zegetina.ro vă recomandă produsul Joint Protex Forte - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Joint Protex Forte - Produs naturist Calivita (Sănătate pentru articulații)

Tip
Supliment alimentar complex
Gramaj
90 tablete = 153,9 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

175,89 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Joint Protex FORTE (90 tablete)


Sprijina sanatatea articulatiilor
 

 

 

Pret + TVA = 175,89 lei

 

Joint Protex Forte este produsul naturist Calivita Joint Protex imbunatatit, in compozitia caruia sunt dublate glucozamina si condroitin-sulfatul.


Aceste doua componente sunt deosebit de utile mai ales in situatiile in care deja s-a instalat boala la nivel articular.


Glucozamina participa la regenerarea cartilajelor si inlatura durerea pe o perioada lunga de timp, fara a avea efecte secundare


Condroitin-sulfatul, care este substanta fundamentala a cartilajelor, imbunatateste proprietatile mecanice si elastice ale acestora.
Faptul ca nu au nici un fel de efecte secundare creste valoarea produsului Joint Protex Forte.

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA JOINT PROTEX FORTE

 

 • Mentinerea sanatatii articulatiilor este vitala pentru fiecare dintre noi – fara miscare nu ne putem deplasa dintr-un loc in altul si nu putem sa facem nici cele mai usoare munci.
 • Ajutor eficient in pastrarea sanatatii articulatiilor precum si a tesuturilor conjunctive adiacente.
 • Ajuta la regenerarea cartilajelor articulare deja compromise, fie prin suprasolicitare sau prin inactivitate.
 • Diminueaza durerile la nivel articular in situatia in care s-a instalat deja boala reumatismala.
 • Imbunatateste circulatia sanguina atat de necesara pentru mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor intregului organism.
 • Are efect anti-inflamator.
 • Elimina durerile de crestere la copii in perioada adolescentei.

 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA JOINT PROTEX FORTE

 

 • Odata cu inaintarea in varsta articulatiile devin mai rigide deoarece cartilajul interarticular se deterioreaza (imbatraneste), iar licidul sinovial scade ca si cantitate dar si calitate si astfel se ajunge la aparitia bolilor reumatice.
 • Tuturor persoanelor care au predispozitie genetica, astfel ca imbolnavirile articulatiilor pot sa apara si la varste mai tinere.
 • Persoanelor care efectueaza munci fizice grele ce suprasolicita articulatiile.
 • Persoanelor obeze care forteaza articulatiile, mai ales ale genunchilor si soldurilor sa suporte kilogramele in plus.
 • Persoanelor care au un stil de viata sedentar.
 • Celor care lucreaza munca de birou si au prea putin timp pentru o activitate de miscare.
 • Sportivilor de performanta (halterofili, atleti, s.a)
 • Tuturor persoanelor care au suferit un traumatism care a cuprins una sau mai multe articulatii (politraumatism).
 • Persoanelor in varsta pentru protejarea si evitarea pe cat posibil a durerilor, inflamatiilor si mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor.
 • De mare ajutor tuturor copiilor in perioada de crestere cand apar asa numite „dureri de crestere” la nivelul genunchilor insotite de crampe musculare.

 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST CALIVITA JOINT PROTEX FORTE


Substantele componente ale produsului Joint Protex Forte sunt: Glucozamina, Condroitin sulfatul, Acidul hialuronic (HA), Metil Sulfonil Metan (MSM), Cetil-miristoleatul (CMT) la care s-a adaugat extractul din plantele: Boawellia Serrata, Cretusca si Turmericul, plus mineralele Zinc si Mangan.


   Glucozamina – participa la regenerarea cartilajelor si are efect puternic antialgic. Imbunatateste proprietatile mecanice si elastice ale articulatiilor.

Glucozamina (C6H13NO5), denumită şi citosamina, este un aminoglicozid şi un precursor în sinteza glicoproteinelor şi glicolipidelor. În mod natural se găseşte în carapacea broaştelor ţestoase, cochilia scoicilor, oase de animale şi măduvă osoasă, dar şi în pereţii celulelor unor ciuperci. Împreună cu condroitina face parte din structura cartilajul din articulaţii.Glucozamina stimulează condrocitele (celulele cartilajului) să producă matrice sănătoasă (colagen şi proteoglicani).

 


 

 

    Condroitin Sulfatul – joaca un rol important pentru articulatii jucand rolul unui lubrefiant.

Sulfatul de condroitină este un polimer natural format din 15-150 unităţi de bază repetate care conţin D-galactosamine şi acid D-glucuronic, şi aparţine unei familii de heteropolyzaharide numite glicozaminoglicani sau Gags. Se gaseşte sub mai multe forme, astfel condroitin-sulfat tip A se găseşte la om în cartilaj, oase, cornee, piele, şi peretele arterial, condroitin-sulfat B, cunoscut şi ca dermatan sulfat, este regăsit în piele, valvele inimii, tendoane, şi pereţi arteriali. Condroitin-sulfat C se găseşte în peşte şi cartilaj de rechin. De obicei în suplimentele alimentare se foloseşte un amestec izomeric din condroitin-sulfat A şi C.


  Acidul Hialuronic – este o mucopolizaharida care exista in mod natural in organismele vii. La nivel articular concentratia cea mai mare se gaseste in lichidul sinovial si asigura vascozitatea lichidelor articulare si impiedica frecarea si deterioararea suprafetelor articulare. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic scade, motiv pentru care trebuie suplimentat.

 


   Metil Sulfonil Metanul – are rol important in sinteza proteinelor din toate tesuturile conjunctive ale corpului uman. In compozitia sa este Sulful in proportie de 34%. Sulful este necesar formarii de tesuturi sanatoase atat a tesutului osos cat si a celui conjunctiv din componenta ligamentelor, tendoanelor si a celorlalte structuri articulare.

Este util datorită proprietăţilor sale în prevenirea şi tratarea osteoartritei în combinaţie cu glucozamida şi condroitina, efectelor antiinflamatorii, are efecte benefice în cazul rinitei alergice sezoniere, cistita interstiţială, sforăitului.


   Cetil-miristoleatul – actioneaza la nivelul articulatiilor ca agent anti-inflamator si lubrifiant.Lichidul sinovial are tendinţa de a-si mări vâscozitatea odată cu înaintarea în vârstă iar cetil-miristoleatul are proprietatea de a micşora această vîscozitate crescând mobilitatea. Fiind un ester are o durată relativ lungă de viaţă deoarece este foarte rezistent la oxidare. A fost descoperit de către prof. dr. Harry W. Diehl, cercetător la National Institutes of Health din SUA. Cetil-miristoleatul reduce durerile în cazul gutei, osteoartritei, artrita reumatoidă, fibromialgia şi leziunile articulare ale sportivilor.


   Boswellia Serrata – contine uleiuri esentiale si are un puternic efect anti-inflamator si ajuta la  ameliorarea durerilor. Este o plantă originară din India, fiind înrudit cu Boswellia sacra şi Boswellia frereana din care se extrage o răşină folosită pentru producerea de tămâie
Acidul boswellic este un acid organic care se găseşte în proporţie de până la 30% în răşina acestei plante. Are efecte în apoptoza celulelor canceroase, în speciale tumorile cerebrale, în special în tumorile cerebrale şi a celulelor afectate de leucemie sau cancer de colon. Are de asemenea efect antiinflamator prin inhibarea sintezei de enzimelor leukotriene, în special enzime 5-lipoxygenase.

 

   Turmericul (curcuma longa) – mentine sanatatea articulatiilor prin proprietatile sale anti-inflamatoare si poate fi utilizat timp indelungat fara a avea efecte secundare.Este originar din zonele tropicale ale Asiei de Sud. Cunoscut şi utilizat de peste 2500 de ani în India a devenit cunoscut şi ca Şofran de India sau Saffron indian. Se foloseşte rădăcina acestei plante în bucătaria popoarelor din Orientul Mijlociu şi Asia de Sud ca şi condiment având un gust uşor amar, uşor picant şi piperat cu miros de muştar.
     Un oraş din sudul Indiei, Erodeze este cel mai mare producător mondial şi cel mai important centru comercial, el fiind cunoscut şi sub denumirea de „Curcuma City”.
     Cercetări recente au arătat că un polifenol sintetizat de curcumă, denumit curcumina (diferuloilmetanul), are proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii şi chemopreventive, având utilizare în prevenirea bolilor maligne, cu efecte favorabile în tratamentul cancerului şi al bolii Alzheimer, artrită.Are acţiune benefică în digestie si este un remediu pentru disconfort gastro-intestinal,colon iritabil.


    Cretusca (filipendula ulmaria) – are in compozitie salicilat, o substanta asemanatatoare aspirinei si are proprietati analgezice si anti-inflamatoare. Deosebit de benefica in inflamatia articulatiilor in toate afectiunile reumatice.Numele provine de la „filum”, însemnând „fir” şi „pendulus” însemnând „agăţat”, iar ulmaria înseamnă „elmlike” un epitet care sugerează scoarţa de ulm alunecoasă, care conţine acid salicilic, folosită de multă vreme ca analgezic.
     Proprietăţile analgezice şi antiinflamatorii recomandă planta pentru inflamaţiile articulaţiilor şi afecţiunile reumatice.

     În 1897, Felix Hoffmann a creat o versiune sintetică de salicin, denumit acid acetilsalicilic pe care a numit-o aspirină de la vechiul nume al plantei, Spirea ulmaria, aspirina fiind foarte folosită ca analgezic şi antiinflamator de multă vreme.


    Zincul – desi se gasesste in cantitati foarte mici in organism, deficienta de zinc determina slabirea tesuturilor conjunctive si aparitia bolilor reumatismale.

     Zincul acţionează în organism ca un veritabil „ agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea enzimelor şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa a mai mult de 70 de enzimele de importanţă vitală care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.
     Fiecare celulă a organismului uman conţine zinc, dar distribuţia acestuia în diferite organe nu este uniformă. În inimă, plămâni şi muşchi, zincul se află în concentraţii relativ constante, dar în sânge, testicule sau păr depinde de concentraţia de zinc din alimentaţie.
     Este indispensabil în biosinteza proteinelor şi implicit a acizilor nucleici (ADN şi ARN). Este un constituent al insulinei (fiind responsabil de structura spatială a acesteia), hormonul responsabil cu metabolismul glucidelor, prin urmare un element important al acestui metabolism. Zincul participă la funcţionarea normală a organelor reproducatoare, prostată funcţionează normal doar în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc, astfel că aportul de zinc ajută la ameliorarea unor boli ale prostatei şi poate fi eficient şi în tratamentul sterilităţii, este necesar pentru producerea testosteronului care intensifică anabolismul proteinelor favorizând dezvoltarea musculaturii.
    Manganul – scaderea cantitatii optime de Mangan din organism determina dureri ale articulatiilor, mai ales la nivelul genunchilor, in crampe si intinderi musculare, iar la adolescenti aparitia asa numitelor „dureri de crestere”.
     Manganul are un rol important în utilizarea de către corpul uman a vitaminei B1 şi a vitaminei C şi în producerea insulinei de către celulele beta din pancreas. Manganul este indispensabil pentru asigurarea structurii normale a oaselor, participă la formarea tiroxinei, principalul hormon secretat de glanda tiroidă, asigură o bună digestie şi asimilare a hranei, şi este un factor important pentru reproducerea şi funcţionarea sistemului nervos central, ajută la eliminarea oboselii, îmbunătăţeşte reflexele musculare, stimulează memoria şi reduce iritabilitatea nervoasă.

Compozitia produsului Joint Protex Forte contribuie la mentinerea sanatatii si a bunei functionari a articulatiilor, fiind de mare ajutor in mentinerea unui stil de viata activ.

 

 

   Contine crustacee si produse derivate.

   Persoanele alergice la scoici trebuie sa evite consumul produsului Joint Protex Forte

 


JOINT PROTEX FORTE
 

Supliment alimentar complex
90 de tablete. Cantitate neta 153,9 gr

Ingrediente active per tableta:
Glucozamina sulfat ........................................ 500 mg
Condroitin Sulfat .............................................270 mg
Metil-sulfonil metan (MSM) ............................150 mg
Acid hialuronic (HA) ......................................... 50 mg
Extract de Boswellia Serrata ........................... 50 mg
Pulbere de Filipendula Ulmaria (cretusca) .... 40 mg
Extract de Turmeric .......................................... 10 mg
Zinc (gluconat) ..................................................... 5 mg
Mangan (gluconat) .............................................. 1 mg

 

Notificare MS/ISPT/Seria AB/nr. 0275/28.10.2009

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Produsele Joint Protex şi Joint Protex Forte ale firmei CaliVita® International conţin ingrediente naturale atent selecţionate, care protejează cartilajele şi ţesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulaţiilor şi inflamaţia muşchilor, astfel încât să optimizeze funcţiile articulaţiilor şi circulaţia sanguină, îmbunătăţind mobilitatea şi flexibilitatea acestora.

Datorită proprietăţilor generale dar şi cele ale fiecărui ingredient în parte, produsele Joint Protex şi Joint Protex Forte ale firmei CaliVita® International pot fi folosite în cazul inflamatiilor articulare, osteoartritei, pentru îmbunătăţirea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Se foloseşte în cazul sportivilor şi a persoanelor care desfăşoară efort fizic intens, atât pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor cât şi în tratamentul afecţiunilor acestora.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conţine:


Glucozamina HCI (crustaceu), 500 mg
Condroitin sulfat, 270 mg
Metil-sulfonil metan (MSM), 150 mg
Acid hialuronic (complex), 50 mg
Extract din Boswellia serrata (25%), 50 mg
Filipendula ulmaria (creţuşcă), 40 mg
Extract din Turmeric (95%), 10 mg
Zinc (gluconat), 5 mg
Mangan (gluconat), 1 mg

Ca supliment alimentar, 3x1 tableta pe zi in timpul meselor, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Imunitate, anticancerigene, antireumatice

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Joint Protex Forte - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.