zegetina.ro vă recomandă produsul Culevit - Produs naturist Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Culevit - Produs naturist Calivita

Tip
Supliment alimentar cu vitamine si aminoacizi
Gramaj
180 tablete = 84,6 g
Telefoane comenzi:
0751.253.001, 0766.799.952
Preţul include TVA

153,78 Lei

Preţ membru Calivita

139,80 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Vizualizări:
1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
 • LinkedIn
 • Yahoo Messenger
 • Del.icio.us
 • digg
 • Favorite

 

Culevit (180 tablete) - Stimulator al imunităţii pasive

 

                                                                        

Pret TVA inclus: 153,78 lei

Culevitul este un produs naturist Calivita care ajuta organismul uman in lupta impotriva cancerului, mai intai pentru prevenirea imbolnavirii si mai apoi cand déjà este instalata boala. Este singurul produs care intareste puterea de autodistrugere a celulelor tumorale mai ales in faza incipienta a imbolnavirii.

BENEFICIILE PRODUSULUI CULEVIT :

 • Previne multiplicarea anormala a celulelor organismului uman
 • Ajuta organismul uman in lupta impotriva celulelor alterate care pot prolifera haotic si care duc la aparitia formatiunilor tumorale
 • Intareste rezistenta organismului uman fata de atacurile permanente ale celulelor canceroase, diminuand riscul de aparitie a tumorilor
 • Asigura functia hepatica normala care este esentiala pentru eliminarea toxinelor din organism
 • Detoxifica ficatul prin neutralizarea efectelor amoniacului si a altor substante toxice
 • Actioneaza ca anti-tumoral natural (tumori benigne si maligne)
 • Apara integritatea organismului si contracareaza atacurile permanente ale celulelor tumorale
 • Are actiune adjuvanta in curele cu citostatice
 • Intareste organismul dupa interventii chirurgicale
 • Imbunatateste si reactiveaza sistemul imunitar

 

CUI RECOMANDAM PRODUSUL NATURIST CALIVITA CULEVIT:

 • Tuturor persoanelor, dar mai ales la persoanele la care mecanismul de aparare pasiva nu este capabil sa functioneze optim din pricina unor cauze diverse ca: tulburari digestive, in perioada de convalescenta ce urmeaza dupa interventii chirurgicale, anumite boli. Deasemenea:
 • Tuturor persoanelor, pentru regenerarea celulelor organismului
 •  Fumatorilor
 • Consumatorilor de alcool  
 • Persoanelor supuse stresului constant,
 • Persoanelor care tin o dieta stricta
 • Perosanelor care au problem hepatice
 • Persoanelor diagnosticate cu cancer, ca tratament complemetar, cu acordul medicului

MOD DE ADMINISTRARE :

 • Pentru prevenirea tumorilor se recomanda 2 tablete pe zi, dimineata dupa micul dejun.
 • In bolile tumorale diagnosticate clinic se recomanda 6 tablete pe zi, cate 2 tablete dupa fiecare masa.

 

ATENTIE !
Nu se recomanda administrarea Culevitul-ui simultan cu Shark Aid-ul (cartilajul de rechin)
Culevit-ul este un supliment alimentar si deci nu poate inlocui nici un medicament si nici o alta procedura terapeutica recomandata de medic.

ESTE IMPORTANT SA STITI:
         Frecvenţa bolilor canceroase este din ce în ce mai mare, acestea constituind astăzi o adevărată problemă de sănătate publică. Ţara noastră se află într-o situaţie nu tocmai bună, situându-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, ca frecvenţă a proceselor tumorale maligne. Din păcate, în cancer şansele de însănătoşire sunt destul de scăzute, tratamentul este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfăcătoare. In toată lumea, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii caută cu febrilitate soluţia acestei probleme, medicamentul „minune."
         După o lungă activitate demonstraţii teoretice şi nenumărate experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit că în organismul nostru există un sistem special de apărare împotriva apariţiei formaţiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetător au avut un mare răsunet in lumea mondială, munca sa fiind apreciată în special în domeniul cercetărilor legate de procesele tumorale.
         Se ştie că în organismul uman se formează şi celule alterate, care, in cazul în care ar prolifera haotic, ar duce la apanţia formaţiunilor tumorale. Până acum se considera că sistemul imunitar joacă rolul primordial în lupta împotriva cancerului. Se credea că atunci când sistemul imunitar este slăbit, din cauza unor boli sau a unor condiţii de stres, este favorizată înmulţirea celulelor degenerate, crescând, în felul acesta, riscul apariţiei cancerului. Pe de altă parte, din fericire, nu toate proliferările celulare (continuu prezente în organism) duc la formarea de tumori.
         S-a dovedit ulterior că această Inmulţire a celulelor alterate nu este acceptată ca fiind străină organismului şi nu declanşează o reacţie imună. Un fapt demn de remarcat este că boinavii infectati cu. HIV, cu sistemul imunitar compromis, nu dezvoltă mai frecvent procese tumorale, cum ar fi de aşteptat clacă sistemul imunitar ar juca rolul cel mai activ în apărarea impotriva cancerului. Trebuie, deci, să existe un alt sistem de apărare al organismutui.
         Tendinta de malignizare se datorează unui metabolism celular specific, diferit de cel al celutelbr normale. in tirrip ce celuiele normale utilizează strict numai moleculele de hrană de care au neyole, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le stă la dispoziţie. Acestea au comportamentul mărăcinilor, care se inmulţesc mult mai repede decât iarba sau alte plante, acest lucru fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive destinate plantelor din jur. Acelaşi Iucru se poate spune şi despre celulele tumorale. Până la un anumit punct, această caracteristică constituie un mare avantaj pentru celula tumorală; în schimb, lăcomia ei îi poate determina moartea. Prin prelucrarea unei cantităţi prea mari de molecule nutritive, se declanşează un mecanism natural de autodistrugere a acestor celule. Pentru ca acest fenomen să se producă, moleculele nutritive trebuie să fie în permanenţă în cantitate suficientă în sânge.
         Care sunt moleculele care pot juca un rol în aceste procese metabolice? Biochimistul Kulcsar Gyula a căutat şi a găsit răspunsul la această întrebare. El a studiat în jur de 100 de molecule existente în sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se găsesc aminoacizi, vitamine şi glucide. Este interesant de remarcat că substanţele componente trebuie să fie într-o anumită proporţie, pentru ca amestecul să fie eficient. De asemenea, acţiunea lor este optimă doarin cadrul acestei mixturi, în timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evoluţiei tumorilor.
         Acest amestec dă un anumit semnal celulelor tumorale, declanşând autodistrugerea lor. E asemănător legendarului şnur de mătase care, trimis de către sultan unui supus, aducea la cunoştinţă condamnarea la moarte. In urma mai multor experimente, s-a dovedit că amestecul are o acţiune eficientă asupra culturilor de celule tumorale, neavând insă nici un efect asupra celulelor normale.
         Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentaţii necorespunzătoare, scade cantitatea unor substanţe din sânge, acestea nernalputând declanşa autodistrugerea celulelor canceroase. Dacă, insă, asigurăm continuu un aport zilnic corespunzător al acestor substanţe, concentraţia lor sanguină va fi Tntotdeauna suficientă pentru condamnarea celulelor generate.
După ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de suplimente alinnentare conţinând aceste substanţe. CULEVIT este un produs care, prin efectul său, intervine apărarea integrităţii organismului şi contracarează atacurile permanente ale celulelor tumorale. Dacă suplimentăm alimentaţia cu tabletele de CULEVIT, sprijinim mecanismul de apărare descris mai sus, diminuând riscul de apariţie a tumorilor.
         Consumul produsului CULEVIT este recomandat tuturor, dar in special persoanelor la care mecanismul de apărare pasivă nu poate funcţiona optim din pricina unor cauze diverse, ca. tulburări digestive, anumite boli, intervenţii chirurgicale, consum de alcool, fun-ot, stres, cură de slăbire etc, Atentie!
CULEVIT este un supliment alimentar şi deci nu poate inlocui nici un medicament şi nici o altă procedura terapeutică!

 

Culevit ingredient active/tableta:


180 tablete
0 tabletă conţine:
Arginină …………………….……….… 78,39 mg
Fenilalanină …………………………..  33,04 mg
Histidină ………………………………. 31,03 mg
Vitamina C   .................................................30 mg
Metionină ………………………..……  29,84 mg
Acid malic …………………………..….23,47 mg
Triptofan ………………………………. 15,32 mg
Adenină... ................................................ .2,26 mg
Tirozina ............ .........................................1,27 mg
Vitamina B6... ................................................ 1 mg
Vitamina B2 …………………………..….. 0,8 mg
Biotină ………………………………...… 0,03 mg
Calorii ……………………………..........….. 4,3 kJ
Carbohldraţi ………………………........….< 1,0 g
Grăsimi ………………………………..……  0,0 g
Proteine …………………………………….<1,0g
Variaţia ingredientelor ...........+/- 5%
Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; amidoin; agent de intărire-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu coloidal; stabilizator-polivinilpirolidonă q.s.

Notificare: MS/DSP/Seria AB/Nr. 749/08.06.2006
 

SA VA FIE DE FOLOS !

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicul nostru din cadrul Centrului Medical Zegetina
Dr. Doina Păun

0751 253 001 / Consultatie online

 

Culevit sprijina eficient procesele fiziologice importante din organism si functionarea normala a sistemului imunitar si a metabolismului. Pe baza studiilor stiintifice si a experientei empirice, produsul Culevit poate fi utilizat cu eficienta dupa operatii si accidentari, in perioadele de convalescenta, pentru regenerarea organismului. Acesta poate fi un supliment alimentar eficient pentru cei care tin cura de slabire sau alte diete stricte.

Arginina (78,39 mg); Fenilalanina (33,04 mg); Histidina (31,03 mg); Vitamina C (30 mg); Metionina (29,84 mg); Acid malic (23,47 mg); Triptofan (15,32 mg); Adenina (2,26 mg); Tirozina (1,27 mg); Vitamina B6 (1 mg); Vitamina B2 (0,8 mg); Biotina (0,03 mg)

Ca supliment alimentar, 3x2 tablete pe zi, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Curier Rapid în sistem ramburs.

Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.

Produsele comandate...

 •     până la ora 13 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.
 •     după ora 13 vor fi livrate a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Preţul expedierii:

 •     pentru comenzile ce depăşesc 440 de lei , expedierea este gratuită
 •     pentru comenzile sub această sumă, expedierea prin Curierul Rapid costă 15 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi online de minimum 2 produse !


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Produse din categoria Imunitate, anticancerigene, antireumatice

* Preţurile includ TVA.


Imaginile produsului Culevit - Produs naturist Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.