zegetina.ro vă recomandă produsul Joint Protex - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Joint Protex - Produs naturist Calivita (Sănătate pentru articulații)

Tip
Supliment alimentar complex
Gramaj
90 tablete = 115 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

131,45 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Joint Protex (90 tablete)

 

 

 

Pret + TVA = 131,45 lei

      Joint Protex produs naturist CaliVita este un supliment alimentar 100% natural care pastreaza starea de sanatate a articulatiilor, in special a tesuturilor conjunctive.


     Ingredientele din compozitia acestui supliment alimentar asigura nutrientii necesari sanatatii articulatiilor, protejeaza cartilagele si tesuturile conjunctive intr-un raport optim.


     Deasemeni reduce durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor astfel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina mentinand mobilitatea si flexibilitatea acestora.


     Pastrarea sanatatii articulatiilor este foarte importanta pentru orice dintre noi.


     Astfel putem sa ne desfasuram activitatile zilnice fara dureri, fara punga cu medicamente antiinflamatoare si antialgice (impotriva durerilor).
     Cele mai frecvente cauze in aparitia, instalarea si cronicizarea afectiunilor articulare sunt:

 • Sedentarismul.
 • Locul de munca in fata biroului, ore in sir fara miscare din cand in cand.
 • Un mod de viata suprasolicitant (de exemplu exercitii fizice intense la sportivi, munca grea intensa).
 • Obezitatea.
 • Dieta necorespunzatoare.

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA JOINT PROTEX,
cum ne ajuta acest produs pentru o viata sanatoasa:  

 

 • Preventiv, mentine sanatatea articulatiilor dupa varsta de 35-40 de ani, mentinand mobilitatea si flexibilitatea acestora.
 • Benefic in toate formele de boli reumatice.
 • Reduce si chiar elimina durerile osteoarticulare.
 • Imbunatateste circulatia sanguina la nivelul articulatiilor.
 • Benefic in durerile articulare aparute in perioada de crestere la copii.
 • Reduce inflamatia muschilor, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.


CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA JOINT PROTEX
 

 • Tuturor persoanelor, barbati sau femei, dupa varsta de 35-40 de ani.
 • Copiilor in crestere, pentru atenuarea durerilor aparute in procesul de dezvoltare.
 • Pentru acele persoane care desfasoara munci fizice grele.
 • Tuturor persoanelor supraponderale.
 • Sportivilor pentru scaderea presiunilor exercitate asupra catilagelor intra-articulare
 • Persoanelor care au munca de birou, cu multe ore pe scaun si cu foarte putina miscare.
 • Persoanelor cu o viata sedentara
 • Tuturor batranilor, asociat cu mersul pe jos macar 30 de minute pe zi.

 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST CALIVITA  JOINT PROTEX


Baza miscarilor corpului uman este asigurata de articulatii care leaga oasele scheletului uman.
Aproximativ 15% din populatia globului sufera de diferite afectiuni ale articulatiilor.
Bolile osteoarticulare reprezinta una dintre cele mai frecvente boli ale civilizatiei.
Articulatiile cele mai expuse la efort sunt articulatiile genunchilor (gonartroza) si articulatiile soldului (coxartroza); apoi coloana vertebrala, mainile, umerii si coatele. Genunchii suporta cea mai mare parte a greutatii corporale.
Articulatia este formatiunea anatomica constituita dintr-un sistem de structuri care leaga intre ele 2 sau mai multe oase.


Exista doua tipuri de articulatii:

 • Articulatii fixe – denumite sinartroze, sunt cele care impiedica miscarile dificile (articulatiile oaselor metacarpiene, metatarsiene).
 • Articulatii mobile – denumite sinoviale sau diartroze, sunt cele care ajuta miscarile complicate (articulatiile genunchilor, coatelor, umerilor).

Articulatiile mobile sunt alcatuite din:

 • Capsula articulara, fizata pe suprafetele articulare
 • Stratul extern format din benzi fibroase care dau rezistenta capsulei
 • Membrana sinoviala care captuseste interiorul articulatiei si secreta lichidul sinovial, reprezentat de un filtrant sanguin plus acidul hialuronic.
 • Suprafetele articulare (cartilaj), fetele osoase ce vin in contact.

 

   Capsula articulara reprezinta o structura fibroasa formata din fibre colagene care asigura stabilitatea articulatiilor deoarece sunt lipsite de elasticitate.


   Tesutul conjunctiv periarticular este bogat in vase sanguine si formatiuni nervoase si reprezinta sediul a numeroase procese patologice (edeme, inflamatii).


    Lichidul sinovial asigura integritatea morfofunctionala a cartilajului articular, iar in regiunile periferice, aceasta este mentinuta de vasele din sinoviala.


 

Bolile reumatice reprezinta afectarea articulatiilor si tesuturilor periarticulare.
Procesul patologic se manifesta sub doua forme:

 • Inflamatia
 • Degenerescenta articulara

 

Inflamatia din bolile reumatismale debuteaza in membrana sinoviala prin alterari ale substantei fundamentale conjunctive si ale vaselor mici capilare, proces inflamator declansat de obicei de un focar necunoscut (virus, procese autoimune, etc.).


Degenerescenta articulara afecteaza in primul rand cartilajul, dupa varsta de 30 de ani cand apar modificari calitative ale acestuia, ii scade rezistenta, se fisureaza, se decoloreaza si din el se desprind mici fragmente care patrund in cavitatea articularasi astfel apare inflamatia secundara a membranei sinoviale. Degenerescenta cartilajului si inflamatia sinovialei reprezinta afectiunile cunoscute sub denumirea de osteoartrite.


 

   Produsul Joint Protex prin ingredientele naturale pe care le contine, de calitate superioara, ne ajuta sa protejam cartilajele si tesuturile conjunctive periarticulare, sa reducem durerile si inflamatia muschilor, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. Substantele componente ale produslui Joint Protex sunt: glucozamina, condroitin sulfatul, metil-sulfonil metan (MSM), acid hialuronic, la care s-a adaugat extract de Boswellia serrata, extract de turmeric, pulbere de cretusca si de asemeni zinc si mangan.

 

 


 

     Glucozamina (C6H13NO5), denumită şi citosamina, este un aminoglicozid şi un precursor în sinteza glicoproteinelor şi glicolipidelor. În mod natural se găseşte în carapacea broaştelor ţestoase, cochilia scoicilor, oase de animale şi măduvă osoasă, dar şi în pereţii celulelor unor ciuperci. Împreună cu condroitina face parte din structura cartilajul din articulaţii. Se găseşte subdiferite forme: clorura de glicozamină, N-acetil-glucozamina (NAG) şi sulfatul de glucozamină. Glucozamina stimulează condrocitele (celulele cartilajului) să producă matrice sănătoasă (colagen şi proteoglicani).

 


      Condroitina este produsă în mod natural în organism, fiind o componentă majoră a ţesutului dur, conjunctiv care formează cartilajul articulaţiilor. Ajută la menţinera cartilajului sănătos prin absorţia de lichide, în special a apei în ţesutul conjunctiv, şi blochează acţiunea nocivă a unor enzime care descompun cartilajul şi îi confera o mare rezistenţă la comprimare. Condroitina se găseşte sub formă naturală în cartilajul de rechin sau bovine. Se întâlneşte sub formă de sulfat de condroitină, acidul condroitin-sulfuric, sau consurid.


     Sulfatul de condroitină este un polimer natural format din 15-150 unităţi de bază repetate care conţin D-galactosamine şi acid D-glucuronic, şi aparţine unei familii de heteropolyzaharide numite glicozaminoglicani sau Gags. Se gaseşte sub mai multe forme, astfel condroitin-sulfat tip A se găseşte la om în cartilaj, oase, cornee, piele, şi peretele arterial, condroitin-sulfat B, cunoscut şi ca dermatan sulfat, este regăsit în piele, valvele inimii, tendoane, şi pereţi arteriali. Condroitin-sulfat C se găseşte în peşte şi cartilaj de rechin. De obicei în suplimentele alimentare se foloseşte un amestec izomeric din condroitin-sulfat A şi C.


     Glucozamina şi condroitin-sulfat sunt folosite datorită efectului lor în limitarea efectelor artrozei şi durerilor articulare, reducerii inflamaţiei şi protejării articulaţiilorşi tendoanelor împotriva traumatismelor.


 

     Metil-sulfonilmetanul (MSM) cu formula (CH3)2SO2 este un compus organic cu sulf, prezent în numeroase alimente, care conţine 34% sulf care este un mineral frecvent întâlnit în compoziţia corpului uman. Sulful este necesar formării de ţesuturi sănătoase, inclusiv ţesutului osos sau a celui conjunctiv din componenţa ligamentelor, tendoanelor şi a celorlalte structuri articulare.
     Este util datorită proprietăţilor sale în prevenirea şi tratarea osteoartritei în combinaţie cu glucozamida şi condroitina, efectelor antiinflamatorii, are efecte benefice în cazul rinitei alergice sezoniere, cistita interstiţială, sforăitului.


     Glicozaminoglican (Gags) sau mucopolizaharida, este o polizaharidă formată prin repetarea unei unităţi, în cazul de faţă o hexoza, acid hexuronic legat de o hexosamina. Este parte a ţesutului conjunctiv, lichidului sinovial, cartilaje, tendoane.

 

  

  Acidul hialuronic (HA) sau hyaluronan este un glicozaminoglican prezent în ţesuturile conjunctiveepiteliale şi nervos, fiind un hidratant biologic al pielii care atrage şi reţine circa 70% din greutatea sa în apă. Este folosit ca ingredient bioactiv în produse de îngrijire a pielii, pentru că ajută la menţinerea supleţei, elasticităţii şi tonicităţii epidermei. Este folosit şi în oftalmologie pentru tratarea sechelellor de leziuni pe cornee.

 


     Cetil-miristoleatul este un ester cetilic al acidului myristoleic, cu proprietăţi biologice multiple, acţionează ca un antiinflamator, modulator al sistemului imunitar, lubrifiant pentru articulaţii şi contribuie la îmbunătăţirea imunităţii în ţesuturile de legătură. Lichidul sinovial are tendinţa de a-si mări vâscozitatea odată cu înaintarea în vârstă iar cetil-miristoleatul are proprietatea de a micşora această vîscozitate crescând mobilitatea. Fiind un ester are o durată relativ lungă de viaţă deoarece este foarte rezistent la oxidare. A fost descoperit de către prof. dr. Harry W. Diehl, cercetător la National Institutes of Health din SUA. Cetil-miristoleatul reduce durerile în cazul gutei, osteoartritei, artrita reumatoidă, fibromialgia şi leziunile articulare ale sportivilor.


     Boswellia serrata este o plantă originară din India, fiind înrudit cu Boswellia sacra şi Boswellia frereana din care se extrage o răşină folosită pentru producerea de tămâie. Conţine uleiuri esenţiale, răşină şi terpenoizi din care se abţine acidul boswellic, un puternic antiinflamator care poate ameliora durerile,fiind benefic în osteoartrite. Acidul boswellic este un acid organic care se găseşte în proporţie de până la 30% în răşina acestei plante. Are efecte în apoptoza celulelor canceroase, în speciale tumorile cerebrale, în special în tumorile cerebrale şi a celulelor afectate de leucemie sau cancer de colon. Are de asemenea efect antiinflamator prin inhibarea sintezei de enzimelor leukotriene, în special enzime 5-lipoxygenase.


     Filipendula ulmaria sau Meadowsweet, (Crețușcă) este o plantă perenă medicinală, din familia Rosacee, originară din Europa şi vestul Asiei în zone cu pajişti umede. Mai este cunoscută sub denumirile populare de: barba-caprei sau pepenică.Planta este un remediu tradiţional pentru aciditatea la stomac, rădăcina este folosită în remedii homeopate, florile sunt utilizate în caz de gripă, deoarece conţin salicilat, flavone, uleiuri esenţiale şi taninuri.
     Numele provine de la „filum”, însemnând „fir” şi „pendulus” însemnând „agăţat”, iar ulmaria înseamnă „elmlike” un epitet care sugerează scoarţa de ulm alunecoasă, care conţine acid salicilic, folosită de multă vreme ca analgezic.
     Proprietăţile analgezice şi antiinflamatorii recomandă planta pentru inflamaţiile articulaţiilor şi afecţiunile reumatice.

     În 1897, Felix Hoffmann a creat o versiune sintetică de salicin, denumit acid acetilsalicilic pe care a numit-o aspirină de la vechiul nume al plantei, Spirea ulmaria, aspirina fiind foarte folosită ca analgezic şi antiinflamator de multă vreme.


     Turmericul (Curcuma Longa) sau curcuma este o plantă rădăcinoasă erbcee perenă, din familia ghimbirului. Este originar din zonele tropicale ale Asiei de Sud. Cunoscut şi utilizat de peste 2500 de ani în India a devenit cunoscut şi ca Şofran de India sau Saffron indian. Se foloseşte rădăcina acestei plante în bucătaria popoarelor din Orientul Mijlociu şi Asia de Sud ca şi condiment având un gust uşor amar, uşor picant şi piperat cu miros de muştar.
     Un oraş din sudul Indiei, Erodeze este cel mai mare producător mondial şi cel mai important centru comercial, el fiind cunoscut şi sub denumirea de „Curcuma City”.
     Cercetări recente au arătat că un polifenol sintetizat de curcumă, denumit curcumina (diferuloilmetanul), are proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii şi chemopreventive, având utilizare în prevenirea bolilor maligne, cu efecte favorabile în tratamentul cancerului şi al bolii Alzheimer, artrită.Are acţiune benefică în digestie si este un remediu pentru disconfort gastro-intestinal,colon iritabil.


     Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente, găsindu-se în fiecare celulă a organismului, dar acesta nu dispune de un depozit important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficienţă. Avem aşadar nevoie de un produs modern, natural, care să ne ajute atunci când este nevoie.
     În organism zincul se găseşte într-o cantitate mică de, 2-3 grame, care este folosită de organism şi trebuie completată prin aportul zilnic prin alimentaţie sau suplimente nutritive cu conţinut de zinc.
     Zincul acţionează în organism ca un veritabil „ agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea enzimelor şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa a mai mult de 70 de enzimele de importanţă vitală care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.
     Fiecare celulă a organismului uman conţine zinc, dar distribuţia acestuia în diferite organe nu este uniformă. În inimă, plămâni şi muşchi, zincul se află în concentraţii relativ constante, dar în sânge, testicule sau păr depinde de concentraţia de zinc din alimentaţie.
     Este indispensabil în biosinteza proteinelor şi implicit a acizilor nucleici (ADN şi ARN). Este un constituent al insulinei (fiind responsabil de structura spatială a acesteia), hormonul responsabil cu metabolismul glucidelor, prin urmare un element important al acestui metabolism. Zincul participă la funcţionarea normală a organelor reproducatoare, prostată funcţionează normal doar în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc, astfel că aportul de zinc ajută la ameliorarea unor boli ale prostatei şi poate fi eficient şi în tratamentul sterilităţii, este necesar pentru producerea testosteronului care intensifică anabolismul proteinelor favorizând dezvoltarea musculaturii.
     Aportul suplimentelor alimentare cu zinc şi mangan are efecte benefice pentru persoanele în vârstă. Zincul are rol şi în desfăşurarea normală a funcţiilor cerebrale şi poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentul unor boli psihice (schizofrenie), accelereazăvindecarea rănilor şi reduce în mod substanţial depunerile de colesterol, are efecte pozitive în cazul scaderii sensibilităţii gustative, ajută la dispariţia petelor albe ale unghiilor. Este necesar pentru diviziunea celulară, deoarece celulele sistemului imunitar se multiplică la o rată foarte ridicată sprijinind funcţionarea normală a acestui sistem.
     Datorită poluării atmosferei marilor oraşe, dar şi a altor localităţi cu trafic auto intens, sau fumului de tigară, plumbul şi cadmiu elemente cu efecte nocive, sunt reţinute în organism în lipsa zincului, astfel că aportul de zinc prin suplimentele alimentare reduce fixarea acestor elemente toxice în organism.


     Manganul este un element chimic care se găseşte în natură în stare liberă deseori în combinaţie cu fierul şi în mai multe minerale, iar ionii de mangan apar ca si cofactori pentru o serie de enzime. Manganul este un microelement esenţial în toate formele de viaţă. Clasele de enzime care au manganul ca şi cofactor sunt foarte largi şi includ oxidoreductazele, transferazele, hidrolazele, liazele, izomerazele, ligazele, lecitinele şi integrinele.
     Manganul are un rol important în utilizarea de către corpul uman a vitaminei B1 şi a vitaminei C şi în producerea insulinei de către celulele beta din pancreas. Manganul este indispensabil pentru asigurarea structurii normale a oaselor, participă la formarea tiroxinei, principalul hormon secretat de glanda tiroidă, asigură o bună digestie şi asimilare a hranei, şi este un factor important pentru reproducerea şi funcţionarea sistemului nervos central, ajută la eliminarea oboselii, îmbunătăţeşte reflexele musculare, stimulează memoria şi reduce iritabilitatea nervoasă.

 

 

   Contine crustacee si produse derivate.

   Persoanele alergice la scoici trebuie sa evite consumul produsului Joint Protex Forte

 

JOINT PROTEX


Supliment alimentar complex
90 de tablete. Cantitate neta 115 g

Ingrediente active per tableta:
Glucozamina HCI (crustaceu) .......................... 250 mg
Condroitin sulfat ................................................. 200 mg
Metil-sulfonil metan (MSM) ............................... 150 mg
Glocozaminoglican ............................................ 150 mg
Acid hialuronic (complex) ................................... 50 mg
(cartilaj de rechin)
Cetil-miristoleat (CMT) ........................................ 50 mg
Extract de Boswellia serrata (25%) .................... 50 mg
Filipendula ulmaria (cretusca) ............................ 40 mg
Extract din Turmeric (95%) .................................. 10 mg
Zinc (gluconat) ......................................................... 5 mg
Mangan (gluconat) .................................................. 1 mg

 

MOD DE ADMINISTRARE


ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi (dimineata, pranz si seara), dupa mese, sau la recomandarea medicului dumneavoastra.

 

Notificare MAPDR/IBA/Seria AA/nr. 0081/14.04.2006

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Produsul Joint Protex şi Joint Protex Forte ale firmei CaliVita® International conţin ingrediente naturale atent selecţionate, care protejează cartilajele şi ţesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulaţiilor şi inflamaţia muşchilor, astfel încât să optimizeze funcţiile articulaţiilor şi circulaţia sanguină, îmbunătăţind mobilitatea şi flexibilitatea acestora.

Datorită proprietăţilor generale dar şi cele ale fiecărui ingredient în parte, produsele Joint Protex şi Joint Protex Forte ale firmei CaliVita® International pot fi folosite în cazul inflamatiilor articulare, osteoartritei, pentru îmbunătăţirea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Se foloseşte în cazul sportivilor şi a persoanelor care desfăşoară efort fizic intens, atât pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor cât şi în tratamentul afecţiunilor acestora.

O tabletă conţine:


Glucozamina HCI (crustaceu), 250 mg
Condroitin sulfat, 200 mg
Metil-sulfonil metan (MSM), 150 mg
Glucozaminoglican, 150 mg
Acid hialuronic (complex), 50 mg
Cetil-miristoleat (CMT), 50 mg
Extract din Boswellia serrata (25%), 50 mg
Filipendula ulmaria (creţuşcă), 40 mg
Extract din Turmeric (95%), 10 mg
Zinc (gluconat), 5 mg
Mangan (gluconat), 1 mg

Ca supliment alimentar, 3x1 tableta pe zi in timpul meselor, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Imunitate, anticancerigene, antireumatice

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Joint Protex - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.