zegetina.ro vă recomandă produsul SambuRex - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001

SambuRex - Produs naturist Calivita

Tip
Supliment alimentar cu extract de plante
Gramaj
240 ml
Telefon comenzi:
0751.253.001
Preţul include TVA

135,83 Lei

Preţ membru Calivita

123,48 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Scade cantitatea cu o unitateCreşte cantitatea cu o unitate
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

SambuRex puterea magică a socului negru.

Samburex, produsul naturist de la Calvita International, se prezintă sub formă lichidă fiind indicat mai ales pentru fortificarea sistemului imunitar. Ingredientul de bază îl constituie socul negru dar mai conține în plus și Echinaceea și A stragalus, folosite foarte mult în medicina tradițională asiatică.

Socul negru (Sambuscus Nigra) este una dintre plantele a cărei întrebuințare este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri, atribuidui-se chiar proprietăți magice, benefice pentru organism. În medicina tradițională socul era folosit împotriva tusei și pentru stimularea digestiei, iar în cazul inflamației amigdalelor și a gâtului era recomandat sub formă de gargară. În țara noastră, dar și în alte țări balcanice se produce o băutură răcoritoare, energizantă din inflorescenta socului, iar fructele sunt folosite la producerea de gemuri, dulceață. Din coajă se prepară un ceai folosit în tratamentul reumatismului și al bolilor de inimă, precum și ca purgativ ușor.În Beerse, Belgia, o varietate de gin numită Beers Vlierke este obținută din fructele de soc negru. Socul fiind bogat în antioxidanți, flavonoide și vitamina C este un excelent stimulator al sistemului imunitar. Fructele de soc negru conțin acizi organici (tartric, acetic, citric, ascorbic, valerianic), zahăr, fructoză, substanțe tanante, pectină solubilă, săruri de potasiu, dar și glicozide antocianice, retinol, iar florile conțin glicozida sambunigrina, benzaldehide, rutină, ulei eteric, acizi organici (ascorbic, cafeic, malic, clorogenic, vitamina E, substanțe tanante. Toate aceste substanțe îi conferă socului negru proprietăți de tonic general, sudorific, expectorant, laxativ și diuretic, imunostimulator, antiviral, antibacterian, normalizează colesterolul.

Samburex, produsul naturist de la CaliVita® International, conține extracte organice de Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea, Astragalus membranaceus. Principala diferență între natural și organic constă în faptul că pentru produsele naturale nu există un regulament strict, în timp ce pentru cele organice trebuie să se respecte o legislație foarte exactă, un produs se poate numi organic și poate afișa acest lucru pe etichetă doar dacă ingredientele și procesul de fabricație nu implică radiații, pesticide, îngrăsăminte chimice sau modificare genetică.

Echinacea este o planta erbacee cu flori asemănătoare celor din familia margaretelor. Există nouă specii de echinacea dar dintre acestea doar trei, Echinacea Angustifolia, Echinacea palida și Echinacea purpurea sunt folosite pentru efectele lor terapeutice. Denumirea echinacea deriva din grecescul echino care înseamnă ”arici”, de la partea centrală a florii sub formă de țepi. Din vremuri străvechi amerindienii au descoperit efectele terapeutice ale plantei, observând că elanii atunci când erau bolnavi sau răniți consumau planta. Echinacea angustifolia stimulează sistemul natural de apărare al organismului și ajută la menținerea sănătății tractului urinar inferior, previne gripele ușoare și bolile respiratorii.

Astragalus membranaceus sau Astragalus propinquus face parte din cele 50 de plante fundamentale folosite în medicina tradițională chineză. Mai este cunoscută și ca ”Huang Qi” – conducătorul galben. Este folosită în medicina tradițională chineză de peste două mi de ani ca stimulent al vitalității și energiei vitele (chi). Despre această plantă se crede că ar crea un fel de ”scut protector” împotriva îmbolnăvirilor. Conține triterpene (astragalozida), mono și polizaharide, flavonoide, colină, betanină, aminoacizi, cumarine, minerale (Se, Zn, Cr, Mg, Mn, K) Planta stimulează producția naturală de interferon, substanța care împiedică dezvoltarea virusurilor, datorită flavonoidelor, saponinelor și polizaharidelor are efect antioxidant. Are efecte benefice în afecțiuni respiratorii, în cancere, boli cardiovasculare.

Vitamina C este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.

Majoritatea speciilor de animale şi plante îşi sintetizează singure vitamina C, prin urmare, nu este o vitamină pentru ele. Sinteza vitaminei C este obţinută printr-o secvenţă de paşi, bazaţi pe enzime, care convertesc glucoza în acid ascorbic. Acest lucru are loc fie în rinichi, la reptile şi pasări, sau în ficat, la mamifere şi păsări ciripitoare (Passeriformes). Ultima enzimă din proces, l-gulonolactonă oxidază, nu poate fi fabricată de organismele umane deoarece gena care aparţine enzimei nu funcţionează.

Mutaţiile nu sunt însă letale, deoarce acidul ascorbic se regăseşte din abundenţă în sursele alimentare sau produse naturiste.

Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente, găsindu-se în fiecare celulă a organismului, dar acesta nu dispune de un depozit important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficienţă.
Zincul acţionează în organism ca un veritabil „ agent de circulaţie”. Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea enzimelor şi menţine integritatea celulelor. Intră în componenţa a mai mult de 70 de enzimele de importanţă vitală care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.

Este indispensabil în biosinteza proteinelor şi implicit a acizilor nucleici (ADN şi ARN). Este un constituent al insulinei (fiind responsabil de structura spatială a acesteia), hormonul responsabil cu metabolismul glucidelor, prin urmare un element important al acestui metabolism. Zincul participă la funcţionarea normală a organelor reproducatoare, prostată.

Reîntoarce-te la Natură!

Produsul naturist de la CaliVita® International, Samburex, se folosește pentru întărirea sistemului imunitar, încetinirea proceselor de îmbătrânire, în cazuri de răceală, bronșită, pneumonie, tuse uscată, febră, afecțiuni renale (pielonefrită, nefrolitiază), cistită, reumatism, poliartrită, constipații, afecțiuni însoțite de reținerea apei în organism, cancer, boli cardiovasculare.

Lasă Natura să te ajute!

Compoziție:


Extract de soc negru, 5000 mg
Amestec patentat de plante (extract de Echinacea Purpurea, extract de Echinacea Angustifolia organică, extract de Astragalus Membranaceus organică, 130 mg
Vitamina C, 100 mg
Zinc, 5 mg

O linguriță (5 ml) pe zi sau consultati specialistul înainte de începerea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Poşta Română sau Curier Rapid (GLS Romania, Cargus) în sistem ramburs sau cu plata cu ordin de plata. Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.
Livrarea acestor produse implică taxe de expediere, care se vor adăuga la costul produselor comandate conform graficului următor :

Poşta Română       Curier Rapid
Valoare colet (RON)Taxe Poşta Română Valoare colet (RON)Taxe Curier Rapid
1 - 4007 Ron 1 - 40015 Ron
> 400Livrare gratuită > 700Livrare gratuită


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Coletele vor fi expediate către dvs. în aceeaşi zi sau următoarea zi lucrătoare, în funcţie de intervalul orar la care a fost plasată comanda. Acesta va ajunge la dvs. în 2-3 zile de la expedierea sa de către departamentul de expediţii poştale al firmei CaliVita® International din Timişoara.  

La livrarea prin Poşta Română, veţi fi inştiinţati printr-un aviz poştal despre sosirea pachtului, şi veţi avea la dispoziţie 10 zile pentru ridicarea pachetului după care acesta va fi returnat dacă nu este ridicat.
Atenţie: în cazul în care nu primiţi avizul poştal în maxim 5 zile de la confirmarea comenzii vă recomandăm să verificaţi personal la oficiul poştal de care aparţineţi sosirea pachetului.

In cazul expedierii prin curier rapid, pachetul va ajunge în ziua următoare expedierii.


Produse din categoria Imunitate, anticancerigene, antireumatice

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului SambuRex - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.