zegetina.ro vă recomandă produsul Iron Plus.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Iron Plus (Fierul și vitamina C lupta cu anemia)

Tip
Supliment alimentar cu fier si vitamina C
Gramaj
100 tablete = 64,6 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

42,33 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Fierul este unul din elementele indispensabile vieţii fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele roşii), mioglobinei din celulele musculare şi a unor enzime esenţiale.

CaliVita® International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de fier astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestui mineral, fier, si a asigura organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Iron Plus.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Fierul nu este sintetizat de organism şi de aceea este necesar un aport corespunzător realizat prin consumul de alimente cu conţinut bogat de fier (din care doar 2-10% se absoarbe), cât şi prin utilizarea suplimentelor alimentare.
Organismul unui adult mediu conţine aproximativ 2,5-5 g de fier. Majoritatea acestei cantităţi este legată de hemoglobina în sânge, iar restul se găseşte în feritină, hemosiderină, mioglobină şi diferite enzime. Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inimă, ficat, musculatura şi alte ţesuturi depinde în cea mai mare parte de hemoglobina.
Fierul îndeplineşte în organism şi alte sarcini mai puţin cunoscute. Participă la procesele de producere a energiei, este necesar pentru diviziunea celulară şi joacă un rol important în funcţionarea sănătoasă a organismului.
Organismul uman stochează fierul în măduva osoasă şi îl trimite spre ficat de unde ajunge în globulele roşii (hemoglobină). Durata de viaţă a globulelor roşii este de doar 3-4 luni,iar când acestea mor splina şi ficatul le descompun şi păstrează cantitatea de fier din aceasta.

Pierderile masive de sânge, hemoragiile, conduc la diminuarea cantităţii de fier din organism, dar şi prin consumul unor alimente considerate hoti de fier (ceai negru, cafeaua, vinul roşu, rubarb, frunze de sfeclă roşie, produse din soia) se pot pierde cantităţi însemnate de fier.

Femeile pierd în fiecare lună de doua ori mai mult fier decât bărbaţii. Organismul gravidei necesită de asemenea o cantitate dublă de fier. Necesarul zilnic de fier al femeilor este de 15 mg iar cel al gravidelor şi al mamelor care alăptează ajunge la 50 mg.

Se estimează ca 10-50 % dintre sugari, copii, adolescenţi, femei în vârstă şi sportive prezintă carenţe de fier. La copii carenţa de fier se manifestă prin scăderea capacităţii de concentrare şi a memoriei, ducând la reducerea treptată a nivelului intelectual. Carenţa de fier determină fragilitatea părului şi a unghiilor, descuamarea tegumentelor, stări de oboseală şi ameţeli.
Sursele naturale de fier sunt ficatul de porc, rinichi, inimă şi ficat de vită, scoici şi moluşte crude, piersici deshidratate, carnea de vită, gălbenuş de ou, stridii, nuci, fasole, sparanghel, melasă, fulgi de ovăz.

Capacitatea de absorţie a fierului de către organism este diminuată de consumul unor cantităţi mari de cafea, ceai, fosfolipidele din ouă, de fitatii din grâul măcinat.
Pentru o cât mai bună absorţie trebuie să consumăm fierul sub formă chelatată (compus rezultat din combinarea unui metal cu un aminoacid). Chelatarea este procesul în cadrul căruia mineralele devin digestibile şi pot fi utilizate de către organism. Pentru o cât mai bună absorţie a fierului în organism acesta trebuie să se găsească sub formă de gluconat, fumarat, citrat, sau peptonat de fier, (fier organic), astfel vitamina E nu va fi neutralizată, distrusă, cu consecinţele care derivă de aici.

Produsul natural Iron Plus al firmei CaliVita® International, conţine fumarat de fier, legătura chelatată din acest produs, care nu cauzează constipaţie spre deosebire de sulfatul de fier, utilizat adesea în alte suplimente alimentare. Acest produs, un produs modern, conţine pe langă fier şi vitamina C şi bioflavonoide, care ajută la absorţia fierului şi îi intensifică efectul, fiind ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Fierul, ca şi supliment alimentar, naturist, Iron Plus, al firmei CaliVita® International, se foloseşte cu succes în anemie feriprivă, deficienţe ale sistemului imunitar, oboseală, probleme de somn, refacerea capacitătii de memorare diminuate ca urmare a carenţei de fier.

Fierul, Iron Plus de la Calivita se foloseşte de asemenea în procesul de creştere, măreşte rezistenţa la îmbolnăvire, previne oboseala şi anemiile, asigură culoarea sănătoasă a pielii.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă contine:


Fier, 10 mg
Vitamina C, 30 mg
Complex de bioflavonoide din citrice, 10 mg

Ca supliment alimentar, o tabletă pe zi sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Minerale Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Iron Plus au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.