zegetina.ro vă recomandă produsul Cocoa Bean Extract+ Produs naturist Calivita.

PARTENER CALIVITA

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.000
0751.253.001

Cocoa Bean Extract+ Produs naturist Calivita (Antioxidant drajeuri cu cacao)

Tip
Drajeuri cu cacao
Gramaj
100 drajeuri = 75 gr.
Telefoane comenzi:
0751.253.000, 0751.253.001
Preţul include TVA

140,14 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

COCOA BEAN EXTRACT+

 

  

 

FERICIREA ÎNTR-O TABLETĂ


PRET + TVA = 140,14 LEI


Efectele benfice ale boabelor de cacao erau bine cunoscute de stramosii nostri. Acestia le foloseau pentru imbunatatirea starii generale si mai ales pentru imbunatatirea starii de spirit.
Astazi cacaoa este consumata pe scara larga, mai mult sub forma de ciocolata, dar trebuie avut in vedere faptul major ca adaosul de zahar si lapte impiedica absorbita substantelor valoroase din compozitia sa care de fapt sunt cele care au efect benefic asupra sanatatii sanatatii organismului uman.
Produsul naturist Calivita Cocoa Bean extract + ne ofera acum extractul din boabe de cacao fara adaos de zahar, lapte sau grasimi ca sa ne putem bucura de toate avanatajele constituentilor din boabele de cacao la care s-a adaugat extract din fructele goji pentru a spori efectele benefice ale boabelor de cacao.

 

BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA COCOA BEAN EXTRACT PLUS

 

Are efectele benefice ale ciocolatei, insa fara zahar, lapte praf si grasimi.

 • Produs unic pe piata produselor naturiste.
 • Cantitate ridicata de cacao.
 • Beneficiile majore ale produsului sunt semnalate la nivelul sistemului nervos central.
  • Imbunatateste starea de spirit.
  • Imbunatateste starea generala.
  • Scade semnificativ stresul pana cand acesta ajunge la nivelul asemanator persoanelor calme.
  • Benefic in starile de nervozitate si depresie.
  • Accelereaza circulatia sanguina si influenteaza performanta mentala, prin cresterea nivelului de serotonina din creier.
  • Imbunatateste puterea de invatare, concentrare si memorare.
  • Protejeaza sistemul cardiovascular; menajeaza inima; reduce riscul de tensiune hiperarteriala datorita potasiului din compozitie.
  • Are efect vaso-dilatator.
  • Actioneaza impotriva trombozei (formarii cheagurilor de sange din artere, vene si capilare) inhiband agregarea trombocitara.
  • Ofera protectie impotriva arteriosclerozei.
  • Eficient fumatorilor activi si pasivi.
  • Regleaza glicemia prin reducerea rezistentei la insulina, intr-un timp foarte scurt, la pacientii cu diabet de tip 2 care sufera de hipertensiune arteriala.
  • Reduce nivelul colesterolului rau (LDL) si poate creste nivelul colesterolului bun (HDL).
  • Eficient in curele de slabie, contribuind la pierderea in greutate.
  • Imbunatateste vederea.

 

In concluzie, Cocoa Bean Extract Plus, ne ajuta la mentinerea sanatatii mentale, a starii generale, sa putem duce la implinirea sarcinilor zilnice mai usor si mai rapid.

 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA COCOA BEAN EXTRACT PLUS

 

 • Tuturor persoanelor pentru imbunatatirea starii generale si a starii de spirit.
  • Pentru eliminarea starilor de nervozitate si de stres.
  • Pentru imbunatatirea memoriei, a puterii de concentrare si invatare.
  • In momentele de efort mental intens sau in perioada examenelor la studenti.
  • Pentru mentinerea prospetimii mentale in special la varste inaintate.
  • Reduce senzatia de oboseala datorita cofeinei din compozitie

 

PROSPECTUL PRODUSULUI COCOA BEAN EXTRACT PLUS


Ingredientul principal al produsului este extractul din boabe de cacao.
       Boabele de cacao au crescut la inceput in Africa, Asia si America Centrala si Sud America. Boabele de cacao cresc in copacul denumit Theobroma Cacao adica in traducere "mancarea lui Dumnezeu". Acesta denumire este meritata pe deplin deoarece boabele de cacao au numeroase beneficii asupra sanatatii.
       Cercetarile  privind efectele benefice asupra sanatatii ale substantelor din cacao au inceput in momentul in care s-a aflat de cazul exceptional al indienilor kuna care consuma zilnic  zilnic cacao si nu au probleme cardiovasculare.                              
       Datorită conţinutului bogat în magneziu, pudra de cacao stimulează muşchiul cardiac, reglează tensiunea arterială, reduce formarea cheagurilor de sânge, precum şi apariţia atacurilor cerebrale. Tot datorită magneziului, această pudră ridică nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajută la detoxifierea organismului.                                                                                      

     De asemenea, mai conţine antioxidanţi care ajută organismul să scape de radicalii liberi ce pot provoca apariţia unor boli.
      Cacaua are proprietăţi antiinflamatorii, care ajută la reducerea riscului de diabet de tip II. În acelaşi timp, reprezintă singura sursă naturală de anandamidă, substanţă numită şi „hormonul fericirii”.
      Cacaua, utilizata de mii de ani ca tratament natural pentru diverse boli, poate face minuni pentru corpul tau, chiar si atunci cand nu esti bolnav.

      Un studiu realizat la Universitatea Harvard ne arata cum consumul de cacao poate sa duca la o scadere a tensiunii, o senate  mai buna a vaselor de sange, dar si un nivel optim de colesterol, informeaza WebMD.

      Se pare ca flavonoidele din cacao sunt responsabile pentru mentinerea corpului sanatos, pentru ca acestea au capacitatea de a preveni bolile de inima. Este vorba despre antioxidanti care se regasesc si in  fructe,  legume, ceai, vin si cafea.

      Pe langa faptul ca scade tensiunea si imbunatateste sanatatea vaselor sangvine, consumul de cacao scade colesterolul la persoanele cu varsta de sub 50 de ani. Mai mult, se reduc factorii de risc responsabili de diabet care, la randul sau este un risc pentru bolile cardiovasculare.

      Cu toate acestea, cercetatorii de la Harvard spun ca majoritatea tipurilor de ciocolata existente pe piata contin foarte multe grasimi si zahar, motiv pentru care  se stie ca nu este ideal consumul de ciocolata din comert.

      Alte studii au aratat ca efectele benefice pot aparea rapid, daca se consuma ciocolata neagra.

     Cei cuprinsi in studiu aveau varste de peste 70 de ani si un risc cardiovascular crescut
      De mentionat este ca participantii la studiu nu au luat vitamine sau suplimente pe durata testelor si nici nu au consumat altfel de cacao decat cea furnizata de echipa de cercetatori din cadrul Universitatii Washington din St. Louis.

 

Lycium barbarum este o plantă perenă lemnoasă care creşte până la inălţimi de 1 - 3 metri, originară din sud-estul Europei şi Asia. Frunzele au o lungime de aproximativ 7 cm cu vărfuri rotunjite. Florile cresc în grupuri de 1 până la 3; planta înfloreşte, în emisfera nordică, între lunile iunie şi septembrie iar maturarea fructelor are loc între iulie şi octombrie, în funcţie de latitudine, altitudine şi climă.
Planta este cultivată pentru fructul său elipsoid, care poate conţine între 10 - 60 seminţe mici şi galbene, în funcţie de soi şi dimensiunea fructului.
Numele genului, Lycium, provine din numele regiunii antice Lyciă, din sudul Anatoliei; numele comun al fructului plantei din limba engleză este „goji" sau „goji berry".
Lycium barbarum este utilizată în medicina tradiţională din China şi
Aceste fructe de pădure de culoare roşiatică sunt originare  din China şi sunt folosite de mult timp în medicina tradiţională din China si alte ţări asiatice de peste 2000 de ani, principalul component activ fiind polizaharidele, pentru îmbunătăţirea vederii, prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar şi pentru a ameliora simptomele de oboseală.
Goji se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanţi, în special carotenoide, care au capacitatea de a reduce riscul de degenerescenţă maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 55 de ani. Aceşti antioxidanţi protejează organismul de stresul oxidativ, reduce oboseala şi întăreşte capacitatea de protecţie a organismului în faţa agenţilor nocivi, scăzând astfel riscul de cancer.

 

Este bine să mai știm :

  Theobroma cacao (arborele de cacao) este un arbore veşnic verde, cu înălţimi cuprinse între 4 - 8 metri, originar din regiunile tropicale ale Americii Centrale şi de Sud. Importanţa economică a arborelui se explică prin numeroasele utilizări ale seminţelor acestuia (boabele de cacao).
Numele genului Theobroma, care cuprinde aproximativ 20 de specii care cresc în America Centrală şi de Sud, provine din cuvintele greceşti „theus" (zeu) şi „broma" (hrană), putând fi tradus ca „hrana zeilor". Numele speciei, cacao, provine din numele plantei din limbile mezoamericane.
Frunzele au lungimi cuprinse între 10 - 14 cm si lăţimi cuprinse între 5 - 20 cm; florile sunt produse în mănunchiuri direct pe trunchi şi sunt polenizate de muşte mici. Fructele sunt ovoide, având 15 - 30 cm lungime şi cm lăţime, culoarea acestora variază de la galben la portocaliu atunci când sunt coapte si au o greutate de aproximativ 500 g. Fructul conţine 20 până la 60 seminţe, denumite colocvial ”boabe” Seminţele, după procesare, constituie ingredientul principal al ciocolatei.
Conform unor cercetări care au urmărit tipareale diversităţii DNA, arborele de cacao a fost prima dată domesticit în America de Sud, într-o zonă situată la confluenţa statelor Brazilia, Colombia şi Peru. De aici şi-a croit drum până în Mexic. Cultura, utilizarea şi semnificaţia culturală a arborelui de cacao a fost timpurie şi extinsă în Mezoamerica. Analiza unor reziduri de pe fragmente ceramice provenite din această zonă a evidenţiat faptul că localnicii preparau băuturi pe bază de cacao înainte de anul 1000 î.Hr. Theobroma cacao a ajuns în Europa în secolul al XVI-lea, numele Theobroma fiind dat de Linnaeus în 1737. În anul 1590, Codexul  florentin sugera un remediu preparat din boabe de cacao, porurnb şi tlacoxochitl (Calliandra anomala) pentru atenuarea febrei, probleme de respiraţie şi de inimă; pe lângă acesta, manuscrise din Europa şi Noua Spanie între secolul XVI şi începutul secolului XX, menţionează peste 100 de utilizări ale Theobroma cacao în medicina tradiţională Știinţa modernă a investigat și ea nurneroasele beneficii ale boabelor de cacao.
Pe lângă faptul că era o băutură rituală, cilivizaţiile precolumbiene din Mezoamerica au utilizat boabele de cacao în scop monetar  astfel imperiul Aztec primea tributuri anuale în boabe de cacao.
Printre principalii constituenţi ai boabelor de cacao se numără apa; celuloza, amidonul, pentozmii, zaharoza, grăsimile, preteinele, teobromina, cefeina, acizii polifenolii. Compoziţia acestora prezintă diferenţe datorate unor aspecte geografice (sol, climă), precum şi unor aspecte tehnologice (procesarea boabelor modifică nu doar profilul aromatic, ci şi cuantumul celorlalţi constituenţi).
Polifenolii constituie una din cele mai numeroase şi mai răspândite clase de substanţe din lumea vegetală, cunoscându-se peste 8000 de structuri fenolice. Principalele grupe de polifenoli din cacao sunt catechinele, antocianinele şi proantocianidinele. Uşurinţa cu care organismul poate utiliza poiifenolii (biodisponibilitatea) depinde de forma sub care se găsesc în plante, în fond de structura lor chimică. Aceştia sunt consideraţi responsabili de unele efecte benefice ale boabelor care le conţin.


Acţiunea benefică a boabelor de cacao şi a fructelor goji este concentrată în drajeurile Cocoa Bean Extract +; astfel ne putem bucura de beneficiile ciocolatei fără conţinutul ridicat de zahăr al acesteia.

 

 

COMPOZITIE EXTRACT DIN BOABE DE CACAO


Extract de cacao (20:1; std. 10% polifenoli) ..450mg
Extract de Goji (15:1; std. 20% polizaharide)...50mg

 

MOD DE ADMINISTRARE

 

Ca supliment alimentar, 1 tableta de 2 ori / zi (1 - 1 – 0 = dimineata – pranz – seara)

 

SA VA FIE DE FOLOS !

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
 

Dr. Doina Păun


0751 253 000 / Consultatie online


Produse din categoria Antioxidanti Calivita

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Cocoa Bean Extract+ Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.