zegetina.ro vă recomandă produsul Triple Potency Lecithin - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Triple Potency Lecithin - Produs naturist Calivita (Mega doză de Lecithină - ajutorul vezicii biliare)

Tip
Supliment alimentar cu fosfatidil colina
Gramaj
100 capsule gelatinoase = 166 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

106,81 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

Lecitina este un termen generic pentru a desemna orice grup de substanţe grase de culoare galben maronie, care se găsesc în ţesuturile animale şi vegetale, în gălbenuşul de ou, şi care este compus din acid fosforic, colină (vitamina B8), acizi graşi, glicolipide, trigliceride, şi fosfolipide.

Denumirea provine din greaca veche de la lekithos care înseamnă gălbenuş de ou, denumire dată de chimistul şi farmacistul Nicolas Theodore Gobley care a izolat în 1847 pentru prima dată phosphatidylcholina din gălbenuşul de ou şi a stabilit formula chimică în 1874. Lecitina este prezentă într-o multitudine de produse biologice, inclusiv sângele venos, bilă, ţesutul creierului uman, icre de peşte, pui şi creier de oaie. Lecitina poate fi extrasă uşor pe cale chimică dar şi pe cale mecanică de exemplu din soia.

Lecitina este prezentă în toate organismele celulare, fiind o componentă majoră a membranelor celulare. Fiind un amestec de fosfolipide, compoziţia lecitinei diferă în funcţie de sursa de obţinere. Lecitina este complet metabolizată de către organismul uman, astfel că are utilizări multiple în alimentaţie, produse naturiste sau farmaceutice, dar şi în industrie. Lecitina are efecte semnificative asupra scăderii colesterolului rău şi trigliceridelor, crescând nivelul colesterolului bun HDL în sânge.

Efectele lecitinei nu sunt pe deplin cunoscute, dar se cunoaşte că are multe efecte benefice pentru sănătatea organismului uman. Colina (vitamina B8) deosebit de importantă pentru structura membranei celulare cât şi inozitolul (vitamina B9) care este depozitat într-o cantitate mare în creierul uman, contribuie la arederea şi descompunerea grăsimilor, împiedicând depunerea lor în ficat, scăzând nivelul colesterolului, prevenind depunerile de ateroame pe pereţii vaselor, fortifică musculatura inimii.

Lecitina reduce sau chiar elimină durerile articulare fiind astfel utilă persoanelor care suferă de artropatii, cele meteo sensibile sau sportivilor. Are efecte şi in prevenirea căderii părului, a diferitelor afecţiuni ale pielii, eczeme.

Iar atunci când este consumată împreună cu mierea de albine contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale, fiind astfel de folos persoanelor în vârstă, celor care au probleme de memorie, în cazul scăderii puterii de concentrare, stimulând transmiterea impulsului nervos. Are efecte benefice şi asupra tranzitului intestinal, previne balonarea.

Firma CaliVita® International ne ajută cu produsele sale Super Soya Lecithin, sub două forme de prezentare, în flacoane de 100 de tablete şi 250 de tablete, şi Triple Potency Lecithin, obţinute din surse ecologice. Triple Potency Lecithin conţine extract de ulei de soia, o capsulă având efectul a trei capsule de Super Soya Lecithin.

Reîntoarce-te la Natură!

Lecitina sub cele două forme, Super Soya Lecithin şi Triple Potency Lecithin, pe care le pune la dispoziţia noastră firma CaliVita® International,este utilă atât în menţinerea stării de sănătate a organismului cât şi în prevenirea şi înlăturarea unor disfuncţi ale sănătăţii noastre.

Lecitina reduce sau chiar elimină durerile articulare fiind astfel utilă persoanelor care suferă de artropatii, cele meteo sensibile sau sportivilor. Are efecte şi în prevenirea căderii părului, a diferitelor afecţiuni ale pielii, eczeme.

Iar atunci când este consumată împreună cu mierea de albine contribuie la intensificarea funcţiilor cerebrale, fiind astfel de folos persoanelor în vârstă, celor care au probleme de memorie, în cazul scăderii puterii de concentrare, stimulând transmiterea impulsului nervos. Are efecte benefice şi asupra tranzitului intestinal, previne balonarea.

Lecitina asigură o culoare sănătoasă a pielii şi este un foarte bun tonic. Lecitina are efecte semnificative asupra scăderii colesterolului rău şi trigliceridelor, crescând nivelul colesterolului bun HDL în sânge, pentru efectul său de ardere a grăsimilor poate fi folosită şi în cazul curelor de slăbire, în cazul persoanelor cu probleme ale ficatului, previne formarea litiazelor colesterolice din colecist.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă conţine:


Complex fosfatidic extras din soia, 1200 mg
(fosfatidilcolină minim 420 mg)

Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi în timpul meselor, sau consultaţi specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Acizi grasi nesaturati, circulatie sanguina, colesterol

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Triple Potency Lecithin - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.