zegetina.ro vă recomandă produsul Liver Aid - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Liver Aid - Produs naturist Calivita (Aminoacizi, minerale si extract de silimarina pentru sănătatea ficatului)

Tip
Supliment alimentar cu aminoacizi, minerale si extract de silimarina
Gramaj
100 capsule = 90 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

163,47 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Liver Aid - Ajutorul ficatului

 

Produs CaliVita 100% natural


100 capsule = 101,9g


Supliment alimentar hepatoprotector
 

 

 

 

Pret + TVA = 163,47 lei

 

       Liver Aid, produs naturist CaliVita este un supliment alimentar cu o compozitie complexa de silimarina, aminoacizi pe baza de sulf si minerale, care sustine buna functionare a ficatului, cel mai important organ care asigura neutralizarea tuturor toxinelor ce patrund in organismul nostru prin alimente, apa, aerul poluat, vaporii de la diferite substante chimice (agentii de curatare si pesticidele puternice), fie acasa fie la locul de munca.

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA LIVER AID

 

 • Protector pentru mentinerea sanatatii ficatului.
 • Ajuta la regenerarea celulelor ficatului in tratamentul bolilor hepatice cronice.
 • Eficient in steatoza hepatica.
 • Ajuta in tratamentul hepatitei B si C.
 • Eficient in tratamentul cirozei hepatice.
 • Reduce efectul nociv al alcoolului asupra ficatului.
 • Reduce efectul nociv al medicamentelor administrate timp indelungat si a antibioticelor.
 • Ajuta le mentinerea glicemiei (nivelul glucozei din sange) in limite normale.
 • Eficient in reglarea colesterolului.

 

 

PENTRU CINE RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA LIVER AID

 

 • Persoanelor care doresc sa aiba un ficat sanatos prin prevenirea suprasolicitarii sau dereglarilor functionale sau organice ale ficatului.
 • Persoanelor care au recomandare de un tratament medicamentos pe perioada indelungata (hipertensivii, diabeticii, etc.).
 • Persoanelor care sufera de afectiuni cronice ale ficatului ca tratament alternativ alaturi de tratamentul medicamentos recomandat  de medic.
 • Perosanelor dignosticate cu hepatita B si C.
 • Persoanelor care consuma in mod regulat alcool.
 • Persoanelor care sunt expuse la substante chimice, care ingreuneaza functiile normale ale ficatului (de exemplu agentii de curatenie folositi acasa sau la serviciu).
 • Persoanelor care iau medicamente fara reteta de la medic, care afecteaza ficatul (de exemplu: analgezice pe baza de paracetamol, aspirina, antibiotice) fara sa ia un produs sustinator al functiilor multiple ale ficatului.
 • Persoanelor care iau medicamente pentru scaderea colesterolului, contraceptive (anticonceptionale) sau terapie de inlocuire a hormonilor.
 • Tuturor persoanelor care au un stil de viata dezechilibrat, cu mese neregulate, cu alimentatie excesiva.
 • Tuturor persoanelor care fumeaza.
 • Celor care fac exces din consumul de cafea fara sa se gandeasca la efectul nociv asupra celulelor hepatice.
 • Persoanelor care sun sedentare si nu fac nici un fel de activitate fizica (de exemplu: mersul pe jos macar 30 de minute), pot sa aiba tulburata activitatea normala a ficatului.

 

 

 

   ESTE FOARTE IMPORTANT SA STIM


 

 

      Ficatul, cel mai mare organ din corpul uman este anexa aparatului digestiv si reprezinta 2,5% din greutatea corporala.


     Functiile ficatului sunt asa de importante pentru sanatate ca fara ficat supravietuirea nu este posibila. Exista peste 500 de functii, unele atat de complexe, incat fara ficat nu se poate trai si nu exista un aparat sau sistem care sa poata inlocui toate aceste functii (asa cum exista dializa in bolile de ficat).

 • In perioada fetala, ficatul este un organ hematoformator (formarea sangelui) , iar dupa nasterea  copilului, vitamina B12 depozitata in ficat accelereaza formarea globulelor rosii ale sangelui.
 • Tot sangele care pleaca de la stomac si intestine trece prin ficat. Ficatul proceseaza acest sange si metabolizeaza nutrientii si medicamentele in forme care sunt mai usor de folist de restul organismului.
 • Produce bila, care ajuta la eliminarea unor produsi de metabolism si la ruperea lanturilor trigliceridelor la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei.
 • Sintetizeaza anumite proteine pentru plasma sangelui.
 • Intervine in metabolismul colesterolului, dar ficatul produce si colesterol pe care il descompune in acizi biliari ce sunt indispensabili asimilarii grasimilor.
 • Sintetizeaza numiti factori de coagulare a sangelui.
 • Curata sangele de componentele chimice ale medicamentelor si de metabolitii toxixi rezultati din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin aport alimentar.
 • Are rol important in reglarea glicemiei, prin conversia glucozei care este in exces in glicogen pentru a fi stocat (glicogenul poate fi mai tarziu reconvertit in glucoza pentru energie).
 • Rol de reglare a nivelului plasmatic de aminoacizi care sunt caramizi in formarea proteinelor.
 • Proceseaza hemoglobina pentru obtinerea fierului (ficatul stocheaza fier)

 

   Si lista poate continua...
Avand in vedere faptul ca organismul uman vine zilnic in contact cu numerosi factori nocivi care pot determina leziuni cronice hepatice a caror simptome clinice apar destul de tarziu,  utilizarea de produse naturiste hepatoprotectoare este de importanta majora pentru mentinerea sanatatii tesutului hepatic.
     Tesutul hepatic intact poate suplini functiile tesutului hepatic lezat (bolnav) dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.
     Unul din produsele de excelenta in protejarea si sustinerea multiplelor functii ale ficatului este Liver Aid de la CaliVita.

 

 

MOD DE ADMINISTRARE:
 

Ca supliment alimentar, 3-6 capsule pe zi sau conform recomandărilor.

 

 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST CALIVITA LIVER AID

 

 

 

   SILIMARINA din compozitia Liver Aid-ului este obtinuta din armurariu (Silybum Marinanum) „planta medicinala a anului 2013”. Efectul armurariului a fost confiramt de o serie de studii si se pare ca poate fi de ajutor nu doar in caz de probleme hepatice dar mai ales pentru prevenirea imbolnavirilor hepatice.
De asemeni armurariul este foarte eficient in cazul bolilor cardiace cauzate de acumularea de toxine.
Deasemeni cercetarile clinice au examinat impactul potential benefic al armurariului in tratamentul cancerului de prostata, colon si plamani precum si al complicatiilor diabetului si astmului bronsic.


     Efectul benefic al armurariului este datorat silimarinei care este un amestec de bio-flavonoide cu puternic efect preventiv si de regenerare a ficatului.
 

Pe de o parte protejeaza celulele hepatice, actionand ca antioxidant si pe alta parte accelereaza regenerarea celulelor hepatice lezate. Este atat de eficient incat in cazul otravirii cu ciuperci poate functiona ca antidot.
Silimarina poate impiedica patrunderea toxinelor in celulele hepatice; fiind un antioxidant puternic previne reactia radicalilor liberi toxici cu celulele ficatului. In plus creste rata de eliminare substantelor toxice din organism, prevenind reabsorbtia lor din intestine.
Datorita puternicilor sale caracteristici protectoare si regenerative poate fi un supliment excelent de chemoterapie, care este foarte greu de suportat pentru ficat, precum si in cazul tratamentelor medicamentoase si cu antibiotice puternice.
Se recomanda administrarea sa si persoanelor care vin in contact cu substante chimice prin natura ocupatiei lor, fapt cele poate periclita buna functionare a ficatului.
-    Silimarina are un puternic efect antiinflamator. Infectia cu virusul hepatitei C si inflamarea indusa de steatoza hepatica pot cauza ciroza ficatului.
-    O serie de studii clinice au demonstrat ca silimarina este eficienta in tratamentul hepatitelor B si C, fiind capabila sa reduca inflamatia, sa incetineasca evolutia cirozei si sa creasca nivelul enzimelor care sunt un indicator al functionarii cat de cat normale a ficatului.
-    In produsul Liver Aid de la CaliVita cantitatea de silimarina a fost crescuta de 4 ori, deci in Liver Aid extractul de silimarina este de 60 de grame.

 


 

     Aminoacizii din compoziţia produsului Liver Aid, în special metionina, neutralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizaţi şi de L-cisteină, administrată concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu).


 

 

     L-arginina este unul din cei 20 de aminoacizi care intra in alcatuirea proteinelor ce poate fi sintetizata de organism.
     Este de mare ajutor in procesele de detoxifiere datorita capacitatii de a dezintegra substantele reziuduale care se produc in timpul matabolismului
     Descompune proteinele si ajuta la eliminarea prin urina a ureei si a altor deseuri produse de excesul de azot.
     Prin capacitate de detoxifiere, L-arginina ajuta la eliminare amoniacului din organism.
     Joaca un rol important in buna functionare sistemului imunitar.
     In bolile de ficat (ciroza mai ales) aportul de arginina din produsul Liver Aid are rezultate foarte bune.
     L-ornitina este un alt aminoacid ce contribuie la mentinerea sanatatii ficatului.


     Actiunea hepatoprotectoare a L-argininei si L-ornitinei este indispensabila in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi la efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool si a celor care fumeaza creste de la o zi la alta.

 

     Metionina este un alt aminoacid esential din compozitia Liver Aid-ului care:
     - Contine sulf si actioneaza ca intermediar in sinteza fosfolipidelor. Sulful este un element foarte important pentru organism in general deoarece in lipsa lui corpul nu poate produce anumiti antioxidanti.
     - Paricipa la detoxifierea ficatului prin neutralizarea metabolitilor toxici din organism (de exemplu radicalii liberi) si ajuta la buna functionare a celulei hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizati de metionina administrata concomitent cu alti antioxidanti.

     - Metionina este folosita si pentru tratarea depresiilor, durerilor musculare, mentine echilibrul hormonal estrogen/progesteron.

 

    L-cisteina este un aminoacid cu continut de sulf care este produs de organismul nostru din aminoacidul metionina. Are mare rol de a proteja celulele hepatice impotriva actiunii daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si in acelasi timp a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si fumului de tigara.
Asociata cu L-arginina asa cum se gaseste in produsul nostru Liver Aid, asigura functia de detoxifiere a ficatului de metale grele precum: plumb, mercur, cadmiu.

 

    

 

 Cromul si Carnitina, componente ale produsului Liver Aid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.
Putem concluziona ca Liver Aid este un supliment alimentar care protejeaza ficatul. Consumand sistematic acest produs, omul modern isi va mentine starea de sanatate. De asemenea poate fi utilizat ca adjuvant al tratamentului medicamentos in unele boli hepatice cronice.


 

 

     Putem concluziona că Liver Aid este un supliment alimentar care protejează ficatul. Consumând sistematic acest produs naturist Calivita, omul modern îşi va menţine starea de sănătate. De asemenea, poate fi utilizat ca adjuvant al tratamentului medicamentos, în unele boli hepatice cronice.


Liver Aid
 

Supliment alimentar cu aminoacizt, minerale şi extract de silimarină
100 capsule =101,9 g


Ingrediente active per capsulă :
L-arginină ..........................................100 mg
L-cisteină ...........................................100 mg
L-ornitină ...........................................100 mg
Metionină ...........................................100 mg
Acid alfa-cetoglutaric .........................100 mg
Extract de silimarină .........................60 mg
L-carnitină ............................................50 mg
Colină ...................................................25 mg
Acid alfalipoic ....................................12,5 mg
Crom ..................................................25 mcg
Seleniu     ...........................................10 mcg

 

 


Notificare MS / CRSPT SeriaAB Nr. 1016 / 28,04.2014

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina


Dr. Doina Păun


0751 253 001 / Consultatie online

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Hepatoprotectoare renal, urogenital

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Liver Aid - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.