zegetina.ro vă recomandă produsul Super Mega 50.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Super Mega 50 (Multivitamine cu mega doză de vitamina B)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine, minerale si alti nutrienti.
Gramaj
90 tablete = 207 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

171,60 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Multivitamine = Multi Sănătate

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, minerale si oligoelemente astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestora si sa asiguram organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Super Mega 50.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Vitaminele şi mineralele obţinute printr-o alimentaţie corectă sunt importante pentru sănătatea noastră şi totuşi mulţi factori afectează cantitatea şi calitatea acestora, ceea ce duce la o afectare a proceselor metabolice în care sunt implicate vitaminele şi mineralele.

Poluarea devenită astăzi o problemă reală, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotina, cofeina, conservanţii, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice sporesc necesarul de vitamine şi minerale, mai ales al celor care locuiesc în marile centre urbane.

Vitaminele reglează procesele biochimice, sunt componente ale unor sisteme enzimatice, sau influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Mineralele sunt necesare pentru un metabolism perfect.
Deoarece vitaminele îşi exercită efectele în mod sinergic, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice. În acelaşi timp mineralele potenţează actiunea vitaminelor şi invers.

Mineralele sunt aduse în organism doar prin aport alimentar sau prin suplimente alimentare.
Sunt de preferat mineralele care sunt dozate optim şi dacă este posibil sub formă chelatată, deoarece mineralele chelatate cu aminoacizi sunt absorbite de 3-10 ori mai bine decât cele nechelatate.

Produsele cu absorţie intestinală prelungită (delayed release), prezintă avantajul eliberării treptate a substanţelor active pentru a fi absorbite în intestin în cantităţi mici şi fracţionate, într-un interval de 10-18 ore. În acest fel se menţin constante concentraţiile sanguine optime ale vitaminelor pe tot parcursul zilei. Preparatele moderne conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi linozitolul, care împiedică depozitarea grăsimilor în ficat. Substanţele lipotrope stimulează sinteza de lecitină, menţinând colesterolul în stare solubilă şi astfel scad concentraţia de colesterol din sânge şi îndepărtează riscul producerii bolilor cardiovasculare. Aceste substanţe facilitează digestia, iar acidul glutamic stimulază activităţile psihice.

În aceste produse se gaseşte complexul de vitamine B într-o cantitate suficientă pentru a nu fi necesară asocierea cu vitaminele B, decât în cazul unor afecţiuni sau a unui stres puternic.

Datorită conţinutului în B complex, consumul acestor preparate se asociază cu urini colorate şi cu miros specific.

Preparatul Super Mega 50 al firmei CaliVita® International aparţine produselor cu absorţie prelungită, fiind un produs modern care ne oferă toate substanţele benefice de care avem nevoie din ingrediente obținute din zone și prin metode ecologice, fiind astfel ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Produsul Super Mega 50 al firmei CaliVita® International este utilizat în cazul unor activităţi fizice şi intelectuale intense, cu mare consum de energie, pentru diminuarea efectelor poluarii, în cazul consumului ridicat de alcool, tutun, cofeină, anticoncepţionale.

Se mai foloseşte în caz de anemie, malabsorţie, oboseală, stres, covalescenţă, hepatită, dischinezie biliară.

Se foloseşte pentru persoanele cu un ritm de viaţă alert, cu un stil de viaţă mai puţin echilibrat, recomandat în special adulţilor şi sportivilor.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conţine:


Vitamina C, 250 mg
Vitamina E, 100 UI (100 mg)
Vitamina B1, 50 mg
Vitamina B2, 50 mg
Niacinamidă (vitamina B3), 50 mg
Acid pantotenic (vitamina B5), 50 mg
Vitamina B6, 50 mg
Colină (vitamina B8), 50 mg
Inozitol (vitamina B9), 50 mg
PABA (vitamina B10), 50 mg
Calciu, 50 mg
Magneziu, 25 mg
Rutină (vitamina P), 25 mg
Complex de bioflavonoide, 25 mg
L-cisteină, 25 mg
Zinc, 15 mg
Betaină HCl, 15 mg
Potasiu, 10 mg
Fier, 9 mg
Complex hesperidinic, 5 mg
L-glutation, 5 mg
Măceşe, 5 mg
Mangan, 3 mg
Vanadiu, 1,5 mg
Bor, 1 mg
Vitamina A, 7500 UI
Cupru, 500 mcg
Molibden, 250 mcg
Acid folic (vitamina B4), 200 mcg
Iod, 150 mcg
Crom, 100 mcg
Biotină (vitamina B7), 50 mcg
Vitamina B12, 50 mcg
Seleniu, 25 mcg
Vitamina D, 400 UI

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Multivitamine Calivita
Recomandăm şi

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Super Mega 50 au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.