zegetina.ro vă recomandă produsul Polinesian Noni (90 capsule)- produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Polinesian Noni (90 capsule)- produs naturist Calivita (Aloha ! Morinda citrifolia, noni la capsule)

Tip
Supliment alimentar din fructul Noni
Gramaj
90 capsule = 45 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

126,21 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Noni - un miracol la îndemâna noastră !

CaliVita® International aduce mai aproape de noi, într-o formă modernă și eficientă, prin produsul sau Noni caps puterile vindecătoare ale fructului Morinda citrifolia, Noni caps de la CaliVita® International fiind obținut din zone și cu metode ecologice, păstrând toate efectele terapeutice ale fructului.

Există câteva colțuri de lume în care natura a rămas neatinsă de efectele negative ale civilizației moderne așa cum este Polinezia, unde localnicii sunt mult mai expuși capriciilor naturii decât locuitorii societăților vestice și pentru a-și proteja sănătatea recurg, de cele mai multe ori, la metode naturiste de vindecare pe care le selectează din farmacia naturii. Din experiența și cunoștintele medicinei tradiționale a acestor popoare s-a inspirat CaliVita® International atunci când a realizat produsul naturist Noni caps, un produs modern de o calitate deosebită.

Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapiile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.

Noni caps, produsul naturist de la calivita este un produs modern usor de folosit datorită formei de capsule care îl face accesibil și persoanelor care au o activitate ce nu le permite folosirea formei de prezentare lichidă..
Noni sau Morinda citrifolia este cunoscut şi sub denumirea de citrifolia mare, dud indian, dud de plajă, nunaakai (Tamil Nadu, India), găluşte de câine (Barbados), mengkudu (Malaezia), brânză de fructe este un arbore din familia arborelui de cafea, Rubiaceae, originar din Asia de Sud până în Australia, în întreaga zonă tropicală.
Noni creşte în păduri umbroase, dar şi pe ţărmurile stâncoase sau nisipoase deschise, astfel că îl găsim pe diferite soluri vulcanice, defrişate, calcaroase, soluri sărate, etc fiind rezistent în condiţii de secetă. Noni ajunge la maturitate într-un an şi jumătate, atingând înălţimi de până la 9 metri, cu randamente de 4-8 kg pe lună, pe tot parcursul anului.

Planta are în acelaşi timp flori, drupe şi fructe, astfel că putem vedea concomitent etapele dezvoltării fructelor de noni. Inflorescenţa de flori albe dezvoltă din fiecare floare o drupă astfel că prin unirea acestora se formează un fruct carnos multiplu, numit syncarpet, care este galben când este crud şi devine alb când se coace, de formă ovală de 4-7 cm lungime. Fenomenul este asemănător cu cel de la ananas, smochine, mure, portocala – Osage, breadfruit.

Fructul are un gust amar şi un miros înţepător, dezagreabil, cu toate aceste în unele insule din Pacific este un aliment de bază, crud sau fiert, iar localnicii din unele regiuni ale Asiei de sud-est şi aborigenii australieni consumă fructele cu sare sau în curry (sos condimentat). Seminţele prăjite sunt comestibile.

În mod tradiţional toate părţile plantei se folosesc în scop terapeutic, florile, fructele verzi, frunzele şi rădăcina au fost utilizate pentru a trata crampele menstruale, nereguli ale tractului intestinal şi infecţii urinare (Malaezia), probleme ale ochilor, pielii, răni, abcese, afecţiuni respiratorii (Insulele Pacificului, insulele Hawaii), sucul de frunze folosit pentru artrită (Filipine).
În Indochina fructul este folosit pentru lumbago, astm bronşic şi dizenterie, în Hawaii fructele coapte sunt folosite pentru a extrage puroi de la un abces, pentru a face sampon sau pentru a combate păduchii de cap, frunzele aplicate pe piept combat tusea, greaţa şi colicile (Malaezia), în insulele Marshall sunt folosite pentru a trata durerile de stomac şi după naştere.

Ca şi supliment alimentar a fost mai întâi folosit sub formă de pulbere în Hawai de către Herbert Moniz în 1992 şi apoi sub formă de suc de către David Marcus în 1995.

Noni conţine 18 tipuri de aminoacizi, printre care mulţi esenţiali, pe care organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili.

Principalii compuşi izolaţi din Noni sunt: morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosidă, seleniu, acubină, alazarină şi antrachinone având rol antibacterian; acid capronic şi caprilic - cu rol în digestie; serotonină, scopoletină cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenie, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual; damnacantalul -având acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina), proxeronază-enzimă care eliberează xeronina din proxeronină.

Produsul Noni caps al CaliVita® International acţioneată sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.

Principala substanţă biologic activă din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular. Conform teoriei Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Proteinele au funcţii diverse în organism, astfel că această substanţă poate cauza un număr impresionant de mare de răspunsuri fiziologice. În funcţie de nivelul xeroninic al ţesuturilor organismului, dacă este suboptimal, administrarea Noni poate va fi miraculos. Xeronina Nu este un panaceu universal, doar afecţiunile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate. Stresul, efortul fizic şi cel mental intens reprezintă cauze care duc la un nivel scăzut al xeroninei.

Noni caps de la CaliVita® International este un produs energizant şi tonifiant, scade febra indiferent de cauza acesteia, reglează tensiunea arterială şi somnul, crează o stare de bună dispoziţie, întăreşte sistemul imunitar, este adaptogen.

Produsul Noni al firmei CaliVita® International se comercializează sub forma lichidă, Noni Liquid, şi capsule, Noni Caps. obținute din zone și prin metode ecologice, fiind astfel ideal pentru terapii naturiste.

Reîntoarce-te la Natură !

Noni caps de la CaliVita® International se foloseşte pentru întărirea sistemului imunitar, tratarea durerilor de articulaţii sau a migrenelor, în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburărilor obsesivo-fobice, tulburărilor de somn, în cazul problemelor digestive. Se foloseşte în caz de febră pentru scăderea acesteia, pentru reglarea tensiunii arteriale, reglarea somnului, în prevenirea formării chegurilor de sânge şi implicit scăderea riscului de infarct miocardic sau accidente vasculare cerebrale.

Aportul de Noni caps are efecte deosebite în combaterea durerii, în schizofrenie, controlul apetitului şi al comportamentului sexual, reduce reacţiile puternice la stres şi crează o stare de bunădispozitie.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă de Noni caps conţine:
Noni (Morinda Citrifolia), 400 mg

Ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi înainte de mese sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Imunitate, anticancerigene, antireumatice

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Polinesian Noni (90 capsule)- produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.