zegetina.ro vă recomandă produsul New Life Multivitamin.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

New Life Multivitamin (Vitamine și minerale pentru femeile însărcinate)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine si minerale
Gramaj
120 tablete = 180 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

74,80 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Alimentaţia femeilor în timpul sarcinii şi în perioada de după naştere are o importanţă deosebită pentru sănatatea acestora, a fătului şi apoi a bebeluşului, pentru o dezvoltare corectă şi armonioasă.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, minerale si oligoelemente specifice fiecarei perioade din viata noastră astfel ca noi să putem corecta deficitul acestora si să asiguram organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, New Life Multivitamin.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Sarcina este o stare fiziologică foarte solicitnată din punct de vedere nutritive, cu necesităţi nutriţionale mai mari decât în mod obişnuit. Astfel trebuie asiguraţi organismului toţi nutrienţii necesari : proteine, lipide, glucide, vitamine şi minerale, precum şi apa şi fibre, pentru sănătatea mamei şi dezvoltarea armonioasă a fătului.

Alimentaţia gravidelor trebuie să acorde o importanţă deosebită calităţii alimentelor şi nu cantităţii, evitând alcoolul şi tutunul.
Lipidele sunt indispensabile pentru aporturile energetice indispensabile bebelusului pentru buna dezvoltare a sistemului nervos, acizii graşi esenţiali necesari pentru formarea celulelor şi dezvoltarea creierului, pot fi asiguraţi din uleiurile vegetale.
Proteinele necesare zilnic vor fi asigurate din surse de origine animală şi vegetală: carne, peşte, galbenuşuri de ouă, lapte, brânzeturi, pâine, etc., dar şi din suplimente alimentare naturale.
Deoarece metabolismul glucidelor se modifică semnificativ pe perioada sarcinii trebuie asigurat aportul optim de glucide

Necesarul de vitamine şi minerale creşte pe perioada sarcinii iar dacă vitaminele şi mineralele pot fi mai uşor cu o alimentaţie variată şi echilibrată, necesarul de acid folic (vitamina B9) este mai greu de asigurat astfel că sunt necesare suplimente alimentare de calitate precum cele ale firmei CaliVita® International. Carenţa de acid folic creşte riscul de naştere prematură de întârziere în creştere a fetusului şi poate duce la malformaţii grave ale sistemului nervos, a malformaţiilor congenitale (spina bifida)

Vitaminele din grupul B cele mai importante sunt B1, B2, B6, B9 (acid folic), B12, ele contribuind la formarea placentei şi dezvoltarea embrionului şi trebuie asigurate împreună cu vitaminel A,D,E,C.
Aportul suficient de vitamina C este necesar pentru funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar, dezvoltării oaselor şi cartilajelor, sintezei de colagen şi proceselor enzimatice.
Acidul folic previne apariţia unor malformaţii şi este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) şi este un stimulant al secreţiei lactate.

Mineralele au şi ele un rol important în aceasta perioadă, fierul este necesar într-o cantitate dublă decât în mod normal, calciul este necesar pentru mineralizarea oaselor fatului şi mamei, iodul este necesar pentru dezvoltarea glandei tiroide, zincul, magneziul, cupru, potasiu, seleniu au şi ele un rol important în dezvoltarea fătului.

Lipsa fierului poate determina o anemie, care instalată până la vârsta de un an influenţeazănegativ, dezvoltarea fizică, psihică şi performanţele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioară a acestuia.

Aşadar printr-o alimentaţie corectăa şi echilibrată şi prin folosirea suplimentelor alimentare naturale care conţin toate vitaminele şi mineralele, şi alte substanţe nutritive necesare se asigura o dezvoltare normală a fătului şi a mamei.

Firma CaliVita® International ne pune la dispoziţie un produs de o calitate deosebită New Life Multivitamin care conţine toate aceste substanţe obţinute din surse naturale si prin metode ecologice, fiind ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură!

Produsul New Life Multivitamin de la CaliVita® International se adresează tuturor femeilor în perioada de graviditate dar şi după naştere, iar în cazul de graviditate ante-programată se recomandă folosirea acestui produs cu câteva săptămâni înainte de fecundaţie.

Lasă Natura să te ajute!

O tabletă conţine:


Beta-caroten, 2,5 mg
Vitamina E, 7,5 UI
Vitamina C, 60 mg
Vitamina B1, 0,8 mg
Vitamina B2, 1 mg
Vitamina B3, 9 mg
Vitamina B6, 1 mg
Acid pantotenic, 4 mg
Vitamina B12, 1mcg
Biotină (vitamina B7), 60mcg
Acid folic (vitamina B9), 200 mcg
PABA (vitamina B10), 1 mg
Colină (vitamina B8), 10 mg
Inzitol ( vitamina B9), 10 mg
Calciu, 325 mg
Magneziul, 112,5 mg
Potasiu, 5 mg
Zinc, 8 mg
Mangan, 1 mg
Fier, 4 mg
Cupru, 1 mg
Iod, 75 mcg
Crom, 25 mg

Ca supliment alimentar, 2 tablete la micul dejun si 2 tablete seara, sau consultati medicul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Multivitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului New Life Multivitamin au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.