zegetina.ro vă recomandă produsul Pro Selenium Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Pro Selenium Produs naturist Calivita (Produs cu seleniu)

Tip
Supliment alimentar cu seleniu
Gramaj
60 tablete = 19 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

34,10 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant puternic care protejază organismul împotriva radicalilor liberi, care are un rol important şi în funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de seleniu astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestui mineral, seleniu, si a asigura organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Pro Selenium.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Seleniul a fost descoperit de Jons Berzelius în 1817, iar denumirea sa derivă de la cuvântul grecesc selene, care face referire la culoarea sa alb pal. Multă vreme a fost considerat un compus toxic dar cercetările stiinţifice din ultimele decenii au demonstrat că este un element indispensabil pentru nutriţie, care optimizează sănătatea organismului.
Seleniul joacă un rol important în menţinerea sănătătii. Face parte din enzima antioxidantă glutation peroxidaza şi astfel protejază celulele şi ţesuturile împotriva efectelor nocive aleradicalilor liberi. Asigură funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar, fiind necesar pentru producerea de hormoni tiroidieni, care contin iod. Persoanele care au regimuri unilaterale (de exemplu vegetarienii) consumă, de obicei, o cantitate redusă de seleniu, prin urmare suplimentarea este necesară.
Este impotrant de ştiut că seleniu şi vitamina E acţionează sinergic, amplificându-şi reciproc efectul.
Seleniul încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor, neutralizează efectul unor substante cancerigene, protejând astfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru menţinerea funcţiei de secreţie a pancreasului şi pentru menţinerea elasticităţii ţesuturilor.

Sursele naturale de seleniu sunt: germenii de grau, taratele, ceapa, rosiile, fructele de broccoli, pestele ton, fructele de mare, carnea rinichi şi ficat.

Utilizarea seleniului se recomandă femeilor în perioada de menopauză, deoarece ameliorează bufeurile (valurile de caldură) şi starea de indispoziţie generală, iar bărbaţii au nevoie de seleniu în cantitati mai mari, deoarece aproape jumătate din întreaga cantitate de seleniu din organism se concentrează în testicule şi canalele seminale pierzându-se cantităţi considerabile de seleniu în timpul ejaculării.

Concentraţia de seleniu din sol nu este aceeaşi în diferite zone de pe glob, fapt care se reflectă şi în cantitatea de seleniu din plante, în special din grâu, ceea ce duce la apariţia unor afecţiuni precum insuficienţa cardiacă şi musculară, miocardiopatii care au o incidenţă crescută în regiunea Keshan din China, de unde şi denumirea de boala Keshan.

Pentru o mai bună absorţie seleniul trebuie să fie sub formă de legături organice, nu anorganice, iar produsul naturist  Pro Selenium al firmei CaliVita® International are seleniul sub această formă, ceea ce îi conferă calitate şi eficienţă, îl face ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Dozele zilnice de seleniu recomandate sunt de 50 mcg pentru femei şi 70 mcg pentru bărbaţi. Pentru femei în perioada cât sunt gravide trebuie suplimentat aportul de seleniu până la 65 mcg, iar când alăptează 75 mcg.

Se recomandă folosirea sa ca antioxidant, în cazul ischemiilor cardiomiopatiilor, sindroamelor anemice, prevenirea îmbătrânirii, are rol de detoxifiere în cazul mercurului, arsenicului, cadmiului, insuficienţa secreţiei sucului gastric şi sinteza dificilă a acidului clorhidric, sarcină şi alăptare, astm bronşic, paralizii şi pierderea memoriei, diabet, boli de piele, leucemii, boli de ochi, oncologice, osteoporoze, artroze, artrite, osteo-distrofii, fracturi, calculi renali, pielonefrite şi boli ale ficatului, guşă endemică (hiperplazia glandei tiroide), hipertiroidie, tireotoxicoză, boli stomatologice.

Se mai foloseşte în prevenirea cataractei, a leziunilor muşchiului cardiac, pentru îmbunătăţirea imunităţii.
Pentru o mai bună absorţie seleniul trebuie să fie sub formă de legături organice, nu anorganice, iar produsul naturist Pro Selenium al firmei CaliVita® International are seleniul sub această formă, ceea ce îi conferă calitate şi eficienţă.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conţine:


Seleniu (din seleniu metionină şi selenat de sodiu), 50 mcg

Ca supliment alimentar pentru adulţi, 1 tabletă pe zi sau consultati specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Minerale Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Pro Selenium Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.