţii tegumentelor şi mucoaselor, precum şi sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulină). Are efect de calmare a durerilor migrenoase, îmbunătăţeşte circulatia sanguină, scade tensiunea arterială precum şi concentraţia colesterolului şi a trigliceridelor, ajuta la slabire. Ameliorează durerile ulceroase şi combate halena (mirosul neplacut al gurii).

Vitamina B6 (piridoxina), prin faptul ca acvtivează unele enzime, are multiple roluri. Participă la metabolismul aminoacizilor, al acizilor graşi esenţiali şi al fierului, fiind astfel de ajutor în slabire. Este absolut indispensabilă formării anticorpilor şi a hematiilor (globulelor roşii). Deoarece are un rol important în metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizării este în raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine şi un efort fizic sustinut şi intens măreşte considerabil necesarul de vitamina B6 în organism,fiind astfel necesară în cazul curelor de slabire asociate cu exerciții fizice. Lipsa acestei vitamine afectează structura şi functionarea normală a ţesutului muscular. Observaţiile clinice au dovedit că un aport substantial de vitamina B6 contribuie, în mare masură la atenuarea tensiunii nervoase, a durerii asociate ciclului menstrual şi la ameliorarea situatiei de greaţă. Este necesară pentru fixarea vitaminei B12, asimilarea magneziului. Acţionează ca un slab diuretic natural, ajutând și în acest fel la slabire.

Cromul este un mineral care face parte din categoria microelementelor, adică se gasesc într-o concentraţie în organism mai mică de 50 mg/kg greutate corporală, dar au un rol deosebit în funcţionarea normală a unor procese din organism, intervine în procesele de oxidoreducere, metabolismul intermediar, metabolizarea glucozei, zahărului din organism, creşte nivelul colesterolului bun, scade tensiunea arterială, slabire.
Numele său derivă din grecescul chroma-culoare, deoare ce în combinaţie cu alte elemente are un colorit viu.
Cromul ajută la transferul glucozei din sânge în celule, potenţând efectul insulinei, în lipsa cromului insulina nu este capabilă să participe la matabolismul glucidic.
Cromul, deoarece participă la metabolismul glucozei nu numai că intensifică efectul insulinei dar reglementează distribuţia internă a energiei, stabilizează concentraţia glucozei sanguine, facilitează asimilarea aminoacizilor, accelerează metabolismul proteinelor şi intensifică majoritatea proceselor metabolice, sporind capacitatea de muncă şi de regenerare a organismului și fiind esențial pentru procesele de slabire.
Cromul scade nivelul colesterolului din sânge şi creşte nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), ceea ce are ca rezultat scăderea depunerii de colesterol pe pereţii arteriali şi deci a riscului de cardiopatie ischmică şi infarct. Consumul de crom contribuie la încetinirea îmbătrânirii.

În cazul sportivilor cromul este foarte eficient în dezvoltarea musculaturii şi reducerea cantităţii de grăsimi a organismului datorită efectului de încorporare a proteinelor în ţesutul muscular, cu efecte comparabile cu cele obţinute prin consumul hormonilor anabolizanţi (testosteronul), fiind așadar util pentru slabire. Este deja dovedit clinic faptul că prin consumul de crom se obţine o slabire, o scădere în greutate fără efecte secundare dăunătoare.

Vitamina B12 (ciancoblamina) are un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul glucidelor si acizilor grasi, în slabire, precum si in formarea globulelor rosii. Contribuie la dezvoltarea fizica. Din acest motiv este utila in profilaxia si tratamentul anemiei. Se gaseste in ficat si in preparatele de ficat. Vitamina B12 isi aduce aportul si la mentinerea functionalitatii normale a sistemului nervos, amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea si contribuie la îmbunatatirea capaciratii de concentrare, de memorare si de pastrare a echilibrului psihic.

Reîntoarce-te la Natură !

Aminoacizii din produsul naturist XShape al CaliVita® International nu sunt nişte substanţe miraculoase, şi nu vor fi niciodată, dar împreună cu o alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice regulate ne ajută în procesul de slabire să pierdem din greutatea corporală şi să ne menţinem organismul sănătos.

Aminoacizii împreună cu vitaminele şi picolinatul de crom fac din XShape un aliat de nădejde în lupta noastră cu kilogramele în plus, pentru slabire şi reprezintă garanţia că pas cu pas curele de slăbire inteligente vor da rezultate.

Lasă Natura să te ajute !

O capsulă conţine:


L-arginină, 136,6 mg
L-lizină, 133,2 mg
L-glutamină, 106,6 mg
L-ornitină, 77,0 mg
L-fenilalanină, 66,6 mg
L-carnitină, 50,0 mg
L-tirozină, 46,6 mg
Vitamina C, 33,3 mg
Niacină, 6,6 mg
Vitamina B6, 1,0 mg
Crom (picolinat de crom), 46,6 mcg
Vitamina B12, 1,0 mcg

Ca produs naturist pentru slabire, 2 capsule pe zi sau conform recomandărilor specialistului în programe de slabire.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Scaderea greutatii corporale

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului XShape au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.