zegetina.ro vă recomandă produsul Strong Bones - Calciu si Magneziu.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Strong Bones - Calciu si Magneziu (Calciu și Magneziu - doza optimă)

Tip
Supliment alimentar cu calciu si magneziu
Gramaj
250 capsule= 320 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

106,76 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Mineralele participă la menţinerea solidităţii structurii scheletice ale organismului nostru.

După ce creşterea longitudinală a oaselor a luat sfârşit organismul are în continuare nevoie de minerale atât pentru mineralizare care se menţine până aproape de patruzeci de ani, cât şi pentru funcţionarea optimă a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de calciu si magneziu astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestor minerale, calciu si magneziu, si a asigura organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Strong Bones - Calciu si Magneziu.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Calciul şi magneziul sunt dintre cele mai importante minerale, 2% din greutatea corporală o reprezintă calciul din organism. Calciul din organism se găseşte în proporţie de 99% în oase şi dinţi.
Calciul favorizează absorţia fierului, combate insomnia, fortifică oasele, dentiţia şi sistemul osos, are efecte benefice în lombalgii, dismenoree şi contribuie la atenuarea durerilor osoase datorate creşterii. Calciu împreună cu magneziul asigură sănătatea aparatului cardiovascular.
Deficitul de calciu determină numeroase boli şi disfuncţii ale organismului, determină rahitismul la copii iar la adulţi osteomalacie, osteoporoză, şi carii dentare, scade rezistenţa la stres, favorizează apariţia alergiilor, inflamaţiilor şi a crampelor musculare. În cazul unei concentraţii scăzute în sânge, calciu se mobilizează din oase, ajunge în sânge şi se depune pe pereţii lezaţi ai arterelor. Un procent de 20 % din întreaga cantitate de calciu din oase este absorbită şi înlocuită în fiecare an.
Eficacitatea calciului este mărită în prezenţa vitaminelor A, C, D, şi a fierului, magneziului şi fosforului.
Asimilarea calciului în organism este îngreunată de grăsimi, acid oxalic (din ciocolată,spanac, patrunjel, sfeclă, şi revent) şi de acidul fitic (din cereale).
Necesarul zilnic de calciu este de 800- 1200 mg pentru un adult sănătos.
Alimentele bogate în calciu sunt laptele şi produsele lactate, macul, nucile, soia, alunele, conopida, broccoli, fasole uscată, seminţe de floarea soarelui, sardine, somon.

Magneziul este indispensabil funcţionării eficiente a sistemului nervos, musculaturii şi sistemelor enzimatice.
Magneziul este necesar pentru metabolismul substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu) şi asimilării vitaminei C, participă la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici, si proteinelor.
Magneziul este al patrulea element din organism, în ordinea cantităţii, 60% se găseşte în oase, 30% în muschi, dar este prezent şi în spaţiul intracelular şi celule.
Magneziul încetineşte procesele de îmbătrânire şi stabilizează nivelul de colesterol din sânge, favorizează procesele de digestie.
Magneziul asigură buna funcţionare a aparatului cardiovascular, creşte rezistenţa faţă de infecţii şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual, împiedică formarea calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu, iar împreună cu calciu combate stresul şi stările depresive, acţionând ca un tranchilizant natural iar în asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu.
Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, femeilor care alăptează, femeilor care folosesc anticoncepţionale sau medicaţie cu estrogeni, sportivilor.
Nu trebuie ingerate cantităţi de magneziu mai mari de 1 g de magneziu pe zi pe o perioadă lungă, dacă aveţi probleme cu rinichii.
Asimilarea magneziului în organism este îngreunată de substanţelor diuretice şi alcool.
Absorţia de magneziu este bună când raportul calciu magneziu este de doi la unu.

Sursele naturale de magneziu sunt cerealele nemăcinate, smochine, migdale, nuci, seminţe uleioase, vegetale de culoare verde închis, banane, ape minerale.

Firma CaliVita® International ne pune la dispoziţie un produs natural Strong Bones Calcium / Magnezium care conţine calciu şi magneziu într-un raport optim de 2/1, obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, având forma de prezentare flacoane de 100 sau 250 de tablete, ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Preparatele naturale cu calciu şi magneziu în raportul optim sunt folosite în cazurile de osteomalacie şi osteoporoză, lombalgii, dismenoree, stres, predispoziţie la boli cardiovasculare, fiind un factor protector împotriva infarctului de miocard, hipoglicemie, crampe musculare, perioada de gravidie şi cea de alăptare, la sportivi pentru asigurarea energiei necesare unui efort fizic intens, în stări depresive, anemii deoare cecontribuie la metabolizarea fierului.

Se mai utilizează în cazul unghiilor subţiri şi friabile, păr uscat, fără strălucire, piele aspră şi uscată, oboseală generalizată.

Firma CaliVita® International ne pune la dispoziţie un produs natural Strong Bones Calcium / Magnezium care conţine calciu şi magneziu într-un raport optim de 2/1, obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, având forma de prezentare flacoane de 100 sau 250 de tablete.

Lasă Natura să te ajute !

O capsulă conţine:


Calciu (carbonat, acetat, citrat şi alfa-cetoglutarat), 300 mg
Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat şi alfa-cetoglutarat), 150 mg

1-3 capsule pe zi sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Minerale Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Strong Bones - Calciu si Magneziu au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.