zegetina.ro vă recomandă produsul VirAgo - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

VirAgo - Produs naturist Calivita (Complex antiviral)

Tip
Supliment alimentar cu extract din plante, zinc si lizina
Gramaj
90 tablete = 63 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

113,74 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

VirAgo (90 tablete)


Sprijină Sistemul Imunitar

 

 

Pret + TVA = 120,56 lei

 

VirAgo, supliment alimentar de la CaliVita este un produs natural 100%, din plante, la care s-a adaugat Zincul, un mineral esential care se gaseste in aproape toate celulele organismului uman.
 

VirAgo este destinat mentinerii si intaririi functiei sistemului imunitar.
Sistemul imunitar are rol esential in autoapararea organismului uman fata de diferiti agresori: bacterii, virusi, ciuperci.
Aproape tot ptimpul organismul nostru este agresat atat de factori patogeni externi care patrund in corp prin alimente, apa, aer, cat si de factori patogeni interni care rezulta din procesele metabolice din fiecare celula.
Sistemul imunitar are o structura complexa (unele componente ale sangelui si sistemul limfatic) si are rolul esential de a alerta organismul in cazul in care depisteaza substante straine sau celule degenerate din corp.
In situatia in care sistemul imunitar functioneaza la parametri normali, organismul se poate autoapara, distrugand eventualii intrusi.
VirAgo este un supliment alimentar care stimuleaza functia sistemului imunitar si contine substante active care protejeaza organismul uman impotriva virusilor, bacteriilor si fungilor, astfel incat sa putem pastra o stare de bine printr-o sanatate optima.

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST VIRAGO – CALIVITA

 

 • Intareste sistemul de autoaparare (sistemul imunitar) al organismului impotriva tuturor factorilor patogeni cauzatori de boala.
 • Are efect energizant.
 • Este eficient in starile de oboseala cronica si stres.
 • Are efect antioxidant puternic si previne formarea de radicali liberi.
 • Este deosebit de benefic in perioadele de convalescenta.
 • Incetineste programul de imbatranire.
 • Impiedica inmultirea si raspandirea virusului herpetic.
 • Stimuleaza formarea celulelor T care intaresc sistemul imunitar.
 • Are efect deosebit: antiviral, antibacterian si antifungic.
 • Este benefic in artrite.
 • Este util ca tratament adjuvant in ulcerul gastric si ulcerul duodenal.
 • Se poate folosi ca tratament ajutator in diabet datorită efectului hipoglicemiant si stimulator al secretiei endocrinae a pancreasului, dat de extractul frunze de maslin.
 • Este benfic in tulburarile menstruale.
 • Reduce crizele din astmul bronsic.
 • Regleaza tensiunea arteriala.


 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST VIRAGO – CALIVITA

 

 • Tuturor persoanelor care doresc sa isi mentina starea de sanatate si sa isi fortifice sistemul imunitar.
 • Se adreseaza tuturor persoanelor de orice varsta: copii, adulti si varstnici.
 • Persoanelor care racesc usor.
 • Tuturor persoanelor, in perioadele de trecere de la toamna la iarna si de la primavara la vara, cand exista o predispozitie mare la bolile de sezon.
 • Persoanelor care se infrunta cu dese pusee de herpes, care nu este numai neplacut dar este si un semnal de alarma de prezenta a virusului herpetic, situatie in care daca nu iau masuri urgente de distrugere a acestuia se multiplica mereu.
 • Tuturor persoanelor care urmeaza un tratament medicamentos specific in astm bronsic, ulcer gastric sau ulcer duodenal, tulburari menstruale, in perioada de convalescenta cand rezistenta organismului este scazuta.


 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST VIRAGO – CALIVITA


 

Din compozitia produsului naturist VirAgo fac parte extracte din plantele: frunze de maslin, radacina de echinaceea, gheara matei (cat’s claw) la care s-a adaugat zincul si lizina.

 

Măslinul este un arbore originar din Siria și zonele de litoral din Turcia, foarte răspândit și în Grecia continentală și în arhipelagul elen. Este considerat "arborele veșnic roditor", fiind un arbore cu o longevitate extraordină, având o uimitoare putere de regenerare, dând mereu rădăcini și lăstari noi.
Genul olea conține în jur de 20 de specii larg răspândite în jurul globului. Sunt pomi mici întâlniți în zonele limitrofe Mării Mediterane, în sudul Africii, în sud-estul Asiei, în estul Australiei. Frunzele măslinilor se mențin verzi pe întreaga durată a anului.


Maslinul – este una din cele mai puternice plante medicinale. Primele referiri medicale dateaza din 1984, cand frunzele de maslin s-au folosit pentru combaterea febrei si malariei. Mai apoi, medicii din Grecia antica l-au utilizat pentru tratarea bolilor digestive, in special a infectiilor digestive.

Este menționat Biblie unde este numit ”copacul vieții”, iar egiptenii au folosit frunzele pentru a extrage uleiurile utilizate la mumificarea faraonilor.

Chiar dacă uleiul de măsline și-a câștigat locul binemeritat în fruntea alimentelor importante pentru sănătate și frunzele de măslin au importante beneficii pentru organism el conțin mulți compuși cu potențial bioactiv, antioxidant, antiinflamator, de reglare a tensiunii, hipocolesterolemic și hipoglicemiant având beneficii similare cu cele oferite de uleiul de măsline


Primele studii stiintifice valoroase au fost facute in Italia, cand cercetatorii italieni au reusit sa descopere principiile active din frunzele de maslin si sa demonstreze valoarea lor deosebita data de fitonutrientii din compozitia lor: polifenol, flavonoide, flovonoli, carotenoide si oleuropeina, s.a. S-a constatat ca Oleuropeina este benefica in oboseala cronica si are efect energizant.
Extractul din frunzele de maslin (din produsul naturist VirAgo) poate fi denumit un fenomen medical datorita ajutorului pe care il poate da in prevenirea imbolnavirilor si adjuvant in tratamentul multiplelor afectiuni.

 

Lizina (abreviată ca Lys sau K ), este un α-aminoacid utilizat în biosinteza proteinelor Lizina este o bază , precum și arginina și histidina
Organismul uman este capabil să producă 11 tipuri de aminoacizi, celelalte 9 trebuind suplinite prin alimentaţie.
În caz de stres intens, putem produce, într-o cantitate mai mare sau mai mică, 7 din cei 9 aminoacizi, dar suntem incapabili să producem LIZINĂ.
L-lizina este considerată un aminoacid esenţial pentru oameni de aceea trebuie să fie ingerată ca proteine care conțin lizină. În plante și majoritatea bacteriilor, se sintetizează din acid aspartic (aspartat).Fiind necesară pentru formarea colagenului, fiecare celulă din organism are nevoie de ea. Sursele bune de lizină sunt alimentele bogate în proteine, cum ar fi ouăle, carnea (în special carnea roșie, mielul, carnea de porc și păsările de curte), soia , fasolea și mazărea, brânza (în special parmezan) și anumiți pești (cum ar fi codul și sardinele ).
Proteinele din cereale şi produse derivate din cereale conţin, de obicei, o cantitate redusă de L-lizină (de exemplu, grâul este sărac în L-lizină, în timp ce germenii de grâu conţin o cantitate ridicată de L-lizină).
Cantităţi mici de L-lizină liberă se găsesc în legume, sucuri de legume şi în alimentele fermentate, cum ar fi iaurtul

 

 

Cat's claw este o plantă cu proprietăți benefice pentru sănătate cunoscută în botanică sub denurnirea de Uncaria tomentosa. Planta îşi are originea în păduriile tropicale ale Amazonului, în pădurile ploioase ale Munţilor Anzi din America şi mai ales din Peru, dar poate fi găsită şi în Columbia, Ecuador, Venezuela,Costa Rica, Guatemala şi Panama.
Numele spanioi al plantel este una de gato şi derivă de la cuvântul gheară, pentru că există căteva caracteristici ale plantei asemănătoare cu ghearele pisicii. Există două specii de Uncaria: tomentosa şi guianensis. Ambele ajung la peste 30 de metri înălţime. Uncaria tomentosa are insă flori mici, alb-gălbui, cu frunze eliptice cu o margine netedă și cresc în perechi opuse, în timp ce Uncaria guianensis are flori de un roşu-portocaliu.. Ambele specii au o tradiţie îndelungată în folosirea lor ca remediu de către populaţia indigenă. Nu este, deci, deloc surprinzător că, în ultimele decenii, Uncaria a reuşit să atragă şi atenţia cercetătorilor, a oamenilor de știinţă. Știința modernă a actualizat proprietăţile cunoscute de mii de ani.
Primele, cerctări privind compoziția și efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leagă de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck-Austria, începute în anii 70 Din gheara mâței, ”vița de vie” a pădurilor tropicale, în perioada anilor 70- 80 s-au obținut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extracția alcaloizilor oxindolici din aceasta; a fost observată acţiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici. Cercetările lui Keplinger au fost continuate de oameni de ştiinţă din Spania, Franţa, Germania şi Peru, care au confirmat acţiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obţinuţi din lujerul şi rădăcina plantei.
Gheara mâtei este utilizată în Peru şi Europa de la inceputui anilor 1990 ca şi adjuvant la tratamentele specifice pentru diferite boli, precum şi pentru stimularea sistemului imunitar.
Dr. Julian Whitaker a publicat lucrări în care menţionează că gheara mâţei este un imunostimulent deosebit, dar are rol important şi în buna funcţionare a aparatului cardiovascular.
Cat's claw conţine numeroase substanţe active cu acţiuni benefice asupra sănătăţii. 0 parte din acestea au proprietăţi antioxidante care împiedică acţiunea distructivă a radicalilor liberi şi încetinesc procesele de îmbătrânire. Diferiţii alcaloizi cresc acţiunea limfocitelor împotriva agenţilor patogeni.

 

 

 Pau D’Arco (Tabebuia impetiginosa), este o plantă care crește în pădurile din America de Sud și mai este cunoscută și ca Lapacho roz, partea interioara a scoarței fiind folosit de indigeni pentru tratarea malariei, anemiei, colitelor, afecțiunilor respiratorii, răcelilor, artritelor, reumatismelor, sifilisului, etc. Tabebuia impetiginosa din compoziția produsului naturist calivita Ocean 21, este recunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative, iar în gripă și răceală ca un bun expectorant, etc. Conține minerale (Ca Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C,A,B1,B2, ș.a.), fibre, precum și substanțe biologic active. Are proprietăți analgezice, antibacteriene, antifungice, antioxidante, antiparazitice, antiinflamatoare, antimutagenice, antireumatice, anticarcinogene, antivirale.

 

Echinaceea, regina imunității, supranumita „planta care te fereste de raceala si gripa”, este o planta erbacee cu flori asemanatoare celor din familia margaretelor, având nouă specii care se găsesc numai în America de Est și Centrală, crescând in preriile umede sau uscate și în zonele împădurite deschise Denumirea de echinaceea deriva din grecescul echino care inseamna „arici”, de la partea centrala a florii sub forma de tepi.Este o planta care crește până la 1,2 m pe soluri argiloase sau nisipoase, bine drenate și este puțin afectată de pH-ul solului.

 

Echinaceea purpurea este una din cele mai cunoscute si aprecite plante folosita cu predilectie in medicina populara pentru tratarea racelilor, vindecarea ranilor si chiar impotriva muscaturilor de insecte.
Substantele active din compozitia sa, flavonoide, polizaharide, fenoli si minerale: cupru, potasiu, iod si fier, impreuna cu vitamina A, E si C
, stimuleaza functia sistemului natural de aparare a organismului si ajuta la mentinerea sanatatii tractusului urinar inferior. Pe langa actiunea imunostimultoare pe care o manifesta, echinaceea este recomandata persoanelor cu leziuni ale pielii (furuculul) si are efecte tonice, imbunatatind abilitate aficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu.
Fiind un reglator hepatic excelent, echinaceea ajuta la detoxifierea organismului si in tratarea sindromului de oboseala cronica.

 

Zincul, un mineral esenţial care se găseşte în aproape fiecare celulă. Zincul este un mineral esenţial ce se găseşte în mod natural în multe legume şi fructe, dar şi în produsele din carne.
Zincul stimulează activitatea a aproape 100 de enzime, care sunt substanţe ce susţin reacţille biochimice din organism. Sprijină sănătatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapidă a rănilor, păstrează simţurile gustului şi al mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajută creşterea şi dezvoltarea în timpul sarcinii, copilăriei şi adolescenţei. Cu cât cantitatea de zinc din organism este mai mică, cu atât sistemul imunitar este mai slăbit. Una din consecinţe este vulnerabilitatea faţă de infectii.
Carnea macra, ficatul, ouale, cerealele imbogatite si fructele de mare (in special stridiile) sunt adevarate resurse de zinc. Deoarece din multe diete vegetariene lipsesc aceste alimente, la vegetarieni, absorbtia zincului se produce in general lent. Se apreciaza ca vegetarienilor le este necesar un aport de doua ori mai mare decat celor care consuma alimente nonvegetariene.
Dietele bogate in fibre contin si o cantitate crescuta de fitate, care pot scadea absorbtia zincului in tractul digestiv. Persoanele care urmeaza un regim alimentar bogat in proteine si/sau unul cu continut scazut in calorii ar putea de asemenea sa aiba nevoie de un aport mai mare de zinc.
Vitamina A depinde de actiunea zincului pentru a-si desfasura activitatea normala. Zincul regleaza nivelurile de vitamina A si cantitatea in care aceasta este eliberata de ficat. Acest mineral influenteaza de asemenea cresterea si dezvoltarea si in alte moduri. Atat hormonul stimulator folicular hipofizar (FSH), cat si hormonul luteinizant hipofizar (LH), ambele influentate de actiunea zincului, sunt importante pentru functionarea normala a testiculelor si pentru spermatogeneza. Zincul ajuta la mentinerea in buna stare a prostatei si previne hipertrofiile benigne ale prostatei.

Suplimentul alimentar VirAgo se poate recomanda persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si fortifice sistemul imunitar.

 


VirAgo


Supliment alimentar cu extracte din plante, zinc si lizina.
Flacon cu 90 de tablete.
Cantitate neta 63,18 g

Ingrediente active per tableta:
Extract din frunze de maslin (std. 15% oleuropeina).......................... 80 mg
L-lizina ................................................................................................ 80 mg
Extract de gheara matei (cat’s claw)(std. 4% alcaloizi oxindolici) ...... 60 mg
Extract 4:1 de Pau D’Arco(std. 3% alcaloizi) ...................................... 30 mg
Extract din radacina de echinaceea(std. 3,5% echinacozide) ............ 25 mg
Zinc ..................................................................................................... 10 mg


MOD DE ADMINISTRARE


Ca supliment alimentar, 3x1 tableta pe zi sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra.

 

Notificare MSP / CRSPT / Seria AB / nr. 0661 / 14.05.2012

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina


Dr. Doina Păun


0751 253 001 / Consultatie online


 

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Detoxifiere, antivirale, antibacteriene, antiparazitare

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului VirAgo - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.