zegetina.ro vă recomandă produsul Pure Yucca.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Pure Yucca (Detoxifiere cu Yucca)

Tip
Supliment alimentar cu extract din Yucca
Gramaj
100 capsule = 60 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

52,47 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Yucca, denumita si “pomul vietii”, este o planta cu proprietati deosebite de detoxifiere, curatare si intarire a sistemului imunitar, datorate in special saponinei din compozitie. Aceasta substanta este folosita in medicina populara datorita efectului ei mucolitic, dar are si o actiune detoxifianta semnificativa. Extractul din Yucca contine o serie de enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante active. Efectele sale benefice se datoreaza in principal ingredientului saponina, o substanta naturala cu efect asemanator steroizilor, care, daca este administrata in doza recomandata, nu are niciun efect secundar si nu afecteaza sistemul digestiv (spre deosebire de steroizii de origine animala sau cei artificiali). Accelereaza descompunerea substantelor organice in intestine, curatand in mod natural colonul. Astfel, ajuta la absorbtia completa a nutrientilor necesari.

Extractul din tulpina de Yucca are efecte multiple asupra organismului, dar cea mai importanta proprietate a sa este accelerarea metabolismului. Prin aceasta creste eliminarea reziduurilor si a substantelor toxice, purificand organismul. Asigura o absorbtie mai buna a substantelor nutritive, imbunatateste digestia, accelereaza si regleaza procesele de secretie, ajuta la rezolvarea problemelor intestinului gros (ex. colite). Se poate utiliza pentru efectele sale benefice si in cazul artritelor. O cura de cateva saptamani cu Yucca intinereste organismul. Amelioreaza echilibrul dintre starea fizica si cea psihica, asigura o stare generala buna. Este bogata in enzime, saponine, clorofila, vitamine, substante minerale, antioxidanti si alte substante active.

Pulbere din tulpina de Yucca schidigera (500 mg).

Ca supliment alimentar, 3x3 capsule pe zi cu multe lichide, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Detoxifiere, antivirale, antibacteriene, antiparazitare

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Pure Yucca au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.