zegetina.ro vă recomandă produsul Vital Man - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Vital Man - Produs naturist Calivita (Stimulator al performantei, numai pentru barbati)

Tip
Supliment alimentar cu extract din plante
Gramaj
60 tablete = 38,7 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

75,46 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

VITALMAN (60 tablete)


Stimulator al performantei, numai pentru barbati.

 

 

Pret + TVA = 75,46 lei

  

   VitalMan este un supliment alimentar de Calivita International in a carui compozitie se regasesc extracte vegetale care maresc performanta fizica, psihica si imbunatatesc activitatea sexuala.
   VitalMan este un produs 100% natural care se adreseaza exclusiv barbatilor,
si reprezinta solutia ideala pentru o viata sexuala armonioasa, cresterea potentei, stimularea libidoului si imbunatatirea timpului de erectie.
   De asemeni perpetuarea speciei umane reprezinta principala preocupare la intemeierea familiei.
   Stresul cotidian, oboseala fizica si psihica, grija zilei de maine, pot duce la o degradare a vietii sexuale, cu repercursiuni nefaste pentru buna intelegere a cuplului.
   Consumul sistematic al suplimentului naturist VitalMan de la Calivita poate ajuta organismul barabtilor sa se mentina la un nivel ridicat atat pe plan fizic, mental cat si sexual.

 

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST VITALMAN DE LA CALIVITA

VitalMan se adreseaza numai barbatilor.

 

 • Reduce stresul cotidian de zi cu zi si in acest fel imbunatateste starea generala a organismului barbatilor.
 • Elimina oboseala fizica si mai ales psihica.
 • Creste vitalitatea si pofta de viata.
 • Stimuleaza sistemul nervos central.
 • Are actiune benefica in stres, oboseala si anxietate.
 • Are efect afrodisiac.
 • Benefic in impotenta, mai ales in faza incipienta.
 • Ajuta la maximizarea fertilitatii.
 • Deosebit de eficient in cazurile de sterilitate.
 • Previne numeroase afectiuni asociate organismului barbatilor.
 • Nu provoaca dependenta.

 

 

PENTRU CINE RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST VITALMAN DE LA CALIVITA
 

Tuturor barbatilor

 • Tuturor barbatilor care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii prin actiunea revigoranta a suplimentului naturist VITALMAN si sa-si creasca conditia fizica.
 • Barbatilor care doresc sa-si pastreze performanta sexuala.
 • Barbatilor, pentru prevenirea si combaterea impotentei.
 • Celor care au probleme cu prostata.
 • Celor care doresc un tratament ajutator in sterilitate.
 • Celor care au probleme hormonale, pentru reglare.
 • Barbatilor care doresc o crestere a fertilitatii.
 • Barabatilor care au un miros neplacut al transpiratiei, mai ales in urma unui efort fizic.

 

 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST VITALMAN DE LA CALIVITA
 


 

In compozitia suplimentului alimentar Vital Man sunt prezente extracte din 7 plante care au proprietati benefice pentru organismul barbatesc.


  Ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) este o specie de arbust lemnos din familia Araliaceae, indigen din Orientul Indepartat, care creste in China, Japonia Rusia, ce a fost utilizat timp de secole in medicina traditionala chineza. Substantele active se gasesc in cantitate mare in radacina arbustului.
Termenul Eleutherococcus (provenit din limba greaca) inseamna “fara boabe”, iar senticosu, provenit din cuvantul latinesc sentis (spin, maces), este un adjectiv care inseamna “spinos”, “plin de maracini sau spini”.
Ginsengul Siberian este inclus pe lista adaptogenilor, contribuind la cresterea rezistentei organismului berbatilor fata de factorii negativi: fizici, chimici, biologici si psihologici. Eleutherococcus Senticosus stimuleaza sistemul nervos central, activitatea glandelor sexuale, reduce nivelurile colesterolului si zaharului in sange, creste apetitul, imbunatateste vederea si auzul.
Ginsengul siberian se folosește de milenii pentru creșterea performanței sexuale masculine pentru că are proprietăți aproape miraculoase pentru creșterea libidoului. Stimulează impulsul sexaual și are efecte benefice asupra erecției.
Ginsengul Siberian a fost recomandat in tratamentul unor afectiuni neurologice, impotenta, afectiuni ale plamanilor. deasemenea creste performantele sportive si fizice ale barbatilor.


Liriozma (Muira puama) - Muira Puama, denumit și „arborele virilității” sau „lemn al potentei” este un arbore mic înalt de 1-2 m, din America de Sud care poate crește și până la 5 m înălțime fiind răspândit în sudul și sud-vestul Paraguayului, zonele muntoase din Columbia și în special în bazinul fluviilor Amazon, Rio Negro și Orinoco.
Muira Puama este una dintre plantele cu o îndelungată utilizare tradițională ca tonic energetic, ameliorator general al sănătății și remediu pentru impotență și insuficiență sexuală. Mai este cunoscută si ca "Viagra Amazonului" și, de fapt, mulți oameni îl consideră acum noul Yohimbe, dar cu efecte secundare considerabil mai puțin posibile.
 Efectele pe termen scurt ale Muira Puama includ creșterea fluxului de sânge în zona pelviană, ajutând la erecțiile la bărbați, precum și senzația și orgasmul la femei. Utilizarea pe termen lung îmbunătățește producția de hormoni sexuali la ambele sexe. Nu are totuși nici un efect secundar cunoscut, ca în cazul multor stimulente sexuale, care cresc ușor tensiunea arterială.Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, cățărătoare (este o liană) de 10 m lungime, care crește în pădurile amazoniene din Brazilia. Frunzele sunt compuse, decupate, cu flori mici, galbene, grupate în ciorchini; fructele sunt piriforme cu 2 - 3 semințe mici. Semințele sunt cunoscute ca „fructele tinereții”.
Numele Guarana, provine din cuvântul “warana”, din limbajul tribului Guarani descoperit în Brazilia în secolul 18 de către botanistul german C. F. Paullini. Guarana joacă un rol esențial în viața acestei culturi. Conform unui mit străvechi, ei povestesc despre “Copilul Divin“, care a fost ucis de un șarpe, iar din ochii săi a luat naștere această plantă. Warana înseamnă în limbajul lor “Ochii junglei”.
Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus chimic identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai. Guaranina, cofeina și teina sunt științific considerate ca sinonime. Concentrația de guaranină din fructul de guarana este de 3,5 ori mai ridicată decât cea a fructului arbustului de cafea (o sămânță de guarana conține 4 - 5% cafeină, de două ori mai mult decât un bob de cafea). Mai contine teobrominã, antioxidanți, taninuri (9.5-16%) catehice, teofilină, procianidine, catechină și epicatechină, proteine (15%), amidon (30%), acizi grași, fibre și un ulei volatil cu efecte ușor halucinogene. etc.Damiana (Turnera diffusa, Turnera aphrodisiaca), numit și "afrodiziacul maiașilor", este un mic arbust din familia Turneraceae. Are o tulpină lemnoasă, noduroasă și puternic ramificată. Frunzele sunt aromate cu mirosul asemănător mușețelului și flori mici galbene. Poate să atingă 2 metri înălțime. Crește cu predilecție pe versanți însoriți, plaje stâncoase din Mexic, sudul Californiei, America Centrală, Antile și Caraibe preferând un climat cald și umed. Părțile utilizate sunt frunzele și florile, care sunt recoltate vara. Frunzele indentate  sunt colorate in verde-palid şi au faţa inferioară acoperită de peri.
Frunzele de damiana au fost folosite ca afrodiziac, pentru a crește potența sexuală de către popoarele indigene din Mexic, inclusiv indienii Maya. Există alte două specii înrudite, Turnera opifera și Turnera ulmifolia care sunt utilizate ca fortifiante sexuale în Brazilia și America Centrală.
Damiana fiind un excelent afrodiziac, are efecte în creșterea performanțelor sexuale, creșterea apetitului sexual sau a libidoului la bărbați și tonic sexual pentru femei deoarece stimulează fertilitatea prin echilibrare hormonală. Are cea mai mare eficacitate dacă este folosită în combinație cu Saw palmetto (Serenos repess).
Planta are în componența sa substanțe chimice esențiale: taninuri, rășini, ulei volatil, flavonoide, alcaloizi, damianină, arbutină, triacontan, tetrafilină, precum și numeroase substanțe minerale. Toate aceste substanțe au efecte terapeutice deosebite, damiana fiind deopotrivă stimulent și tonic general, ce îmbunătățește starea generală de spirit, antidepresivă, anxiolitică, diuretică și laxativă.
In Guadalajara, Mexic exista un lichior produs din planta Turnea diffusa Creme de Damiana. Se spune despre el ca mareste libidoul si ajuta impotriva impotentei.
Prin continutul sau in beta-sitosterina, ajuta la evitarea starilor depresive, asigura un confort psihic, este usor de afrodisiac, diuretic. Poate fi eficienta in starile de oboseala cronica la ambele sexe.

 


Maca (Lepidium meyenii) sau „ginseng andin”, este o plantă din familia Brassicaceae, ordinul Brassicales. Maca este o leguma similara ridichiei, care este inrudita cu familia cartofului, si este tuberculara si de forma sferica. Radacina propriu-zisa are intre trei si sase centimetri diametrul si 4,7 cm lungime. Sunt patru tipuri recunoscute de radacina de maca, in functie de culoarea radacinii, care variaza de la galben crem sau roz deschis pana la violet inchis sau negru. În dialectele sud americane este numită maca-maca, maino, ayak chichira, și ayak willku.
Crește în Peru, Bolivia, Paraguay și Argentina, dar este în principal cultivată în zone din munții Anzi din Peru, în zona lacurilor Chinchaycocha și Junin, la o altitudine de 3.500 - 4.200 metri.
Maca este cultivată de secole ca aliment și plantă medicinală deoarece are proprietăți nutritive și afrodiziace excepționale.
Pentru incași, maca era o planta sacră, un aliment complet, care permitea populației să reziste mai ușor intemperiilor vremii de pe înaltele platouri ale Anzilor.
Maca este foarte bogată în proteine, conține glucozinolați, acizi aminați (lizina, metionină, triptofan), oligo-elemente (fier, cupru, zinc, sodiu, potasiu, calciu și iod), alcaloizi, dar și substante care acționează direct asupra sistemului hormonal, atât la bărbați cât și la femei.

 

 Radacina de Sarsaparilla
 Are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic
Smilaxul este un gen de aproximativ 300-350 specii , care cresc in regiunile tropicale și subtropicale ale lumii. Sunt plante de înflorire, multe dintre ele lemnoase sau spinoase.
Sarsaparilla, este o substanta preparata din rădăcinile fibroase lungi ale mai multor specii din genul Smilax, un arbust care creste in regiunile inalte din America Centrala de la coastele de sud și de vest ale Mexicului până în Peru. Aceste plante cresc în păduri din mlaștină, doar două specii fiind identificate cu certitudine. Acestea sunt Smilax officinalis și Smillax medica , care sunt cunoscute ca fiind variantele jamaicana si mexicana.
Pudra din rădăcinile de sarsaparilla jamaicană sunt folosite in medicamente tradiționale pentru guta în țările din America Latină. Urzica (Urtica dioica) este o specie de plante erbacee, perene, din genul Urtica, familia Urticaceae, care  creşte în zone cultivate sau necultivate în grădini, izlazuri, pe lângă şanţuri, pe lângă drum, în marginea apelor, în păduri fiind raspandita in Europa, nordul Africii, Asia și America de Nord
    Tulpina (cu 4 muchii evidente) și frunzele, opuse, ovale, dințate pe margini, sunt acoperite cu perișori urticanți, a căror atingere provoacă bășicarea pielii și mâncărimi. Frunzele emană substanţe (acid formic şi o toxinã încã incomplet identificatã despre care se ştie totuşi cã este responsabilã pentru efectul urticant la nivelul pielii.) care în contact cu pielea produc urticarie (inflamaţie specifică, însoţită de usturime şi prurit intens), de unde şi denumirea latinească a plantei. Poate ajunge până la un metru înălțime.  
Urzicile conţin substanţe proteice şi glucidice, steroli, ulei volatil, acid acetic, acid formic, vitaminele A, B2, C şi K, sãruri minerale, histaminã.
Urzica are valoroase proprietãţi diuretice, favorizeazã transferul acidului uric din ţesuturi în circulaţia sanguinã şi cresc eliminarea acidului uric prin urinã, frunzele de urzicã au proprietãţi antialergice
In tradiţia populara se considerã cã urzica are proprietãţi hemostatice, astringente, antidiareice, antiinflamatoare, cicatrizante, hipoglicemiante, antianemice şi remineralizante
Studiile ştiinţifice au aratat ca extractele din rãdãcina de urzica au efecte favorabile în hipertrofia benigna de prostata. Catuaba este denumirea comună dată unei varietăți de arbori amazonieni ale caror scoarțe sunt utilizate în medicina braziliană traditionala, pe bază de plante pentru disfuncții sexuale și ca potențiatori ai libidoului. Erythroxylum vaciniifolium este cel mai comun copac Catuaba. Dar alți arbori, cum ar fi Trichilia catigua, Juniperus brasiliensis, Eriotherca candolleana și Anemopaegma mirandum sunt numiți și Catuaba.
Catuaba (Erythroxylum Catuaba) este un arbore mic cu flori galbene si portocalii, necomestibile,  originar din nordul Braziliei, denumit si "micul copac Catuaba" Scoarta acestuia a fost folosita in mod traditional ca un remediu in numeroase parti ale Americii de Sud, fiind cunoscuta pentru eficacitatea sa ca un afrodisiac si un tonic general remarcabil. Prezinta proprietati antivirale si antibiotice si este, de asemenea, uneori, folosita in tratamentul pentru anxietate.
Pe de altă parte, Trichilia catigua, care crește la peste 8 metri înălțime, se numește de obicei copacul mare de catuaba. Trichilia catigua are frunze albe întunecate verde, fructe de culoare verde până la roșu, rotunjite, mici, rotunde și flori crem.
Indienii Tupi din Brazilia au descoperit primii calitatile afrodisiace ale plantei, iar in timp, planta a ajuns cea mai faimoasa dintre toate plantele afrodiziace braziliene. In statul brazilian Minas exista chiar si o zicala: "Pana ce un tata ajunge la 60, fiul este al sau, dupa care, este fiul lui catuaba!"
Catuaba este un stimulent al sistemului nervos central, afrodisiac natural, fiind utilizata frecvent pentru impotenta, agitatie, nervozitate, dureri legate de sistemul nervos central (de exemplu sciatica si nevralgie), imbunatateste memoria si slabiciunea sexuala, energizeaza si previne dementa.
Catuaba este un puternic revitalizant, energizant, tonic, dovedit ca afrodiziac si utilizat in impotenta sexuala, mareste libidoul, performanta si energia sexuala, stimuleaza hormonii responsabili de productia de testosteron (sterilitate sau andropauza), tonifiaza sistemul circulator, are efect vaso-dilatator asupra capilarelor sanguine (stimuleaza erectia).
Principalii constituenti ai catuabei sunt: catuabine A, B, si C , alcaloizi, tanini,  uleiuri aromatice,  rasini grase, fitosteroli, ciclolignani, sequiterpene, flavonoizi, yohimbine

 

VITAL MAN
 

Supliment alimentar cu extracte din plante
60 de tablete = 38,7 g

O tableta contine:
Radacina de Ginseng siberian ............................... 100 mg
Radacina de Liriozma (Muira puama) .................... 100 mg
Extract de Guarana (std. 22% cofeina) .................. 100 mg
Frunze de Damiana (Turnera diffusa) ...................... 50 mg
Radacina de Maca ................................................... 50 mg
Radacina de Sarsaparilla ......................................... 50 mg
Radacina de Urzica .................................................. 50 mg
Fructe de Catuaba ................................................... 25 mg

 

MOD DE ADMINISTRARE

  Ca supliment alimentar; 1-2 tablete zilnic, in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra.

 

Notificare MSF / DGSP / nr. 44 / 27.12.2001

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Produse naturiste Calivita pentru barbati

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Vital Man - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.