zegetina.ro vă recomandă produsul Bioharmonex 4 - Dispozitiv electronic Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Bioharmonex 4 - Dispozitiv electronic Calivita

Tip
Dispozitiv electronic generator de camp pulsatil de joasa frecventa
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

3.179,00 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

BIOHARMONEX® IV - ULTIMA GENERATIE

 

 

 

Pret + TVA = 3179 lei

      

       Acum avem „DOCTORUL PERSONAL” cu noi, acasa cand ne uitam la televizor sau facem curat, la birou, la sedinte iar pentru elevi si studenti si in timpul examenelor.
      Dupa mai mult de 10 ani de imbunatatiri, acum avem la dispozitie a patra generatie de BioHarmonex, care este innoit atat la interior cat si la exterior cu functii si programe suplimentare fata de BioHarmonex-urile anterioare (1,2 si 3).
      Are un meniu usor de utilizat si ne satisface si cele mai exigente cerinte.
Aceasta ultima versiune a aparatului BioHarmonex 4.0 se incadreaza perfect in mediul modern: gratie designului minimalist si a formei sofisticate reprezinta accesoriul perfect pentru toti membrii familiei, de la copii pana la persoanele in varsta, in timp ce imbunatatirile tehnice cum ar fi touchscren-ul LCD si efectele audio il transforma intr-un dispozitiv cu adevarat unic in Romania.


BENEFICIILE APARATULUI BIOHARMONEX 4.0 DE LA CALIVITA INTERNATIONAL


Ca sa intelegem mai usor cum ne poate ajuta BioHarmonexul 4.0 in mentinerea sanatatii noastre rulam acum programele aparatului care sunt in numar de 29.
1.    ANTIFRONT – Pentru o sanatate excelenta indiferent de conditiile atmosferice (deosebit de eficient la persoanele care au probleme reumatismale si sunt meteorodependente).

2.    BIORITM – Pentru un biortim ce functioneaza armonios (ajuta la o stare de bine a organismului in orice fel de situatii).

3.    PIELE – Pentru o piele frumoasa si stralucitoare.

4.    OASE – Sprijina functionarea normala a metabolismului osos. Recomandat pentru tinerii aflati in perioada de crestere, pentru sportivi si pentru varstnici.

5.    DUPA ANTRENAMENT – Pentru o regenerare adecvata dupa o activitate fizica intensa (antrenamente si concursuri).

6.    DIGESTIE – Pentru optimizarea functiilor digestive.

7.    DURERE – Un program pentru o sanatate optima fara dureri.

8.    COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.

9.    HORMONI – Un program care se adreseaza specific sistemului hormonal.

10.    NERVI – Un  program conceput pentru persoanele care au nevoie de o functie mentala excelenta si de o putere de concentrare optima in fiecare zi.

11.    IMUNITAR – Vibratii care sprijina sistemul imunitar de aparare a organismului impotriva imbolnavirilor.

12.    CIRCULATIE – Pentru persoanele al caror sistem circulator este pus la incercare (sportivi) sau care au nevoie de sprijin pentru functionarea optima a circulatiei sanguine arteriala si venoasa.

13.    RELAXARE – Pentru relexare si eliberarea de stres.

14.    RESPIRATIE – Pentru sprijinirea respiratiei. Recomandat in special pentru sportivi, fumatori si locuitorii marilor orase.

15.    FICAT/PANCREAS – Versiunea imbunatatita a programului „Digestie” sprijina functionarea acestor doua organe.

16.    MENSTRUATIE – Program pentru o feminitate naturala.

17.    REINCARCARE MENTALA – Pentru o relazare adecvata si pentru situatiile extrem de stresante.

18.    DETOXIFIERE – Acest program poate sprijini procesele de detoxifiere ale intregului organism.

19.    MERIDIAN – Scopul sau este armonizarea meridianelor de acupunctura.

20.    SISTEMUL LIMFATIC – Pentru functionarea sanatoasa a sistemului limfatic.

21.    MEREU TANAR – Un program pentru procesele antioxidative si pentru mentinerea tineretii.

22.    PROSTATA – Pentru barbatii adulti, de varsta a doua si a treia.

23.    SLABIRE – Un program conceput pentru sprijinul metodelor de slabit corect aplicate si al tratamentelor anticelulita.

24.    OCHI/VEDERE – Vibratii concepute special pentru cei care isi solicita foarte mult ochii.

25.    RINICHI – Vibratiile sale armonizeaza functionarea optima a rinichilor.

26.    REZONANTA SCHUMANN – Rezonanta Schumann reprezinta un set de varfuri de spectru in frecventa extrem de joasa a campului electromagnetic al Pamantului. Valoarea sa exacta este de 7,8 Hz. Acest camp electromagnetic moduleaza, provoaca si armonizeaza miile de reactii biochimice care au loc in fiecare secunda in organism. Indirect, acest camp este corelat cu sanatatea organismului uman, cu starea de constiinta si cu sufletul.

27.    NOPTI NEDORMITE – Recomandat in cazul dereglarilor de somn, pentru cei care nu pot adormi sau se trezesc frecvent noaptea. Rulati programul seara inainte de culcare.

28.    SOMN ODIHNITOR DE NUMAI 2 ORE – Poate sprijini regenerarea in timpul somnului de dupa amiaza, asigurand o odihna profunda.

29.    MAHMUREALA – Ati avut o seara grea? E momentul sa va regenerati rapid.

 

 

PROSPECTUL APARATULUI BIOHARMONEX 4.0 DE LA CALIVITA INTERNATIONAL


Terapia cu campuri electromagnetice este una din marile promisiuni ale medicinei viitorului deoarece vizeaza cele mai importante procese din organism si stimuleaza autoregenerarea corpului ce reprezinta secretul mentinerii sanatatii. Marele sau avantaj este ca, prin modul de actiune, domeniul sau de utilizare este multilateral si nu are efecte secundare.
Aparatul BioHarmonex 4.0 de ultima generatie a fost conceput pe principiul biorezonantei.
Organismul uman este format din celule si fibre, iar fiecare dintre acestea se hraneste si produce energie. Pe parcursul functionarii lor, se elibereaza produsi metabolici. Astfel, miliarde de procese chimice au loc in organismul noastru in fiecare secunda. Aceasta inseamna aproximativ 7.000 de reactii chimice pe celula, intr-un singur minut.     
       Fiecare proces biochimic este precedat de o activitate electromagnetica. Fiecare celula din organism este o unitate electromagnetica minuscula care raspunde cu un impuls electric efectului energiei externe sau cu alte cuvinte comunica.
Astfel, pe langa sistemele hormonal si nervos, exista un sistem electromagnetic de biocomunicare, repsonsabil cu coordonarea proceselor biochimice din celule.
Cum organismul uman este format din miliarde de celule, nenumaratele procese care decurg simultan trebuie sa fie perfect coordonate. Orice dereglare, cat de mica ar fi aceasta, poate pereclita iremediabil secventele urmatoare ale functionarii celulelor.


Biorezonanta este procesul prin care celulele comunica intre ele prin semnale electromagnetice. Daca, datorita influentelor externe (care sunt foarte numeroase) celulele primesc instructiuni eronate, terapia prin biorezonanta poate masura si corecta la timp dereglarile.


Aceasta metoda are la baza legea rezonantei undelor magnetice sau fenomenul de quenching. Rezonanta apare in momentul intalnii dintre diferitele unde iar rezultatul depinde de faza undelor in momentul intalnirii. In timp ce unele unde isi maresc reciproc efectul, altele isi slabesc efectul sau se anuleaza complet.


Undele sanatoase se numesc armonice, iar cele caracteristice bolii dizarmonice.
Ideea care sta la baza terapiei prin biorezonanta este sprijinirea si intarirea vibratiilor armonice si eliminarea celor dizarmonice.
Aceasta inseamna ca, daca in caz de boala transmitem catre organism unde armonice, vom imbunatatii comunicarea deficitara dintre celule, tratand astfel cauza.


Unul dintre avantajele solutiilor terapeutice avansate este acela ca dispozitivele BioHarmonex de la CaliVita sunt specific concepute pentru uzul la domiciliu.
Dispozitivul BioHarmonex 4.0 de ultima generatie de la CaliVita reprezinta excelenta in materie de ajutor al sanantatii prin biorezonanta.
-    Aparatul BioHarmonex 4.0 nu este potrivit pentru diagnosticare si are o gama variata de utilizari tereapeutice fiind folosit in special pentru preventie.
-    Dar dispozitivul BioHarmonex 4.0 emite o serie de unde magnetice de diferite frecvente care ajuta la refacerea echilibrului organismului in urma diferitelor boli sau dereglari functionale.
-    Cu ajutorul aparatului BioHarmonex 4.0 poate fi mentinuta o biostimulare electromagneitca permanenta fara o supraveghere medicala.

 

 

IMPORTANT !
Trebuie neaparat sa stiti urmatoarele lucruri esentiale despre utilizarea dispozitivului BioHarmonex 4.0 de la CaliVita International.

 

 

CATE PROGRAME POT RULA CONSECUTIV? TREBUIE SĂ SE FACĂ PAUZĂ INTRE ELE ?

 • Puteţi rula consecutiv maximum 2-3 tipuri de programe fără să faceţi pauză între ele.
 • Acelaşi program poate fi rulat consecutiv de maximum două ori.


DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL, CATE PROGRAME SUNT RECOMANDATE A Fl RULATE ZILNIC ?

 • Zilnic, rulaţi 6-9 programe. Efectul terapeutic nu poate fi mărit peste acest număr.
 • Esenţial este ca procesele de adaptare a organismului să poată urma terapia.


UNDE TREBUIE PUS APARATUL ?

 • În general, aparatul trebuie plasat la 1,5 metri distanţă de utilizator.
 • În caz de dureri locale, pentru vindecarea unor cicatrici, aparatul se plasează pe locul vătămat.

 

UTILIZAREA SA POATE Fl RECOMANDATA SIMULTAN CU MEDICAMENTE SAU SUPLIMENTE ALIMENTARE?

 • DA, dar după un timp este indicat să vă adresaţi medicului pentru ca dată cu îmbunătăţirea sistemului de transmitere a semnalelor, doza iniţială poate fi diminuată simţitor mai ales la medicamente.


APARATUL POATE Fl UTILIZAT ŞI PENTRU COPII ?

 • DA, dar numai dupa vârsta de trei ani.

Pana la varsta de trei ani poate fi tratata doar mama, deoarece amandoi au aceeasi aura.


CUM FUNCŢIONEAZĂ APARATUL?

 • Cu ajutorul a două baterii tip AA


PANA CAND POT Fl UTILIZATE BATERIILE ?

 • Până când observăm că lumina roşie, Iedul, este aprinsă în continuu.
 • Bateriile pot fi utilizate în continuare încă mult timp, doar că nu mai pot asigura puterea necesară pentru rularea programelor.


EXISTA AFECTIUNI IN CAZUL CARORA UTILIZAREA APARATULUI NU ESTE RECOMANDATA?

 • In cazul implantarii unui pacemaker cereti avizul medicului pentru utilizarea aparatului.


POT UTILIZA SIMULTAN MAI MULTE PERSOANE APARATUL?

 • DA, in raza campului de 1,5 metri.

 

POT APAREA EVENTUALE SIMPTOME NEPLACUTE IN TIMPUL UTILIZARII APARATULUI?
(DE EXEMPLU SOMNOLENTA, PRESIUNE LA NIVELUL CAPULUI)?

 • DA, acestea sunt foarte utile din punct de vedere al efectului lor favorabil si este oportun a fi mentinute deoarece si ele servesc la imbunatatirea starii de sanatate


CAND SE RECOMANDA UTILIZAREA PENTRU PRIMA DATA A APARATULUI?

 • Chiar si in scop preventiv, cand nu au fost semnalate simptome patologice ale bolii.

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Dispozitive electronice Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Bioharmonex 4 - Dispozitiv electronic Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.