zegetina.ro vă recomandă produsul Rhodiolin Calivita - produse naturiste Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001

Rhodiolin Calivita - produse naturiste Calivita

Tip
Supliment alimentar cu extract de Rhodiola rosea
Gramaj
120 capsule = 54 g
Telefon comenzi:
0751.253.001
Preţul include TVA

113,74 Lei

Preţ membru Calivita

103,40 Lei

Cantitatea dorită:
Preţ per bucată
Scade cantitatea cu o unitateCreşte cantitatea cu o unitate
Vizualizări:
1
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn
  • Yahoo Messenger
  • Del.icio.us
  • digg
  • Favorite

Rhodiolin Calivita produsul nr.1 antistres antianxietate și antidepresie !

Rhodiolin - antistres, ajutorul Naturii împotriva efectelor stresului.

Rhodiolin, produs naturist Calivita obținut din Rhodiola rosea, are un puternic efect în înlăturarea efectelor stresului fizic și psihic, și reprezinta ajutorul dat de natură omului modern supus unui stres permanent, într-o forma modernă, de tablete, usor de folosit, o îmbinare perfectă a naturii cu tehnologia modernă.

Rhodiola rosea(Golden Root, Roseroot, Toiagul lui Aaron) este o plantă din familia Crassulaceae, cunoscută şi sub numele de rădăcina arctică sau rădăcina aurie, care creşte în regiunile reci ale lumii, precum o mare parte din regiunea arctică, munţii din Asia Centrală, Munţii stâncoşi, şi din Europa, (Alpii, Pirineii, Carpaţii, munţii Scandinaviei, Marii Britanii, Islanda şi Irlanda). Este o plantă perenă, cu muguri, (tulpini) crescute din aceeaşi rădăcină, cu înălţimi de până la 35 cm. Creşte în mod obişnuit la altitudini de 3000 m, dar o regăsim şi la 6000 m în Himalaya.

Numele este o combinaţie a cuvântului grecesc „rhodon” care înseamnă trandafir, făcând referire la mirosul puternic de trandafir, al rădăcinilor şi sufixul latin „iola”.

Rhodiola rosea, principalul ingredient din Rhodiolin, produs naturist calivita, este o plantă cunoscută şi folosită de multă vreme în Siberia Centrală pentru efectul său de îmbunătăţire a performanţelor fizice şi mentale şi sexuale. Pentru omul modern este foarte important efectul antistres al acestei plante.

Rhodiola rosea este o plantă adaptogenă tradiţională în Siberia folosită pe scară largă în aceste regiuni împreună cu o alta plantă, Rhaponticum (Carthamoides Rhaponticum) sau rădăcină Maral, în preparate de rădăcini tăiate şi plasate într-o sticlă, infuzate cu vodcă pentru extragerea şi păstrarea principiilor active din aceste plante. Rhodiola rosea este folosită şi în medicina tradiţională chineză unde este cunoscută sub numele „Hong Tian jing”.

Rhodiola rosea conferă numeroase beneficii pentru sănătate, pe lângă îmbunătăţirea performanţelor fizice şi mentale, sprijină sistemul nervos având proprietăţi anti-depresive, este cardioprotector, normalizând frecvenţe cardiacă după efort intens. Prin proprietăţile adaptogene îmbunătăţeşte abilitatea organismului de a face faţă stresului şi oboselii, astfel ca și Rhodiolin, produs naturist calivita este un eficient mod de a combate efectele strsului și oboselii.

Rhodiola rosea conţine o mare varietate de compusi care îi confreră aceste proprietăţi deosebite. Conţine compuşi din clasa rosavins (rosavin, rosarin, şi pe bază de colofoniu), precum şi Salidroside (Rhodioloside), considerate antidepresive şi anxiolitice şi Tyrosol (un fenol antioxidant regăsit şi în uleiul de măsline) şi p-tyrosol, rhodioniside, rhidiolin, rosiridin şi compuşi fenolici antioxidanţi, (proathocyanidins, quercetin, acid galic, acid chlorogenic şi kaempferol). Acesti compuși dau efectul de antioxidant al acestui produs naturist calivita, Rhodiolin.

Rhodiola rosea protejază ficatul faţă de substanţele toxice, are o acţiune puternic antioxidantă, acţionând împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi a agenţilor mutageni, dar şi contribuie la regenerarea leziunilor apărute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
Are efecte importante în activitatea sistemului imunitar faţă de procesele maligne, şi menţine homeostazia organismului asigurând echilibrul între sistemul imunitar şi nivelul hormonal.

Zincul, un alt ingredient din Rhodiolin, produsul naturist calivita, este indispensabil pentru buna funcţionare a sistemului imunitar. Datorită poluării atmosferei marilor oraşe, dar şi a altor localităţi cu trafic auto intens, sau fumului de tigară, plumbul şi cadmiu elemente cu efecte nocive, sunt reţinute în organism în lipsa zincului, astfel că aportul de zinc prin suplimentele alimentare reduce fixarea acestor elemente toxice în organism.Este constituentul esenţial al enzimelor care protejază organismul împotriva efectelor adverse ale radicalilor liberi.

Este indispensabil în biosinteza proteinelor şi implicit a acizilor nucleici (ADN şi ARN). Este un constituent al insulinei (fiind responsabil de structura spatială a acesteia), hormonul responsabil cu metabolismul glucidelor, prin urmare un element important al acestui metabolism. Zincul participă la funcţionarea normală a organelor reproducatoare, prostata.

Produsul naturist Rhodiolin al firmei CaliVita® International, oferă toate aceste beneficii ale Rhodiolei rosea şi zincului într-un preperat modern obţinut din surse naturale din zone ecologice.

Reîntoarce-te la Natura!

Se recomandă folosirea produsului Rhodiolin, produs naturist Calivita, de către persoanele cu un puternic stres fizic şi psihic, pentru reducerea efectelor nocive ale acestuia asupra organismului, a inimii în special, prin creşterea nivelul serotoninei şi dopaminei în cazurile de stres, scăzând nivelul hormonilor glucocorticoizi (cortizol, glucocorticoid), asigurând nivelul optim al acestora.

Rhodiolinul, produsul naturist de la CaliVita® International, se foloseşte pentru echilibrarea funcţiilor psihice, amelorarea stărilor depresive prin creşterea serotoninei, îmbunătăţirea sau restabilirea capacităţii de apărare a organismului şi imunotoleranţei, pentru eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la bărbaţi cât şi la femei. Persoanele cu diabet pot utiliza produsul naturist Calivita, Rhodiolin pentru că accelerează producerea insulinei şi implicit scăderea glicemiei. Este foarte important într-un program de menţinere a glicemiei în parametrii normali, la persoanele cu diabet, împreună cu Nopalinul şi alte produse ale firmei CaliVita® International.

Rhodiolinul se foloseşte de către sportivi pentru creşterea performanţelor şi rezistenţei fizice. Accelerează anabolismul (creşte masa fibrelor musculare contractile), asigură folosirea mai eficientă a rezervelor metabolice.

Lasă Natura să te ajute !

O tabletă de Rhodiolin conţine:


Rhodiola rosea concentrat 5:1, 100 mg
Zinc, 5 mg

Ca supliment alimentar, 1-3 capsule pe zi, sau consultati specialistul inainte de inceperea tratamentului.

Magazinul nostru on-line de produse naturiste CaliVita (www.zegetina.ro) înregistrează comenzile NON-STOP, livrarea efectuându-se de luni până vineri, în intervalul orar 08-17.

Livrarea produselor comandate pe pagina noastră de internet se va face prin Poşta Română sau Curier Rapid (GLS Romania, Cargus) în sistem ramburs sau cu plata cu ordin de plata. Comanda va fi expediată de către Departamentul de Expediţii Poştale al firmei CaliVita® International, reprezentanţa din România cu sediul în Timişoara.
Livrarea acestor produse implică taxe de expediere, care se vor adăuga la costul produselor comandate conform graficului următor :

Poşta Română       Curier Rapid
Valoare colet (RON)Taxe Poşta Română Valoare colet (RON)Taxe Curier Rapid
1 - 4007 Ron 1 - 40015 Ron
> 400Livrare gratuită > 700Livrare gratuită


Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru virtual se livrează, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Coletele vor fi expediate către dvs. în aceeaşi zi sau următoarea zi lucrătoare, în funcţie de intervalul orar la care a fost plasată comanda. Acesta va ajunge la dvs. în 2-3 zile de la expedierea sa de către departamentul de expediţii poştale al firmei CaliVita® International din Timişoara.  

La livrarea prin Poşta Română, veţi fi inştiinţati printr-un aviz poştal despre sosirea pachtului, şi veţi avea la dispoziţie 10 zile pentru ridicarea pachetului după care acesta va fi returnat dacă nu este ridicat.
Atenţie: în cazul în care nu primiţi avizul poştal în maxim 5 zile de la confirmarea comenzii vă recomandăm să verificaţi personal la oficiul poştal de care aparţineţi sosirea pachetului.

In cazul expedierii prin curier rapid, pachetul va ajunge în ziua următoare expedierii.


Imaginile produsului Rhodiolin Calivita - produse naturiste Calivita au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.