zegetina.ro vă recomandă produsul Vital AB - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Vital AB - Produs naturist Calivita (Multivitamine pentru grupa sanguină AB IV)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine, minerale si extracte din plante
Gramaj
90 tablete =139,59 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

103,40 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Vital AB IV


Pentru grupa de sange AB IV (90 tablete)

 

 

Pret + TVA = 103,40 lei

 

      Grupa de sange AB IV este rara (2-5% din populatie) si complexa din punct de vedere biologic. Este o fuzine moderna intre grupa de sange A I si grupa B III, un mister evolutionist, o grupa caracterizata drept enigmatica.
      Ceea ce caracterizeaza grupa sanguina AB IV este tractusul digestiv foarte sensibil (asemanator grupei A II) prin cantitatea de acid gastric scazut. In ceea ce priveste toleranta la carne se aseamana grupei B III insa datorita faptului ca acidul gastric este scazut, problemele de alimentatie sunt destul de mari.
     De asemeni un factor principal asupra caruia trebuie insistat este productia excesiva de mucus la fel ca la persoanele cu grupa A II.
     De aici si aparitia de tulburari respiratorii, sinuzale, infectii otice.
     Pentru a ajuta persoanele cu grupa sanguina AB IV trebuie imbinate calitatile grupelor A II ai B III si tinut cont de deficientele acestor grupe de sange. Pentru acest deziderat firma Calivita a conceput produsul Vital AB IV care este un comlex de vitamine, minerale, plante medicinale si alte substante benefice in asa fel incat sa acopere toate nevolie de nutritie ale persoanelor cu grupa sanguina AB IV pentru a-si mentine o minte sanatoasa intr-un trup sanatos.


 

BENEFICIILE PRODUDULUI NATURIST CALIVITA VITAL AB IV


Complexul de vitamine, minerale si plante medicinale este destinat numai persoanelor care au grupa sanguina AB IV

 

 • Intareste sistemul imunitar.
 • Protejeaza organismul impotriva afectiunilor cardiovasculare la care sunt predispuse persoanele cu grupa sanguina AB IV.
 • Protejeaza ficatul si vezica biliara. Mare atentie la mostenirea genetica (daca in familie sunt antecedente de boli hepatice si biliare).
 • Eficient impotriva virusilor si bacteriilor.
 • Protejeaza tractusul digestiv impotriva afectiunilor de tip gastrita sau ulcer.
 • Protejeaza organismul impotriva aparitiei afectiunilor aparatului respirator datorita excesului de mucus din caile respiratorii.
 • Ajuta organismul in lupta impotriva candidozelor (la nivelul cavitatii bucale sau vaginale) deoarece exista greutati mari de eradicare a candidei.
 • Ajuta organismul in lupta impotriva parazitilor intestinali.
 • Foarte eficient in infectii ale vezicii urinale (cistite) la care sunt foarte sensibile persoanele cu grupa de sange AB IV.
 • Protejeaza sistemul nervos impotriva stresului, nervozitatii.

 

 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST  VITAL  AB IV

 

 • Tuturor persoanelor care au grupa de sange AB4 care isi doresc o sanatate buna fara perturbari produse pe de o parte de alimentatie  iar pe de alta parte de viata moderna agitata si stresanta din zilele noastre.
 • Pentru intarirea sistemului imunitar, care desi este destul de tolerant, sunt situatii in care slabirea acestuia atrage dupa sine imbolnaviri pe care dorim sa le evitam.
 • Pentru protectia tractusului digestiv care este deosebit de sensibil la fel ca la persoanele cu grupa de sange A II.
 • Pentru protejarea sistemului nervos deoarece grupa AB4 mosteneste raspunsul la stres al grupei A II. In primul stadiu al stresului, cel de alarma, persoanele cu grup sanguina AB IV reactioneaza la nivel intelectual prin anxietate, iritabilitate, stare de agitatie. Daca perioada de stres se prelungeste, sistemul imunitar este afectat, intervine slabirea organismului si imbolnavirile nu intarzie sa apara.
 • Persoanelor care doresc sa stimuleze refacerea organismului si reducerea perioadei de convalescenta dupa anumite boli.

 

Vital AB


Supliment alimentar cu vitamine, minerale sui extracte din plante
90 tablete = 139,59 g

O tableta contine:
Calciu ………………………………………………….……. 213,20 mg
Magneziu …………………………..………………………… 50,00 mg
Vitamina C ………………………………………………….   60,00 mg
Frunze de telina ………………......………………………… 50,00 mg
Usturoi …………………………….…..……………………… 50,00 mg
Bromelaina ……………………...…………………………… 25,00 mg
Merisor ……………………………..………………………… 20,00 mg
Broccoli …………………………….………………………… 20,00 mg
Colina ………………………………………………………… 20,00 mg
Inozitol …………………………..…………………………… 20,00 mg
Niacina ……………………………..…………………….….. 18,00 mg
Vitamina E …………………..……………………… 10,00 mg (10 UI)
L-cisteina ………………………..…………………………… 10,00 mg
Extract din coaja de struguri rosii ……............…………… 10,00 mg
Extract din frunze de ceai verde ……..........……………… 10,00 mg
Zinc ………………………………….…………………………. 8,00 mg
PABA ………………………………..…………………………. 5,00 mg
Acid pantotenic ……………………......……………………… 5,00 mg
Complex hesperidinic …………….........…………………….. 5,00 mg
Quercitina …………………………...…………………………. 5,00 mg
Fier …………………………………..…………………………. 5,00 mg
Complex de L-glutation …………........……………………… 5,00 mg
Extract de radacina de ghimbir …............………………….. 5,00 mg
Complex de bioflavonoide din lamaie …...............………… 4,00 mg
Rutina ……………………………………..…………………… 4,00 mg
Vitamina B6 …………………………….…………………….. 2,00 mg
Vitamina B2 ……………………….………………………….. 1,60 mg
Vitamina B1 ………………………………….……………….. 1,44 mg
Beta-caroten ……………………………….…… 1200 mcg (2000 UI)
Siliciu …………………….…………………………….……… 1,00 mg
Cupru ………………………………………………………….. 0,50 mg
Molibden ……………………..…………………………….. 80,00 mcg
Iod ……………………………..……………………………. 80,00 mcg
Bor ………………………….………………………………. 50,00 mcg
Acid folic …………………………………………………… 50,00 mcg
Biotina ………………………………………………………. 40,00 mcg
Seleniu ……………………………..………………………. 40,00 mcg
Crom ……………………………….……………………….. 30,00 mcg
Vitamina B12 ………………………...……………………… 1,00 mcg

 

MOD DE ADMINISTRARE


Zilnic 3 tablete pe zi : dimineata, pranz si seara, dupa mese.

 

Deficiente: fier, antioxidanti si enzime digestive
Predispozitii: anemie, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni ale sistemului nervos

 

 

 

Trebuie să mai stiți :

 

Sângele uman (în latină sanguis şi în greaca veche haima) este alcătuit din plasmă şi celule specifice sângelui, elemente celulare. Plasma care reprezinta 55-60% din sânge este alcătuită în proporţie de 90% apa şi 1% substanţe anorganice, (săruri de sodiu,clor,potasiu, magneziu, fosfor,şi calciu), şi 9% substanţe organice, (proteine, glucide, lipide, etc.).


Elementele celulare ale sângelui sunt :
Eritrocitele (globulele roşii sau hematii) care au rolul de a transporta oxigenul la nivelul ţesuturilor corpului şi bioxidul de carbon şi produşii de catabolism tisular la organele de eliminare, sunt celule anucleate care conţin un pigment numit hemoglobină.
Leucocitele sau globulele albe se împart în granulocite cu rol în imunitatea nespecifică şi agranulocite cu rol în imunitatea specifică.
Trombocitele sau plachete sanguine sunt celule cu rol în coagulare.
Dar deşi compoziţia sângelui este cea descrisă mai sus pentru toţi oamenii, s-a constatat ca acesta diferă pentru grupe de indivizi, în funcţie de alţi factori, astfel descoprindu-se grupele sanguine şi factorul Rh.


Grupele sanguine caracterizează sângele uman în funcţie de prezenţa sau absenţa unui antigen pe suprafaţa eritrocitelor. Deşi aceste antigene se regăsesc şi pe suprafaţa leucocitelor, dar nu şi pe trombocite, doar antigenele de pe suprafaţa eritrocitelor prezintă importanţă pentru stabilirea grupelor sanguine.
Antigenul ( din greacă anti-contra şi geano-a genera) este o substanţă de origine endogenă sau exogenă care odată ajunsă în organism determină apariţia unui răspuns imun caracterizat de sinteza de anticorpi (molecule de natură proteică şi care declanşază o reacţie imunologică de indepărtare a substanţei străine).
Reacţia antigen–anticorp la care participă antigenele de grup sanguin şi anticorpii lor specificieste una de aglutinare (adunarea în mici grămezi a globulelor roşii, hematiilor), de aceea antigenele se mai numesc aglutinogene iar anticorpii aglutine.

 

Sistemul de clasificare ABO se bazează pe existenţa a doua aglutinogene A şi B şi a două aglutinine specifice α (anti A) şi β (anti B), descoperitorul sistemului ABO Karl Landsteiner, observând o regulă a excluziunii reciproce, indivizii care prezintă un aglutinogen nu au în plasmă aglutinina omoloagă, iar individul poate avea unul, ambele sau nici una dintre aglutinogene.
Sistemul a fost descris si de cehul Jan Jansky, denumind grupele I, II, III, IV.
Sistemul Rh (Rhesus sau CDE), clasifică sângele uman după prezenţa sau absenţa unor proteine specifice pe suprafaţa hematiilor, cea mai frecventă fiind factorul D sau antigenul D. Prezenţa antigenului D pe membrană reprezintă Rh + (pozitiv) iar ceilalţi Rh- (negativ).
Stabilirea grupelor sanguine în sistemul ABO şi Rh a avut o importanţă deosebită în stabilirea compatibilităţii dintre donator şi primitor în cazul transfuziilor. De menţionat că prima transfuzie facută la 1667 de către Jean Baptiste Denis, medicul lui Ludovic al XIV-lea deşi a avut un efect catastrofal a demonstrat că omul nu poate primi sânge decât de la un semen al său.
In cazul transfuziilor o importanţă deosebită o are compatibilitatea, pentru cantităţi mici sub 500 ml grupa O este donator universal iar grupa AB primitor universal. În cazul transfuziei de peste 500 ml trebuie folosit sânge de aceeaşi grupă. Trebuie să se ţină seama şi de Rh dacă este pozitiv sau negativ.
Tinând cont de faptul ca grupele de sânge sunt diferenţiate de aceşti factori majori dar şi de alţi factori mai puţin importanţi este de la sine înţeles că nevoile zilnice de vitamine, minerale, oligoelementeşi alţi nutrienţi sunt diferite pentru fiecare grupă în parte.
Specialiştii afirmă că există o strânsă legătură între grupa de sânge, alimentaţie şi sănătatea fiecăruia dintre noi. Fiecare grupă sanguină conţine mesjul genetic al alimentaţiei şi comportamentului strămoşilor noştri.

 

Notificare MSP / CRSPT / Seria AB / nr. 0465 / 23.12.2010

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Multivitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Vital AB - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.