zegetina.ro vă recomandă produsul Chromium Max 500.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Chromium Max 500 (Produs cu crom)

Tip
Supliment alimentar cu crom
Gramaj
100 capsule = 62,5 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

54,78 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Cromul este un mineral care face parte din categoria microelementelor, adică se gasesc într-o concentraţie în organism mai mică de 50 mg/kg greutate corporală, dar au un rol deosebit în funcţionarea normală a unor procese din organism, intervine în procesele de oxidoreducere, metabolismul intermediar, metabolizarea glucozei, zahărului din organism, creşte nivelul colesterolului bun, scade tensiunea arterială.

Numele său derivă din grecescul chroma-culoare, deoare ce în combinaţie cu alte elemente are un colorit viu.

Se găseşte în pâine integrală, cartofi, banane, spanac, drojdia de bere, fructele de mare, carne (mai ales jambonul), broccoli, sucul de struguri.

În mod normal, o alimentaţie echilibrată asigură necesarul de crom, dar există situaţii în care este necesar un aport suplimentar al cromului, în cazul persoanelor cu diabet sau cu o glicemie mai ridicată, în cazul persoanelor în vârstă, sau în urma unor eforturi fizice întense. În procesul digestiei se pierde până la 80 % din cantitatea de crom ingerată.

Insulina este unul dintre cei mai importanţi hormoni cu rol în dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutăţii corporale, şi funcţionarea adecvată a aparatului cardiovascular. Insulina introduce în celule glucoza şi aminoacizii necesari producerii sintezei proteice şi energetice.

Cromul ajută la transferul glucozei din sânge în celule, potenţând efectul insulinei, în lipsa cromului insulina nu este capabilă să participe la matabolismul glucidic.

Cromul, deoarece participă la metabolismul glucozei nu numai că intensifică efectul insulinei dar reglementează distribuţia internă a energiei, stabilizează concentraţia glucozei sanguine, facilitează asimilarea aminoacizilor, accelerează metabolismul proteinelor şi intensifică majoritatea proceselor metabolice, sporind capacitatea de muncă şi de regenerare a organismului.

Cromul scade nivelul colesterolului din sânge şi creşte nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), ceea ce are ca rezultat scăderea depunerii de colesterol pe pereţii arteriali şi deci a riscului de cardiopatie ischmică şi infarct. Cansumul de crom contribuie la incetinirea îmbătrânirii.

În cazul sportivilor cromul este foarte eficient în dezvoltarea musculaturii şi reducerea cantităţii de grăsimi a organismului datorită efectului de încorporare a proteinelor în ţesutul muscular, cu efecte comparabile cu cele obţinute prin consumul hormonilor anabolizanţi (testosteronul). Este deja dovedit clinic faptul că prin consumul de crom se obţine scăderea în greutate fără efecte secundare dăunătoare.

Preparatele naturale moderne cu crom asa cum este si produsul Chromium Max 500 al firmei CaliVita® International, contribuie alături de mişcare şi un regim alimentar corespunzător la atingerea şi menţinerea greutăţii ideale, atât în cazul persoanelor care ţin cură de slăbire cât şi al sportivilor.

Atenţie! Diabeticii trebuie să respecte regimul alimentar şi medicaţia specifică, chiar în condiţiile suplimentării alimentaţiei zilnice cu crom. Ei pot folosi şi alte produse al firmei CaliVita® International cu efect în reglarea glicemiei, Nopalin si Rhodiolin, iar în urma consumului regulat al acestor produse pot solicita medicului curant modificarea medicaţiei, în funcţie de nivelul glicemiei.

Doza zilnică recomandată este de 120-200 mcg.

Reîntoarce-te la Natură !

Produsul Chromium Max 500 al firmei CaliVita® International se foloseşte în cazul curelor de slăbire, al sportivilor care doresc scăderea în greutate şi creşterea masei musculare.

Se recomandă folosirea în cazul persoanelor cu diabet, în special în faza incipientă, al persoanelor cu colesterol „rău” ridicat, pentru scăderea trigliceridelor, pentru prevenirea cardiopatiei ischemice şi a infarctului, în special odată cu înaintarea în vârstă, pentru încetinirea pierderilor de calciu şi în consecinţă de masă osoasă la femeile la menopauză.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conţine:


Crom........................................60 mcg

Ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Scaderea greutatii corporale

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Chromium Max 500 au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.