zegetina.ro vă recomandă produsul Melatonin Calivita - Produse naturiste Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Melatonin Calivita - Produse naturiste Calivita (Antioxidant pentru somn sănătos)

Tip
Supliment alimentar
Gramaj
180 tablete = 27,75 g
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

86,90 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 •  „Tinereţe fără bătrâneţe si viaţă fără de moarte” este visul dintotdeauna al oamenilor.

 

 •  Melatonina, un compus chimic natural (N-acatil-5-methoxytryptamine), regăsit la animale, plante şi microbi, este un hormon care dă speranţă oamenilor în a-şi prelungi viaţa.

 

 •  Melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, cu o eficacitate mai mare d ecât decât vitamina C, vitamina E sau beta carotenul, fiind probabil singurul antioxidant capabil să pătrundă în fiecare celulă a organismului, trecând prin membranele celulare şi bariera hemato-encefalică. Spre deosebire de alţi antioxidanţi melatoninanu suferă un ciclu redox, adică nu are abilitatea moleculară de a suferi reduceri şi oxidări succesive, repetate. Melatonina odată oxidată nu mai poate fi readusă la starea anterioară, în urma reacţiei cu radicalii liberi are capacitatea de a forma produşi finali stabili, de aceea melatonina este considerată un antioxidant „terminal” sau de „sacrificiu”.

 

 • Melatonina este capabilă să îmbunătăţească funcţiile sistemului imunitar. Se pare că poate neutraliza efectele negative pe care le exercită stresul, medicamentele şi infecţiile asupra sistemului imunitar.

 

 • Melatonina are un rol vital in reglarea ciclului somn-veghe. Atunci când este produsă in cantităţi suficiente, melatonina asigură un somn profund şi odihnitor; in schimb, o secreţie insuficientă provoacă adormirea greoaie sau chiar insomnie.

 

 • Secreţia melatoninei in organism este stimulată de intuneric şi suprimată la lumină.

 

 • Melatonina revitalizează întregul sistem endocrin cu efecte benefice asupra hormonilor sexuali, declanşarea ciclului menstrual sau a menopauzei.

 

 • Melatonina stimulează osteoblastele, astfel că este benefic femeilor după menopauză pentru a preveni sau amâna apariţia osteoporozei

 

 • Conform mai multor studii ştiinţifice, melatonina poate spori fertilitatea feminina si masculina.

 

 •  Important: Melatonina este o substanta produsa si de organismul nostru astfel ca poate fi consumata fara nici un efect secundar si fara pericolul dependentei

Aşa cum am văzut melatonina este utilă în reglarea ciclului circadian, somn-veghe, fiind de mare ajutor celor care suferă din cauza decalajului de fus orar, de tulburări de somn sau insomnie. Se pare că doze mai mari de melatonină cresc frecvenţa somnului cu vise şi durata fazei REM. Unii cercetători consideră că melatonina reprezintă o modalitate a creierului de a transmite organismului informaţii referitoare la faptul că noaptea este cea mai indicată pentru eliminarea toxinelor.


Melatonina revitalizează întregul sistem endocrin cu efecte benefice asupra hormonilor sexuali, declanşarea ciclului menstrual sau a menopauzei.


De asemenea are efecte asupra sistemului imunitar, implicit ca antioxidant, şi prin acţiunea la nivelul receptorilor de mare afinitate MT1 ţi MT2, exprimaţi de celulele imunocompetente, determinând sinteza de citokine (interleukina 2), proteine mici secretate de celulele specifice sistemului imunitar. Poate neutraliza efectele negative ale stresului, medicamentelor şi infecţiilor asupra sistemului imunitar.


Experienţele pe şoareci au dovedit că distrugerea tisulară produsă de ischemia cerebrală sau cardiacă poate fi diminuată prin aportul de melatonină, ceea ce aduce mari speranţe pentru cei cu astfel de afecţiuni.


Melatonina stimulează osteoblastele, astfel că este benefic femeilor după menopauză pentru a preveni sau amâna apariţia osteoporozei


Nivelul scăzut de melatonina apare la persoanele cu anxietate, anorexie şi depresie, în special toamna şi iarna.
Sunt foarte multe afecţiuni în care se pare că meletonina are efecte benefice, dar nu sunt suficient studiate, însă timpul va dovedi eficienţa. Astfel efecte benefice pot fi in tratamentul unor boli precum sacoidoza, artrita reumatoidă, epilepsie, arsuri solare, encefalită virală, boala Alzheimer.


Deoarece producţia de melatonină scade după 30 de ani este necesar un apor din suplimente alimentare aşa cum sunt şi Melatonin şi Melatonin 3.0 produse naturiste firmei CaliVita® International, produse obţinute din surse naturale, din surse ecologice.
Reîntoarce-te la Natură !

Melatonina, din gama de produse naturiste Calivita se recomanda :

 •  persoanelor care se confruntă cu tulburări de somn,
 •  celor care lucrează în schimburi,
 •  celor care călătoresc mult și schimbă adesea fusul orar (jet lag),
 •  ca supliment în tratamentele anti-aging

   Melatonina conţinută în produsul naturist Melatonin al firmei CaliVita® International este folosită pentru efectul său antioxidant, pentru stimularea sistemului imunitar, reglarea sistemului endocrin, pentru adaptarea la schimbările de fus orar, pentru tulburările de somn, pentru un somn odihnitor. Melatonina ne poate ajuta sa adormim mai usor si ne poate influenta pozitiv durata precum si calitatea somnului. Este ideal pentru oamenii care călătoresc, sportivi, oameni de afaceri.
Se poate folosi pentru a încetini îmbătrânirea şi efectele nedorite care o însoţesc.


Lasă Natura să te ajute !

Ingrediente activa per capsula


Melatonina ......................... 1 mg

Ca supliment alimentar, înainte de culcare 1-2 tablete pe zi, sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Antioxidanti Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Melatonin Calivita - Produse naturiste Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.