zegetina.ro vă recomandă produsul Oxy Max - Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Oxy Max - Produs naturist Calivita (Oxigen stabilizat)

Tip
Supliment alimentar cu oxigen stabilizat
Gramaj
60 ml solutie
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

203,50 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Oxy Max (60 ml)


Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat

 

 

 

 

Pret + TVA = 203,50 lei

 

   Oxy Max este un supliment biologic care contine oxigen stabilizat cu 240.000 molecule de oxigen la 1 milion de particule (pentru comparatie – la apa potabila aceasta valoare este de 5-7 iar la apa de izvor 10-12).


   Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic care pune la dispozitia organismului uman oxigen sub forma moleculara.

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST OXY MAX – CALIVITA

 • Are rol cheie in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar.
 • Protejeaza organismul fata de atacul radicalilor liberi.
 • Imbunatateste toate procesele fiziologice care au loc in organism la nivel celular.
 • Are efect detoxifiant si purificator.
 • Ajuta la eliminarea reziduurilor care rezulta in urma functiilor tuturor organelor si sistemelor.
 • Imbunatateste metabolismul.
 • Favorizeaza absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si a substantelor din plante.
 • Imbunatateste functia aparatului cardio-circulator.
 • Mentine sanatatea miocardului (muschiul inimii) – previne aparitia palpitatiilor precordiale, a infarctului de miocard.
 • Deosebit de eficient in imbunatatirea circulatiei cerebrale; amelioreaza durerile de cap si migrenele
 • Imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor (maini, picioare reci).
 • Amelioreaza simptomele in afectiunile aparatului respirator (rinite, laringite, astm bronsic).
 • Impiedica inmultirea bacteriilor, virusilor si ciupercilor din organism (lor le trebuie mediu anaerob – adica fara oxigen).
 • Deosebit de benefic in toate formele de alergii.
 • Are o importanta majora in mentinerea celulelor, pentru ca in lipsa oxigenului ele se imbolnavesc, degenereaza in celule canceroase.
 • Ajuta la vindecarea afectiunilor la nivelul cavitatii bucale (afte bucale, gingivita, paradentoza, herpes).
 • Benefic in tratamentul acneei, a piodermitei.
 • Imbunatateste performantele fizice ale sportivilor.

 

   Oxy Max poate fi utilizat si pentru uz extern: ca dezinfectant in cazul zgarieturilor infectate, a taieturilor, a ranilor sau a arsurilor superficiale.
In final, trebuie recunoscut ca oxigenul biologic activ stabilizat sub forma moelculara este un ajutor de necontestat in functionarea corespunzatoare a sistemului nervos, cardiovascular, respirator si mai ales a sistemului imunitar pentru protectia organismului fata de diferite boli side stimulare a autoregenerarii.


 

PENTRU CINE RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST OXY MAX – CALIVITA

 

 • Tuturor persoanelor care doresc sa stimuleze si sa creasca rezerva de oxigen din organism.
 • Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca metabolismul.
 • Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezerva de energie si sa-si creasca procesele fiziologice ale organismului.
 • Persoanelor care doresc sa-si stimuleze absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si substantelor din plante.
 • Persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui atat la nivelul creierului cat si la extremitati (maini, picioare reci).
 • Fumatorilor activi si pasivi.
 • Sportivilor de performanta.
 • Celor care traiesc in marile orase.

 

MOD DE ADMINISTRARE

 

 • Ca supliment alimentar, de 3 ori pe zi  cate 20 de picaturi de Oxy Max intr-o cana de 250 ml cu apa.
 • Schema de tratament:
  • 5 zile cate 5 picaturi – 5 picaturi – 5 picaturi intr-un pahar de apa. Se bea cu inghitituri mici.
  • Urmatoarele 5 zile cate 10 picaturi – 10 picaturi – 10 picaturi intr-un pahar mai mare cu apa.
  • Urmatoarele 5 zile cate 15 picaturi – 15 picaturi – 15 picaturi intr-o cana de 250 ml cu apa.
  • Apoi cate 20 picaturi – 20 picaturi – 20 picaturi intr-o cana cu apa, pana la terminarea flaconului.

 


 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST OXY MAX – CALIVITA
 

 

 

   Apa si oxigenul într-o cantitate și calitate adecvate sunt elemente esențiale pentru viața umană. Un om poate trăi aproximativ 3 zile fara apă și aproximativ 3 minute fară oxigen.


Cu ajutorul lor, organismul si celulele sale isi pot mentine sanatatea si se pot reface.


Corpul unui adult de 70 kg contine circa 50 litri de apa.


   Apa este deosebit de importanta pentru organismul uman pentru transportul diferitilor nutrienti, vitamine, saruri, minerale la celule, mentine temperatura normala a corpului, regleaza nivelul protonilor si electronilor, stimuleaza metabolismul si ajuta la eliminarea reziduurilor din corp prin rinichi, piele si materii fecale.
Cand pierderea de apa depaseste 10-15 % din rezervele de apa ale organismului, aceasta poate fi fatala.


   Oxigenul, la fel ca si apa, este indispensabil pentru viata.
Fiecarui bolnav care ajunge la urgente intr-un spital, primul lucru care i se face i se administreaza oxigen.
Oxigenul ajuta organismul sa isi refaca si sa isi mentina un sistem imunitar puternic si sanatos, stimuleaza metabolismul, da energie corpului, sprijina absorbtia si folosirea nutrientilor precum si a extractelor din plante, creste performantele fizice dar si cele intelectuale, intr-un cuvant mentine sanatatea.
In ultimii ani procentul de oxigen din aer este in continua scadere, prin urmare obtinem o cantitate tot mai mica din acest element.
O cantitate insuficienta de apa de baut, un mod nesanatos de viata, precum si stresul ce caracterizeaza societatea moderna a zilelor noastre, pot duce la functionarea defectuoasa a tuturor sistemelor si organelor din corpul uman.

 

   Apa, cu care suntem atat de obisnuiti încât nu o considerăm a avea o mare valoare, este o substanta miraculousa, cu proprietati exceptionale, fara de care viata nu ar fi posibila.
   Apa ca este cea mai raspandita substanta de pe pamant, este si cea mai enigmatica substanță. Daca i se modifica structura, compozitia, temperatura chiar, atunci proprietatile sale biologice si implicit efectul ei asupra organismului uman sunt foarte diferite.
Organismul uman contine in proportie de aproximativ 70% apa, De la 70%  în viata intrauterina și în copilarie, la adulti coeficientul de apă din organism scade la 60%, iar pe masura ce îmbătrânim ne "uscăm" atat la figurat, cat si la propriu. Apa din organismul uman nu este de un singur tip.


Rolurile fiziologice apei in organism sunt diferite în funcție de distributia sa spatiala, in raport cu structurile celular-membranare ale organismului, astfel că avem:
 -- apa bond sau apă legată, care este fixata prin diferite mecanisme si modalitati de/si la structurile din interiorul celulei și este cea care protejeaza viata.
 -- stratul clathrate sau apa pericelulară, apa din imediata vecinatate a membraneler celulare, cu o grosime extrem de mica care favorizează producerea reactiilor biochimice generatoare de viață în conditii normale de presiune și de temperatură - se pare că secretul vieții constă în proprietatile speciale ale apei din stratul clathrate; apa de la suprafata celulei difera foarte mult de la un om la altul
  -- apa bulk sau apă vrac, cea din exteriorul mai indepartat al membranelor celulare, aflata dincolo de stratul clathrate. apa vrac (bulk) preia toate impuritatile si toxinele.


Apa se uzeaza odata cu varsta. Se consideră că apa are memorie,pentru că ea își modifică atât de mult structura, compozitia izotopică și entropia, încat capătă proprietati mult diferite de ceea ce a fost initial, purtand un fel de amprenta.
Imbatranirea apei din organism duce la degradarea structurii sale ceea ce are ca efect îmbatranirea organismului uman ca si aparitia multor boli, unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc

 

Cea mai stabilă asociatie în apa lichidă este tetramerul H8O4, în care 4 molecule de apa sunt legate la un loc,  permite convertirea unei structuri in cealalta, favorizand reactiile biochimice din organism si controlul lor foarte usor, astfel incat reatiile biochimice caracteristice vietii (care in laborator se pot produce doar in conditii particulare de presiune si de temperatura), se pot produce in corpul viu la conditiile normale de temperatura si presiune ale mediului inconjurator, permitand existenta vietii.

 

 

   Oxigenul stabilizat crește aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, crește absorția și utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante și crește performanța sportivă.
 Datorita proprietatilor sale chimice speciale, oxigenul nu se dizolva bine in apă. Partial, acesta este transportat de fluxul sanguin sub formă fizica dizolvata. Cu toate ca aceste cantitati (0,3 mg de oxigen in 100 ml de sange) sunt foarte mici, ele sunt foarte importante, deoarece oxigenul poate patrunde din ser in tesuturi doar sub forma fizica dizolvata. Insa 99% din oxigen este transportat de sange doar legat de hemoglobina (Hb) din globulele rosii. O molecula de Hb poate lega maximum patru molecule de oxigen si este capabila sa transporte de 70 de ori mai mult oxigen decat cantitatea de oxigen dizolvat fizic transportata de ser.

 

Oxigenul dizolvat fizic in apa reprezinta un procent foarte mic și este utilizat foarte slab. Cu alte cuvinte, daca este absorbit astfel, oxigenul nu reprezinta o sursa optima pentru o energie suplimentara organismului nostru, deoarece nu poate fi utilizat suficient de rapid si eficient. oxigenul lichid stabilizat nu este imbogatit cu oxigen dizolvat fizic, ci sub forma unei legaturi chimice similare cu a hemoglobinei.
 

In cazul solutiei fizice, moleculele de O2 (oxigen) se amesteca cu moleculele de H2O (apa) astfel incat moleculele de apa inconjoara moleculele de oxigen, dar nu formeaza un compus comun cu acestea.
 

În cazul solutiei chimice din produsele care contin oxigen stabilizat, acestea reprezinta o parte integranta a anumitor substante chimice, molecule organice, iar compusul comun rezultat este incercuit de molecule de apa aranjate in grupuri. Moleculele care contin oxigen nu se mai dezintegreaza in apa, acesti compusi se descompun, iar moleculele de O2 sunt eliberate la nivelul celulelor. Prin urmare, oxigenul stabilizat este „creat” intr-un asemenea mod incat enzimele din celule sa ii poata desface legaturile chimice pentru a elibera oxigenul care le este necesar.
 

Moleculele de oxigen eliberate ajung la capilarele membranei mucoase a tractului gastrointestinal, unde ajuta la cresterea sau chiar la dublarea nivelurilor de oxigen dizolvat din plasma, nu de oxigen legat de hemoglobina. Schimbul de gaze dintre celulele epiteliale este mai eficient daca membranele mucoase sunt umede, procum membranele mucoase ale alveolelor pulmonare, care sunt acoperite de epiteliul alveolar si de o lama fina de lichid, sau membrana mucoasa a cavitatii bucale, esofagului, stomacului si intestinelor, datorita constitutiei lor epiteliale similare.

 

STIATI CA.....
.....In mod normal inhalam 5-8 litri de aer pe minut, cantitate care poate creste pana la 50-60 litri atunci cand facem sport sau munci fizice grele.

 

 

 

 


  --  Manipulati cu atentie flaconul cu Oxy Max pentru a evita sa intre in contact cu ochii sau cu mucaosele.

  --  A nu se folosi nediluat.

  --  A se urma instructiunile de diluare cu exactitate.

  --  Nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza.

 

La paradentoze se inmoaie vata cu apa pe care se pun cateva picaturi de Oxy Max si se aplica pe mucoasa dintilor cu paradentoza.

 


Oxy Max


Supliment alimentar cu oxigen stabilizat
Flacon cu 60 ml cantitate neta. Prevazut cu picurator.

Ingrediente active per 60 ml:
Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat ........60 ml
 

 

Notificare MSP / ISPT / Seria AB / nr. 0068 / 09.10.2007

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Detoxifiere, antivirale, antibacteriene, antiparazitare

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Oxy Max - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.