zegetina.ro vă recomandă produsul E-Protect Home.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

E-Protect Home

Tip
Dispozitiv electronic protectie electrosmog
Gramaj
1 Disc, 1 Card, 2 Stickere
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

713,90 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

E-PROTECT HOME - Solutia perfecta pentru protectie personala la birou sau acasa
Ucigașul invizibil !
Nu se vede, nu se aude, nu se poate mirosi, nu  se poate gusta și nici măcar nu se poate simți!!
Cine este?  Electrosmogul !  Unde îl găsim?
Peste tot în jurul nostru. Suntem înconjurați de undele  electromagnetice (EMF) generate de  campurile electrice si magnetice statice si de frecventa foarte joasa, asociate sistemului energetic si utilizarii aparaturii electrocasnice si de birou: televizor, frigider, cuptorul cu microunde, calculator, radiourile, telefoanele fără fir.
Dar cele mai periculoase sunt radiațiile pulsante,  unde electromagnetice din domeniul radiofrecventelor si microundelor, generate de telefoanele mobile și tabletele.  
Deși cunoaștem efectele nocive ale electrosmogului sau câmpurilor electromagnetice (EMF) cu toți vrem să ne bucurăm de libertatea și avantajele oferite de aparatele electrocasnice, dispozitivele electronice din ce în ce mai  numeroase: smartphone-uri, tablete, TV, laptopuri, Wi-Fi.
Deși se părea că am pierdut controlul asupra cantității de radiații electromagnetice (EMF) la care suntem  expuși există o rază de speranță : Acum avem gama de produse E-Protect
Cum știm că deja am fost expuși excesiv la radiațiile electromagnetice ( EMF) ?
Atunci când apar simptomele specifice expunerii  excesive: anxietate, amețeală, înroșirea pielii, dificultăți  de concentrare, depresie, oboseală, dureri de cap, palpitații, senzație de furnicături și arsuri, probleme de  memorie, greață, iritații dermatologice, dereglarea  tiparului de somn.
În timp expunerea excesivă la radiațiile electromagnetice (EMF) duce la apariția unor boli grave prin diverse mecanisme (distrugerea echilibrului electrochimic al celulelor, influente mutagenice, diminuarea secretiei de melatonina), influente negative asupra fenomenelor electrofiziologice naturale, producerea unor afectiuni degenerative ale sistemului nervos, modificari genetice cu caracter ereditar, tulburari psihice si comportamentale etc
Nu aștepta să apară simptomele! Iată soluția !

Pachetul E-Protect Home care contine 1 Disc, 1 Card si 2 Stickere

DISCUL E - PROTECT

Discul E-Protect se păstrează în  ambalajul original și se amplasează  cu fața spre tine, în poziție verticală, pe birou, în living sau în dormitor  sau în orice altă cameră în care ești  înconjurat de dispozitive electronice.

CARDUL E-PROTECT

Cardul E-Protect funcționază  în mod optim când este amplasat în apropierea corpului. Ne protejeaza de radiatiile electromagnetice(EMF) din jurul nostru. Păstrează-l  în buzunar, în geantă sau în portofel. Fă cadou câte unul fiecărui membru al familiei, în special copiilor.

STICKERUL E-PROTECT

Stickerul E-Protect trebuie aplicat  direct pe dispozitivul electronic: pe  spatele telefonului celular, pe tabletă, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul mașinii etc.

STICKERUL E-PROTECT ne protejeaza de undele electromagnetice (EMF) emise de un singur aparat (telefon, tableta, laptop, etc.) cel care are aplicat pe el stickerul E-Protect, astfel ca trebuie sa ne protejam si de undele elecromagnetice(EMF) emise de aparatele care nu au aplicat un sticker E-Protect. In acest caz avem la dispozitie CARDUL E-PROTECT pe care il vom purta aproape de corp, iad Discul E-Protect ne ofera protectie la birou sau acasa unde suntem inconjurati de dispozitive electronice.

Pachetul contine un Disc E-Protect care ne ofera protectie la birou sau acasa, unde suntem inconjurati de dispozitive electronice,un Card E-Protect care ne ofera protectie impotriva undelor electromagnetice emise de aparatele care nu au un astfel de sticker, oriunde ne-am afla si doua Stickere E-Protect cu care putem avea grija sa nu afectam noi pe cei din jurul nostru atunci cand folosim telefonul propriu sau tableta noastra pe care evident avem aplicate cele doua stickere.

Poate pentru prima oara in istorie, omul se confrunta cu un inamic care, desi este de natura fizica, e cu totul invizibil.

Vom fi capabili oare sa constientizam acest lucru, pentru a ne putea apara, sau vom plati cu docilitate tribut bolii si mortii tocmai pentru ca am renuntat sa gandim noi insine asupra celor ce ne privesc, increzandu-ne mass-mediei si institutiilor platite sa minta, de cei ce acumuleaza castiguri uriase, jucandu-se cu viata noastra?


Nu uita ! Organismul copiilor conține o cantitate mai mare de apă decât cel al adulților și undele electromagnetice (EMF) pot penetra mai profund în creierul lor? Nu utilizați telefoane celulare în apropierea copiilor! Evitați să dați copiilor telefoane mobile! Dacă totuși considerați că vă este de folos în supravegherea acestora telefonul mobil, atunci protejați-i aplicând un sticker pe telefonul mobil !
Protejați-vă pe voi, protejați-i pe cei dragi!
Aplică acum stickerul E - Protect pe telefonul tău !
Fi responsabil pentru sănătatea ta și a copiilor tăi !

Daca noi nu te-am convins inca, atunci trebuie sa stii un grup de 190 oameni de ştiinţă şi cercetători din domeniul câmpului electromagnetic, din 39 de ţări, au semnat în data de 11 mai 2015, un apel adresat Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) prin care atrag atenţia asupra efectelor negative ale câmpurilor electromagnetice asupra sănătăţii umane şi solicită revizuirea normelor de protecţie din acest domeniu; https://www.youtube.com/watch?v=pSYw2gLOryE

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Dispozitive electronice Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului E-Protect Home au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.