zegetina.ro vă recomandă produsul Lion Kids Vitamina D.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Lion Kids Vitamina D (Multivitamine pentru copii cu vitamina D3)

Tip
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, zaharuri si indulcitori
Gramaj
90 tablete = 94,5 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

50,49 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Niciodată nu este prea devreme să începem o viață sănătoasă. Un copil puternic și sănătos are rezultate mai bune la școală și în societate atât în plan fizic cât și mental.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile copilului dumneavoastră de a suplimenta aportul de vitamine, minerale si oligoelemente specifice perioadei de creștere astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestora și să asigurăm organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Lion Kids Punch with Vitamin D.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Sănătatea bazată pe o bună nutriție începe din primele clipe ale existenței și durează toată viața. Dezvoltarea oaselor, a dinților, îmbunătățirea memoriei, precum si creșterea rapidă necesită un aport suplimentar de vitamine și minerale. În caz contrar, apar carențele, cu urmări multiple, cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar s.a. care vor afecta creșterea și dezvoltarea copiilor.

Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave în evoluția și creșterea normală a copiilor și totodată pot influența în mare măsură sănătatea viitorilor adulți. Dezvoltarea fizică și mentală a celor mici presupune prezenta unui program nutritional complet, format dintr-o alimentație cât mai naturală, cât mai putin procesată și degradată. Chiar și alimentele pregătite cu atenție, acasă, nu constituie o la fel de bună sursă de nutrienți pe cât s-ar crede pentru ca alimentele de bază de la care se pornește prepararea unei mese, suferă de pe urma supraprocesării, își pierd proprietățile nutritive în timpul depozitării pe perioade îndelungate, sunt obținute din zone și cu metode neecologice, și nu în ultimul rând, sunt preparate în așa fel încât își pierd chiar și acele puține vitamine pe care le conțin. Din acest motiv, din ce în ce mai multi părinți nu fac compromisuri când vine vorba de dezvoltarea și sănătatea copilului lor, iau atitudine și își ajută copiii să obțină nutrienții necesari prin administrarea de suplimente nutritive de calitate așa cum sunt cele de la CaliVita® International. Pe lângă acestea, factorii externi (stresul, lumina artificială, poluarea mediului înconjurător, radiațiile ionizante, conservanți alimentari, unele medicamente, etc.) cresc nevoile de vitaminice ale organismelor în plină dezvoltare. Copii care trăiesc în marile orașe au de înfruntat un mediu nociv, cu mult plumb și cadmiu, care provin din gazele de eșapament și din fumul de țigară. Conform unor date oficialedin anul 1990, la Londra,de exemplu, nouă din zece copii domiciliați în vecinătatea unui bulevard foarte circulat, cantitatea măsurată a plumbului din sânge a depășit nivelul admis, iar la jumătate dintre copii analizați a depășit 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulți.

Lion Kids Punch with Vitamin D este un produs de calitate superioară, conceput special pentru copii, creat de CaliVita® International, care pe lângă vitaminele A,E,C,B, conține și vitamina D Importanța vitaminei D rezidă din faptul că intervine în absorția și în fixarea acestuia în masa osoasă. Carența de vitamina D apărută mai ales toamna și iarna, duce la scăderea asimilării și utilizării calciului, la o ușoară deformare a oaselor sub influența factorilor mecanici (greutate proprie, tracțiuni, mici traumatisme) și la apariția semnelor tipice de rahitism: modificarea conformației oaselor cu demineralizare transpirații, lipsa sau micșorarea forței musculare, tulburări digestive. Copii sunt obosiți, prezintă in abdomen voluminos, au o rezistență scăzută la infecții.

Lion Kids Punch with Vitamin D cu ingredienți obținuți din zone și prin metode ecologice este astfel ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Lion Kids Punch with Vitamin D, produsul naturist de la CaliVita® International destinat copiilor se folosește în suplimentarea necesarului de vitamine și minerale al copiilor, în cazul simptomelor de rahitism, al copiilor cu o creștere accelerată, în anemii, și ori de câte ori este nevoie de un aport suplimentar de vitamine și minerale, precum și în cazul în care aceștia locuiesc în zone cu poluare ridicată.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conține:


Vitamina A, 1500 UI
Vitamina E, 7 UI
Vitamina C, 35,0 mg
Vitamina B1, 0,5 mg
Vitamina B2, 0,6 mg
Vitamina B6, 0,7 mg
Vitamina B12, 1 mcg
Vitamina D,....1 mcg
Niacinamida, 7,0 mg
Acid pantotenic, 3,0 mg
Acid folic, 100,0 mcg
Biotina, 35,0 mcg
Inozitol, 1,6 mg
Calciu, 10,0 mg
Fosfor, 10,0 mg
Iod, 10,0 mcg
Fier, 3,0 mg
Magneziu, 5,0 mg
Chelatat de cupru, 70,0 mcg
Chelatat de zinc, 2,0 mg
Chelatat de mangan, 0, 1 mg
Complex de potasiu, 2,0 mg
Seleniu, 10,0 mcg
Crom, 5,0 mcg

Ca supliment alimentar, 1-3 tablete pe zi sau consultați specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Multivitamine Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Lion Kids Vitamina D au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.