zegetina.ro vă recomandă produsul Smokerade - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Smokerade - Produs naturist Calivita (Antioxidant pentru plămâni sănătoși)

Tip
Supliment alimentar cu extract din plante, vitamine si minerale
Gramaj
90 tablete = 85,5 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

78,94 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Smokerade (90 tablete)
 

Antioxidant pentru plămâni sănătoși


 

 

Pret + TVA = 78,95 lei

 

Daca nu este posibil sa va lasati de fumat prin vointa, produsul naturist CaliVita Smokerade va este de un real folos in lupta organismului pentru a contracara efectele nocive pe care le are fumul de tigara prin inhalare.
Smokerade este un supliment alimentar 100% natural cu efect antioxidant foarte puternic cu o compozitie complexa prin care participa la blocarea efectelor oxidative daunatoare ale fumatului si la protectia celulelor si tesuturilor.

 

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA SMOKERADE

 

 • Pana in prezent, in fumul de tigara, au foste detectate aproximativ 4000 de substante diferite. Pericolele cele mai mari ale fumatului pentru sanatate sunt reprezentate de radicalii liberi si de cele peste 50 de substante carcinogene din fumul de tigara.
 • Diminueaza efectele nocive produse de fumul de tigara, atat la fumatorii activi cat si la fumatorii pasivi.
 • Ajuta organismul in lupta impotriva poluarii din mediul inconjurator, mai ales in orasele mari.
 • Intareste sistemul imunitar.
 • Are puternic efect antioxidant.
 • Are efect detoxifiant pentru toate tesuturile si organele din corpul uman dar mai ales la nivelul ficatului si rinichiului.
 • Protejeaza sangele si tesuturile de actiunea distructiva a monoxidului de carbon care este inhalat cu fumul de tigara.
 • Protejeaza inima, vasele sanguine, plamanii, stomacul, vezica biliara si asupra schimburilor de oxigen din sange.
 • Ajuta la diminuarea dependentei de nicotina la cei care doresc sa renunte la fumat.

 


 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA SMOKERADE

 

 • Fumatorilor, activi si pasivi, care doresc sa isi protejeze organismul de efectele nocive produse de fumul de tigara.
 • Tuturor persoanelor care doresc sa se lase de fumat.
 • Persoanelor care doresc sa isi protejeze organismul de poluarea din mediul inconjurator.
 • Tuturor persoanelor care doresc sa-si stimuleze sistemul imunitar si sa ajute organismul in procesul de detoxifiere si eliminare a substantelor nocive, chiar daca sunt nefumatori.
 • Tuturor persoanelor care doresc sa isi asigure sanatatea sistemul cardiovascular, a aparatului respirator si mai ales a aparatului reno-urinar.
 • Celor care doresc sa incetineasca procesele de imbatranire.

 

 

PROSPECTUL PRODUSULUI NATURIST CALIVITA SMOKERADE

 

 


Smokerade este un supliment alimentar cu un efect antioxidant foarte puternic care are o compozitie complexa cu extract din plante: ardei rosu Cayenne, extract de ceai verde, extract de rodie, vitaminele: vitamina C si vitamina E si Coenzima Q10 la care s-a adaugat mineralele: Zincul si Seleniul.

 


Pana in prezent in fumul de tigara au fost detectate aproximativ 4000 de substante diferite. Pericolele cele mai mari pentru sanatate sunt reprezentate de radicalii liberi si de cele peste 50 de substante carcinogene.
Printre aceste substante se numara anumiti compusi policiclici aromatici (benzipirenul), hidrocarburi aromatice, nicotina (care este responsabila cu dependenta de tigara si de ticul de a duce tigara la gura), nistrosamina, cadmiul, s.a.
Deasemeni odata cu fumul de tigara patrund in organism si cantitati semnificative de monoxid de carbon. Monoxidul de carbon (CO) se leaga de 100 de ori mai puternic de hemoglobina (care este raspunzatoare de transportul oxigenului catre celule) decat oxigenul.
Monoxidul de carbon este foarte toxic si in cantitati scazute.
Smokerade, prin substantele din compozitia sa care au actiune sinergica, protejeaza vasele de sange, inima, plamanii, stomacul, rinichii de efectele nocive pe care le au substantele toxice inhalate din fumul de tigara.

     Ardei roşu, Capsicum, este o plantă din familia Solanaceae, nativă din America, utilizat ca şi legumă, condiment. Exista o mare varietate de specii, denumite ardei iute, roşu sau gras. Denumirea derivă din cuvântul grecesc „kapto” însemnând „să muşte” sau „să înghită”, şi din dialectul mexican Nahuatl pentru ardeiul iute „chilli” sau „xilli” cultivat de foarte multă vreme, cu 3000 ani îH. Ardeiul iute pe lângă proprietăţile sale gastronomice, fiind regăsit în bucătăria multor popoare, are şi proprietăţi terapeutice, fiind un stimulent al circulaţiei sanguine şi analgezic, un stimulent al sistemului respirator, în special datorita conţinutului său în capsaicină (metyl vanilly nonenamide)o substanţă lipofilă cu gust înţepător şi conform unor cercetări are şi efecte anticancerigene inducând apoptoza în special împreună cu CoQ10.
În ultimi ani extractul de capsaicină este folosit în producerea unui spray foarte folosit de forţele de poliţie ca un mijloc neletal de imobilizare a unor persoane spray cunoscut sub numele de spray cu piper.
Capsaicina este utilizată în unguente pentru combaterea durerilor minore ale muşchilor şi articulaţiilor, artrită, nevralgii cauzate de zona zoster, dureri de spate, entorse, fiind folosită şi în tratamentul psoriazisului.

     Vitamina C este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.
La fel ca majoritatea vitaminelor, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, caldură şi vapori de apă, condiţii de care trebuie ţinut seama la depozitarea acesteia.
Majoritatea speciilor de animale şi plante îşi sintetizează singure vitamina C, prin urmare, nu este o vitamină pentru ele. Sinteza vitaminei C este obţinută printr-o secvenţă de paşi, bazaţi pe enzime, care convertesc glucoza în acid ascorbic. Acest lucru are loc fie în rinichi, la reptile şi pasări, sau în ficat, la mamifere şi păsări ciripitoare (Passeriformes). Ultima enzimă din proces, l-gulonolactonă oxidază, nu poate fi fabricată de organismele umane deoarece gena care aparţine enzimei nu funcţionează.
Mutaţiile nu sunt însă letale, deoarce acidul ascorbic se regăseşte din abundenţă în sursele alimentare. Vitamina C se găseşte atât în zarzavaturi,(tomate, cartofi, broccoli, varză de Bruxelles, conopidă, spanac), cât şi în citrice, (lămâie verde, lămâie, portocală, grepfrut), dar şialte fructe, papaya, coacăze, căpşuni, pepene galben şi kiwi, sursa naturală principală constituind-o însă măceşele în care se găseşte împreuna cu aşa numitele flavonoide care sporesc efectele acidului ascorbic.

 

    Vitamina E (tocoferolul) care aparţine grupului vitaminelor liposolubile, are numeroase efecte fiziologice benefice. Protejează acizii graşi polinesaturaţi împotriva radicalilor liberi. O singură moleculă de vitamina E reuşeşte să protejeze 200 molecule de acizi graşi.

Vitamina E este solubilă în grăsimi, este depozitată în ficat, în ţesutul adipos, inimă, muşchi, testicule, uter, sânge, în glandele pituitară şi suprarenale. Vitamina E, antioxidant puternic, este un aliat important în lupta organismului împotriva radicalilor liberi şi a efectelor poluării mediului înconjurător.
      Are de asemenea un rol deosebit de important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, calciului şi fosforului, precum şi în echilibrul hidroelectric. Este de mare ajutor în recuperarea organismului în perioada de covalescenţă, prin accelerarea regenerării celulelor. Are acţiune pozitivă asupra sistemului nervos şi funcţiilor sexuale, participând – împreună cu glanda pituitară – la reglarea nivelului de hormoni sexuali.

 

     Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente, găsindu-se în fiecare celulă a organismului, dar acesta nu dispune de un depozit important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficienţă. Avem aşadar nevoie de un produs modern, natural, care să ne ajute atunci când este nevoie.
     În organism zincul se găseşte într-o cantitate mică de, 2-3 grame, care este folosită de organism şi trebuie completată prin aportul zilnic prin alimentaţie sau suplimente nutritive cu conţinut de zinc.
     Zincul acţionează în organism ca un veritabil „ agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea enzimelor şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa a mai mult de 70 de enzimele de importanţă vitală care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.
     Fiecare celulă a organismului uman conţine zinc, dar distribuţia acestuia în diferite organe nu este uniformă. În inimă, plămâni şi muşchi, zincul se află în concentraţii relativ constante, dar în sânge, testicule sau păr depinde de concentraţia de zinc din alimentaţie.
     Este indispensabil în biosinteza proteinelor şi implicit a acizilor nucleici (ADN şi ARN). Este un constituent al insulinei (fiind responsabil de structura spatială a acesteia), hormonul responsabil cu metabolismul glucidelor, prin urmare un element important al acestui metabolism. Zincul participă la funcţionarea normală a organelor reproducatoare, prostată funcţionează normal doar în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc, astfel că aportul de zinc ajută la ameliorarea unor boli ale prostatei şi poate fi eficient şi în tratamentul sterilităţii, este necesar pentru producerea testosteronului care intensifică anabolismul proteinelor favorizând dezvoltarea musculaturii.

Ceaiul verde este facut din frunzele plantei Camellia sinensis care au suferit un minim de oxidare în timpul prelucrarii, după ce sunt trecute prin abur sunt uscate şi sfărâmate astfel încât se împiedică procesul de fermentare. Ceaiul verde provine din China dar a fost cultivat şi în alte părţi din Asia, din Japonia şi Coreea de sud şi până în Orientul Mijlociu, astfel încât diferitele soiuri pot diferi în mod substanţial în funcţie de condiţiile de creştere. În China sunt o multitudine de soiuri de ceai verde în funţie de regiunea în care este cultivat.
Cercetările stiinţifice au arătat ca ceaiul verde are efecte in prevenirea bolilor de inimă, ajută la pierderea în greutate datorită conţinutului bogat în polifenoli şi cafeină, producând termogeneza şi stimulând arderea grăsimilor, creşte rata de oxidare a acestora.
Ceaiul verde conţine polifenoli, în special catechine, carotenoide, tocoferoli, acid ascorbic (vitamina C), minerale (crom, mangan, seleniu, zinc), şi anumiţi compuşi fitochimici. Efectul antioxidant este mai mare decât cel al ceaiului negru.
În compozitia plantei de ceai Camellia sinensis se regasește din abundență polifenolul numit epigallocatechin gallate (EGCG)  care poate contracara durerile articulare, inflamația și leziunile tisulare cauzate de artrita reumatoidă.
Ceaiul verde are acţiune antiinflamatoare,antiseptică, şi antivirală, ajută la prevenirea cancerului, bolilor cardivasculare, mai ales infarctul miocardic, artritei reumatoide, a afecţiunilor cavităţii bucale, contribuie la intarirea sistemului imunitar, stimulează activitatea cerebrală

 


 

  Rodia (Punica granatum) este un arbore mic sau arbust foios de înălțime până la 5–8 m. În fapt, termenul de rodie reprezintă fructul, iar planta se numește rodiu sau rodier. Acesta crește pe o arie care se întinde din Iran până la Munții Himalaya în India de nord și este cultivat și naturalizat în întreaga regiune mediteraneană inclusiv în Caucaz din vremuri antice. Este cultivat pe scară largă în Iran, India, zonele uscate din Sud-Estul Asiei, Malaya, Indiile Orientale, și Africa tropicală. Introdus în California de coloniștii spanioli în 1769, rodierul este acum cultivat mai ales în zonele uscate din California și Arizona pentru fructele sale exploatate comercial.
Împreună cu fructele de padure, si alte fructe exotice tropicale, mango, pentru calitățile nutritionale deosbite, au fost numite "super-fructe."
Gustul diferă în funcție de soiul de rodie și de nivelul de coacere. Poate fi foarte dulce sau foarte acru, dar în majoritatea cazurilor este undeva la mijloc, care este un gust caracteristic, asezonat cu note de tanin. Sucul de rodie este o băutură populară în Orientul Mijlociu, și este folosit și în bucătăriile tradiționale iraniană și indiană. Rodia poate fi găsită încă în unele rețete tradiționale cum ar fi fesenjan (un sos gros din nuci și suc de rodie, de regulă servit cu carne de rață sau altă pasăre și orez) și ash-e anar (supă de rodie).
Rodia este cel mai puternic anti-oxidant din toate fructele, are efecte puternic anti-cancer și de sprijin imunitar, reduce colesterolul si scade factorii de risc cardiac si colesterolul


Extractele de rodie conțin în mod special acid elagic.Acidul elagic poate induce apoptoza (moartea celulelor maligne), fara sa afecteze celulele normale, in cancere de piele, san, colon, pancreas, esofag, ficat, prostata, cervical, uter. Este de asemena util in leucemie.


Fructul, cu dimensiunea mai mare decât portocala și mai mică decât grapefruit-ul, are o coajă groasă de culoare galbenă-intens, maroniu-roșiatică până la roșu aprins și în jur de 600 semințe. Semințele și pulpa ce le înconjoară, numită fruct fals, sunt comestibile. Unele soiuri au pulpa de culoare violet.

Rodia are puține calorii, este bogată în vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K și minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc și acid folic. Acest fruct conține de 3 ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu sau ceaiul verde. Rodia este considerată unul din fructele bogate în fibre.

Este foarte probabil ca Fructul oprit să fi fost mai degrabă o rodie decât un măr, dată fiind etimologia sa și presupusul habitat precizat de Geneză
Tradiția evreiască spune că rodiile sunt un simbol al virtuții, pentru că se spune că are 613 semințe care corespund cu cele 613 mitzvot sau porunci ale Torei. Din această cauză și altele, mulți evrei mănâncă rodii cu ocazia sărbătorii Roș Hașana.

 

     Coenzima Q10 este o substanţă prezentă în toate celulule organismului şi este indispensabilă desfăşurăriii normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor.
Coenzima Q10 a fost descoperită în 1957 de Frederick Crane de la Enzime Research Center din cadrul Universităţii Wisconsin, prin izolarea acesteia din inimă de bou, iar patru ani mai târziu Peter D. Mitchell a explicat mecanismul prin care coenzima Q10 produce energie la nivel celular şi în 1978 a câştigat Premiul Nobel pentru această descoperire.

Coenzima Q10, solubilă în uleiuri este prezentă în toate celulele organismului, în special în mitocondrii, acele centrale minuscule ale celulelor umane, unde se sintetizează moleculele de acid adenozintrifosforic, combustibilul cu cea mai mare încăcătură de energie produs de organismul uman.
Cea mai mare nevoie de coenzima Q10 o au organele cu consum mare de energie cum sunt inima, ficatul şi rinichi.

Coenzima Q10 este sintetizată în organism în cantitatea necesară pentru funcţionarea normală a celulelor până la vârsta de 30 de ani. După această vârstă scade cantitatea de CoQ10 din organism, împunându-se suplimentarea acesteia din alimente şi din utilizarea suplimentelor alimentare.

     Seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant puternic care protejază organismul împotriva radicalilor liberi, care are un rol important şi în funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar.
Este impotrant de ştiut că seleniu şi vitamina E acţionează sinergic, amplificându-şi reciproc efectul.
      Seleniul încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor, neutralizează efectul unor substante cancerigene, protejând astfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru menţinerea funcţiei de secreţie a pancreasului şi pentru menţinerea elasticităţii ţesuturilor. Seleniul joacă un rol important în menţinerea sănătătii. Face parte din enzima antioxidantă glutation peroxidaza şi astfel protejază celulele şi ţesuturile împotriva efectelor nocive aleradicalilor liberi. Asigură funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar, fiind necesar pentru producerea de hormoni tiroidieni, care contin iod.

 

 

 


Acidul elagic se gaseste de obicei in fructe si ceai verde, are un continut ridicat de polifenoli, cu puternic efect detoxifiant si protector asupra celulelor corpului. Deasemeni stimuleaza activitatea anticancerigena a celulelor hepatice.
Atat Zincul cat si Seleniul protejeaza rinichii de efectul nefrotoxic al cadmiului din fumul de tigara.

 

 

SMOKERADE


Supliment alimentar cu extract de plante, vitamine si minerale
90 de tablete = 81,1 g

Ingredinte active per tableta:
Ardei rosu ……………………….…………..…….……………. 300,00 mg
Vitamina C …………………….………………..…………….….. 60,00 mg
Vitamina E …………………………………….…………..……… 10,00 mg
Zinc ………………………………………..….…………………….  5,00 mg
Extract de ceai verde (cu 20% polifenoli) …..................………. 5,00 mg
Extract de rodie (cu 40% acid elagic) ………..............………… 5,00 mg
Coenzima Q10 ………………………………………………….…. 2,50 mg
Seleniu ………………………………………………….……….. 20,00 mcg

 

MOD DE ADMINISTRARE


Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi (dimineata, pranz si seara), dupa mese, sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra.

 

Notificare MS/CRSPT/Seria AB/nr. 0468/23.12.2010

 

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina


Dr. Doina Păun


0751 253 001 / Consultatie online

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Antioxidanti Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Smokerade - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.