zegetina.ro vă recomandă produsul Aquarion Filter.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Aquarion Filter

Tip
Filtru de apa, imbogatita cu oxigen
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

380,27 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Dispozitivul Aquarion este un filtru de apa de inalta calitate, care produce apa ionizata, imbogatita cu oxigen, fara metale grele si toxine. Utilizatorul poate ajusta singur aciditatea sau alcalinitatea apei, care poate fi folosita in diferite scopuri. Apa ionizata alcalina este antioxidant, efectul sau alcalinizat oferind o serie de beneficii pentru organism. Apa acida este doar pentru uz extern. Acest aparat produce apa ionizata in urma unor filstrari multiple, a declorurarii, iar apoi a separarii electrice a apei de robinet. In urma descompunerii electrice a apei, obtinem apa alcalina si acida, cu o valoare ridicata a pH-ului.

Apa ionizata alcalina alcalinizeaza excelent organismul si ajuta la mentinerea echilibrului acido-bazic al organismului, fiind potrivita pentru a lega radicalii liberi din organism si avand un efect antioxidant deosebit. Apa ionizata acida are un efect benefic asupra pielii dar poate fi utilizata si pentru sterilizarea suprafetelor de lucru, a prosoapelor de bucatarie, etc.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Dispozitive electronice Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Aquarion Filter au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.